FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

!!!!!!! Anunt Important!!!!!!

alexblana200315.05.2005 15:29

pentru cei care se considera Stelisti nu pentru oiile lu' Jiji, ce ar face Berbecali dak si-ar gasi masina (maybachul lui) devastat, la meciul cu Dinamo, masina era departe de locul unde ar trebuie sa fie adik la ora la care am intrat eu, cum ne putem razbuna pe dobitocul asta, incultul asta? A ajuns sa tzina in birou la el copia dupa Cupa Campioniilor din 1986, ca parca ii apartine lui..OIER PROST!...si MM Stoica, cel mai mare cretin din Galati din epoca moderna, se mai si lauda ca in spatele suporterului batut era nevasta-sa si fata lui...le-a aratat cum stie el sa bata, daca nu erau oamenii lu' Jiji il linsau ..pe dobitoc, jandarmii au asistat neputinciosi, dak se bateau 2 suporteri, interveneau in 2 secunde dar asa, nu le-a pasat.....DOBITOCI...eu vreau sa plece Jiji si cu MM, sa ne lase in pace fiecare cu Combinatul si cu turma lui...Steaua nu trebuie sa fie condusa de 2 papagali...ne facem de ras cu astia in Europa...Rusine, Rusine, Rusine sa va fie!..........Jiji lasa-ne, du-te mulge oiile

P.S. Bani n-au valoare faptele conteaza, STELISTI se nasc nu se inventeaza....Forza Steaua Bucuresti...

P.S.2 Care vrea sa-i sparga masina oierului???

Jackass15.05.2005 17:51

alex, copilule!

daca tu te pui la mintea unui oier...

mie unul mi-e sila de el...e un ratat!

The Flyer15.05.2005 18:04
alex, copilule!

daca tu te pui la mintea unui oier...

mie unul mi-e sila de el...e un ratat!

nu esti singuru' caruia ii e sila,da' cretinii astia nu vor sa plece!

reddog19.05.2005 11:11

Atata timp cat a si bagat bani in Steaua, fiti siguri ca nu scapati de el, adica de Gigi. Sunteti condamnati sa il vedeti in tribuna lui la toate meciurile. Nasol.

Am si eu o intrebare, poate imi raspundeti voi care sunteti mai in tema. Ce s-a intamplat cu acei suporteri stelisti de la meciul cu CFR Cluj, cei care au fost scosi afara de pe stadion pentru ca afisasera un banner simpatic la adresa lui Becali? Mai traiesc?