Parerea mea este ca pentru a spala CAT DE CAT rusinea de pe obrazul nostru, al tuturor suporterilor stelisti, ar fi cazul ca :
- Mihai Stoica sa-si dea demisia : oricate scuze ar mai aduce, sa pastram in Ghencea un presedinte care a lovit un suporter este IMPOSIBIL !!!
- pentru ca Mihai Stoica sa plece, el trebuie huiduit si contestat pe stadion in urmatoarele etape in TOATE MIJLOACELE POSIBILE : bannere, scandari, huiduieli, absolut orice mijloc !
- solutia ideala ar fi ca o data cu Mihai Stoica sa plece si "razboinicul luminii", care este de fapt PRINCIPALUL VINOVAT al situatiei in care Steaua a ajuns !
La "Recursul etapei" curva de Ioanitoaia incearca sa-l scoata nevinovat pe Mihai Stoica, pe care ironia inca nu-l paraseste, dupa cum observ. Desi l-am apreciat de-a lungul timpului pe Mihai Stoica macar pentru inteligenta lui, imi dau seama ca mediul pe care Ciobanul l-a cultivat la Steaua in tot acest timp l-a contaminat si pe el ireversibil. De altfel, incidentele de la tribuna a II-a din pauza meciului imi confirma ipotezele. Suporterii lui Steaua sunt lasati sa se manifeste doar atat timp cat nu afecteaza interesele lui Ciobanul. E trist unde am ajuns.