FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Veszprem

fcsteaua.ro15.02.2008 00:46

Echipa de handbal Steaua MFA joaca sambata la Chiajna returul cu Veszprem din Ungaria (optimile Cupei Cupelor).

La Veszprem am fost 106 suporteri stelisti pe 70 de locuri. Eu zic ca ne-am descurcat onorabil avand in vedere ca in sala erau 2400 de suporteri ai echipei maghiare (recunoscuti ca cei mai fanatici din tara).

La Chiajna sambata vor veni 150 de suporteri ai lui Veszprem. Vor veni si cei din galeria obisnuita a echipei de handbal Steaua insa ar fi culmea sa avem mai multi sustinatori ai oaspetilor decat ai Stelei in sala. Eu zic ca efortul nu e prea mare sa umplem sala (capacitate aprox 600 locuri) de data asta si sa sustinem Steaua. Rezultatul din meciul tur e greu de recuperat , insa eu zic ca nu e imposibil. In plus baietii au nevoie de un rezultat pozitiv sa iasa din "pasa neagra" in care se afla (doua infrangeri consecutive, cu Resita si Veszprem).

Date despre meciul de sambata:

16.02.2008 16:30 (ora locala), 1/8 Finala / meci retur la Chiajna

C.S.A. "Steaua" MFA Bucuresti : MKB Veszprém KC

Arbitri: Oyvind Togstad (NOR) Arne M. Kristiansen (NOR)

Delegat EHF: Zivan Stakic (SRB)

La sala se ajunge cel mai simplu pe urmatorul traseu: De la Crangasi mergeti in sus spre Lujerului, dreapta pe B-dul Uverturii inainte de pasaj si ajungeti direct in Chiajna dupa ce treceti prin satul Rosu . Sala Sporturilor se vede din strada (ca reper biserica din Chaijna), dar intrebati pe oricine si va spune unde este.

Va astept la sala sa sutinem Steaua! Daca la fotbal am fost eliminati din Cupele europene, la handbal avem inca sanse!

handball_steaua

Virgil15.02.2008 08:12

Imi place handbalul. Am vazut primul meci VESZPREM-Steaua. Ungurii au facut un joc foarte bun si au castigat detasat: 31-23. Au fost incurajati permanent de o sala cu cel putin 1000 de spectatori. A fost incurajata si Steaua de galeria care incurajeaza in mod curent echipa de handbal. Ai nostri au gresit foarte mult si la un moment dat, m-am enervat si am inchis televizorul. Era o diferenta de vreo 5 goluri, dar speram ca Steaua o va putea anula in ultima parte a meciului. Din pacate, cand am revenit pe sport.ro, diferenta se marise.

Consider ca din punct de vedere valoric, Veszprem e peste Steaua. Poate ca Steaua va invinge, dar nu cred ca o va face la mai mult de 8 goluri. Totusi meciul trebuie vazut si echipa incurajata. Nu promit ca vin, dar nu se stie niciodata. Oricum, FORZA Steaua MFA!

AmuntBoy15.02.2008 08:31

eu sper sa luam campionatul in acest sezon

inca nu avem fata de Europa (adika Cupa Cupelor si Liga Campionilor - cele mai tari cupe)

makaan15.02.2008 08:41

Eu vin! Nu ne calificam...asta e! Dar macar nu ne facem de rahat in fata ungurilor!

cristi_mold15.02.2008 09:38

Pacat ca nu mai avem nicio sansa de calificare. Altfel ar fi fost un meci frumos.

Florin_SteauaOnline15.02.2008 16:51

Sunt sigur ca Steaua va face totul sa obtina calificarea, desi este foarte foarte greu.

Sper sa fie cat mai multi suporteri alaturi de ei, chiar daca se joaca la Chiajna.

Succes Steaua!

Stanici15.02.2008 18:54

Eu ma duc. Ce mama naibii!!!

CaTaLiNsm StElIsTu15.02.2008 19:26

Bafta baietilor!!!Din pacate eu nu pot sa merg.......distanta asta......

Virgil15.02.2008 20:01

Veszprem a cîștigat detașat pe teren propriu derbyul campionatului maghiar, cu Pick Szeged: 29-22 (18-10). Campioana Ungariei nu a avut replicã, Veszprem învingînd mult mai clar decît o aratã scorul, avînd chiar și 12 goluri avantaj pe tabelã. La gazde, Marian Cosma a înscris o datã, iar la oaspeți, Valentin Ghionea a punctat de 5 ori, iar Adrian Petrea de 3 ori.

Sursa: gsp

cheloo716.02.2008 11:09

sper sa nu fiu decat io cu stanici in sala

yo_marius16.02.2008 18:09

Steaua - Vesprem 26 - 34....

pacat, marte pacat...

nu credeam ca o sa spun asta, dar ungurii au fost too damn good

Tupac Amaru17.02.2008 11:22

N-avem sala, n-avem sponsor, n-avem suporteri de handbal, deci in conditiile astea eu zic ca echipa joaca miraculos!

Auzi ce aberatie - Steaua MFA. Bai nene, gasiti dracului un sponsor serios, ca se duc de rapa toate echipele clubului....

Dragoshel17.02.2008 11:32

Sponsorii vor aparea ca ciupercile dupa ploaie, daca noi, SUPORTERII, vom fi in numar din ce in ce mai mare la meciuri.