FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Solutii la situatia data...

SSK15.05.2005 21:17

Parerea mea este ca pentru a spala CAT DE CAT rusinea de pe obrazul nostru, al tuturor suporterilor stelisti, ar fi cazul ca :

- Mihai Stoica sa-si dea demisia : oricate scuze ar mai aduce, sa pastram in Ghencea un presedinte care a lovit un suporter este IMPOSIBIL !!!

- pentru ca Mihai Stoica sa plece, el trebuie huiduit si contestat pe stadion in urmatoarele etape in TOATE MIJLOACELE POSIBILE : bannere, scandari, huiduieli, absolut orice mijloc !

- solutia ideala ar fi ca o data cu Mihai Stoica sa plece si "razboinicul luminii", care este de fapt PRINCIPALUL VINOVAT al situatiei in care Steaua a ajuns !

La "Recursul etapei" curva de Ioanitoaia incearca sa-l scoata nevinovat pe Mihai Stoica, pe care ironia inca nu-l paraseste, dupa cum observ. Desi l-am apreciat de-a lungul timpului pe Mihai Stoica macar pentru inteligenta lui, imi dau seama ca mediul pe care Ciobanul l-a cultivat la Steaua in tot acest timp l-a contaminat si pe el ireversibil. De altfel, incidentele de la tribuna a II-a din pauza meciului imi confirma ipotezele. Suporterii lui Steaua sunt lasati sa se manifeste doar atat timp cat nu afecteaza interesele lui Ciobanul. E trist unde am ajuns.

ADRIAN PACURAR15.05.2005 22:25

Da reiese ceva de genul ca tot noi suprterii suntem de vina , bine domnilor , am si eu o intrebare cum se poate asa ceva sa vina un om din conducerea Stelei sa faca ordine in tribune , cu pumnul, e inadmisibil , domnule Mihai Stoica , va rugam daca nu doriti sa plecati , preferam sa nu mai apareti la televiziuni , sa uitam de dumneavoastra...

Bogdan4Steaua16.05.2005 00:20

Sa nu cadem in plasa pe care ne-o intinde presa. Eu zic sa o lasam moarta deocamdata, sa evitam scandalurile...la sfarsitul campionatului tragem linie si analizam...pana atunci sa ne axam doar pe jocul Stelei si sa incurajam echipa pentru ca jucatorii au nevoie de sprijinul nostru moral. Nu trebuie sa ne manifestam precum cel agresat. Jucatorii sunt prabusiti fizic...in felul acesta noi ii ajutam sa se pabuseasca si psihic...apoi cautam vinovati in dreapta si in stanga....

danielblaze16.05.2005 12:23

umilinte mai mari ca astea n-am mai vazut pana acum

/om de afaceri si nu stie sa , scrie corect//se crede un om sfant dar jigneste si ii face in toate felurile pe cei ce nu sunt de acord cu el//Suporteri cumparati/suporteri care nu sunt cumparati dar care atarna la cei cumparati//Bodyguarzii gata sa intre in actiune ... mai sunt o gramada de spus :((

dupa mine :( meciul cu Bacaul va fi ultimul la care ma duc daca nu vad o unitate a suporterilor impotriva lui fecali.

lolzz mi-am amintit ce a spus memelu' acum ceva timp ca este un sustinator al fenomenului ultras :))) un om de nimic!

bodgdan4Steaua pana acum trebuiau trase zeci de linii..

ahaha mustata skinner :))) cea mai proasta gluma [/b]

SSK16.05.2005 18:06

Bogdane, nici eu nu cred ca situatia exploziva din aceste momente este buna pentru jucatori si nici macar nu zic ca ar trebui s-o intretinem ! Cu o singura exceptie : Mihai Stoica :evil: Acest personaj nu mai trebuie tolerat sub nici o forma in Ghencea !! El reprezinta incarnarea umilintei pe care a trait-o orice suporter al Stelei sambata seara... Trebuie contestat in orice fel posibil, cum am mai spus.

Alecu16.05.2005 22:09

da si eu sunt de acord ca MM sa plece si sa-si ia si Ciobanu cu el sa se duca pe camp acolo unde le e locu!Da fiti sigur ca asta nu se va intampla pt ca Becalli are interesele lui cu Steaua.Dar e pacat ca am ajuns sa ne coduca niste oameni de nimic!

reddog19.05.2005 11:35
Sa nu cadem in plasa pe care ne-o intinde presa. Eu zic sa o lasam moarta deocamdata, sa evitam scandalurile...la sfarsitul campionatului tragem linie si analizam...pana atunci sa ne axam doar pe jocul Stelei si sa incurajam echipa pentru ca jucatorii au nevoie de sprijinul nostru moral. Nu trebuie sa ne manifestam precum cel agresat. Jucatorii sunt prabusiti fizic...in felul acesta noi ii ajutam sa se pabuseasca si psihic...apoi cautam vinovati in dreapta si in stanga....

Deja s-au prabusit psihic. Norocul vostru e ca mai sunt doar trei etape de jucat, ca la cat de bine ati mers in ultimele 5 etape, ati fi ajuns pe 3 sau 4.