FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

În afarã de fotbal

fcsteaua.ro14.02.2008 10:57

Hocheiul roș-albastru stã sã se prãbușeascã, parcã sub greutatea celor peste 40 de titluri naționale ale acestei echipe ce, fãrã îndoialã, face cinste clubului militar. Exilați într-un patinoar învechit, departe de Ghencea, hocheiștii noștri joacã într-un cvasianonimat întrerupt la rãstimpuri de câte un articol pe acest site sau de câte 2 rânduri într-o gazetã de sport, altfel mult mai preocupatã de Simona Pãtruleasa sau sânii Mamei Naturi.

Situația se pare cã a ajuns criticã, dacã în Ministerul Apãrãrii au început sã pluteascã zvonuri despre desființarea secției de hochei. În bunã tradiție autohtonã, atunci când ceva nu merge este prilejul perfect NU de a-l pune pe picioare, ci de a renunța la el, cu prima ocazie. Ce mai conteazã generațiile de hocheiști care au luptat pentru culorile Stelei de zeci de ani de zile? Ce mai conteazã cã sute și mii de sportivi au putut, în cadrul secției de hochei, sã facã ceea ce este de fapt menirea acestui fenomen: sport, mișcare, sãnãtate! La care se adaugã forța și fairplayul caracteristice hocheiului.

În loc sã punã mânã de la mânã și sã construiascã un patinoar în inima Ghencei, unde curioșii s-ar apropia mai repede de el, oficialii preferã sã aștepte pașii greșiți ai secției (care, din pãcate, încep sã-și facã loc din ce în ce mai des - efectul unei subfinanțãri cronice, dar și al lipsei de interes chiar și afectiv pentru aceastã ramurã), pentru a o "restructura". Se va proceda deci la "restructurarea" lui Gliga, Timaru, Geru, "vinovați" de faptul cã reușesc sã ținã totuși pasul cu omologii harghiteni unde hocheiul este o religie, iar investițiile sunt substanțial mai mari!

Duminicã avem o bunã ocazie sã oferim totuși o gurã de oxigen acestor luptãtori. Meciurile cruciale cu Csikszereda (iatã cum un târg de provincie precum Miercurea Ciuc ține douã echipe de top în Liga Naționalã, în timp ce marea noastrã capitalã abia mai rãsuflã cu unul singur) vor decide dacã Steaua va ajunge acolo unde acum câțiva ani prezența ei era axiomaticã: în finala campionatului, alãturi de eterna rivalã de la Sport Club. Câteva sute de spectatori ar putea înclina balanța în favoarea roș-albaștrilor! Þine de fiecare dintre noi s-o facem!

Cu toții duminicã la hochei! Luptã Steaua!

P.S. ªi într-o notã mai optimistã, felicitãri fetelor noastre de la scrimã, pentru performanța de primã mânã de a fi cucerit Cupa Europeanã la scrimã, echivalentul Ligii Campionilor din fotbal. Le-am vãzut asearã la televizor - neașteptat de spontane (dar așteptat de frumoase! continuând tradiția Laurei Badea sau a Reckãi Szabo), cu replici dezghețate ce ar umple de rușine fotbaliștii cu clișeele lor...fetele noastre și-au dorit mai mult victoria, nu?

Bravo Ana Maria Brânzã, Iuliana Mãceșeanu, Simona Alexandru, Ana Zdanovschi și (antrenorul) Cornel Milan!

Ovidiu

1uLy4Nn14.02.2008 11:09

nu cred ca este vorba chiar de o prabusire insa echipa merge foarte prost. ieri 8-2 cu Sport club :|...si acest patinoar era plin pe vremuri, deci nu cred ca este asta o cauza.

duminica si luni voi fi prezent la meciuri..va astept sa facem galerie Stelei fularsteaua2

makaan14.02.2008 11:29

Trist si foarte adevarat...Intr-o lume in care fotbalul "rege" nu mai nici el un sport ci o afacere, hocheiul romanesc si in special cel bucurestean nu prea mai are sanse de supravietuire...

Jos palaria pentru echipa de scrima!

handball_steaua14.02.2008 12:01

Revin cu un apel postat acum cateva zile pe un alt thread. Echipa de handbal Steaua MFA joaca sambata la Chiajna returul cu Veszprem din Ungaria (optimile Cupei Cupelor).

La Veszprem am fost 106 suporteri stelisti pe 70 de locuri. Eu zic ca ne-am descurcat onorabil avand in vedere ca in sala erau 2400 de suporteri ai echipei maghiare (recunoscuti ca cei mai fanatici din tara).

La Chiajna sambata vor veni 150 de suporteri ai lui Veszprem. Vor veni si cei din galeria obisnuita a echipei de handbal Steaua insa ar fi culmea sa avem mai multi sustinatori ai oaspetilor decat ai Stelei in sala. Eu zic ca efortul nu e prea mare sa umplem sala (capacitate aprox 600 locuri) de data asta si sa sustinem Steaua. Rezultatul din meciul tur e greu de recuperat , insa eu zic ca nu e imposibil. In plus baietii au nevoie de un rezultat pozitiv sa iasa din "pasa neagra" in care se afla (doua infrangeri consecutive, cu Resita si Veszprem).

Date despre meciul de sambata:

16.02.2008 16:30 (ora locala), 1/8 Finala / meci retur la Chiajna

C.S.A. "Steaua" MFA Bucuresti : MKB Veszprém KC

Arbitri: Oyvind Togstad (NOR) Arne M. Kristiansen (NOR)

Delegat EHF: Zivan Stakic (SRB)

La sala se ajunge cel mai simplu pe urmatorul traseu:

De la crangasi mergeti in sus spre lujerului, dreapta pe b-dul uverturii inainte de pasaj si ajungeti direct in chiajna dupa ce treceti prin satul rosu . Sala sporturilor se vede din strada (ca reper biserica din Chaijna), dar intrebati pe oricine si sa spune unde este. Atasez si un link catre o imagine cu zona: http://www.rhc.ro/forumrhc2/index.php?act=...t&id=189498.

Va astept la sala sa sutinem Steaua! Daca la fotbal am fost eliminati din Cupele europene, la handbal avem inca sanse!

The Flyer14.02.2008 12:13

bun articolul!

asta e starea de fapt in hockey-ul romanesc!o singura echipa,Steaua,se bate cu cele doua puteri din romanica,cele doua din ciuc,una cu traditie in spate si una nou aparuta nu pentru bunastarea acestui sport in romanica,ci din ambitii personale ale marelui manager j. kurko!apreciez faptul ca cele doua echipa maghiare (nu le pot numi romanesti din moment ce suporterii lor sunt maghiari,se cinta in maghiara,au adoptat imnulXXXXX(x-rile sin t din partea mea!!!!),jucatorii sunt maghiari(cu 2-3 exceptii) si una din ele a adoptata numele maghiar al orasului!!!!) joaca si in alt campionat si conducind ceva timp acea serie demonstreaza ca au valoare!!ceea ce demonstreaza si faptul ca Steaua e o mare echipa din moment ce le face fata!nu mereu,sa recunoastem,dar niciodata nicio echipa n-a batut mereu adversarele!

in fine,e pacat ca un sport care pe vremuri a demonstrat ca poate juca la olimpiada si in seria mondiala,vorbim de timpuri imemoriale,bineinteles,a ajuns sa fie vai-soarta-lui,exact ca si rugby-ul!sa speram ca nu vor definta aceasta sectie!

11214.02.2008 14:12

Daca ar fi un omcare sa iubeasca acest sport si acest club si sa aiba bani sa investeasca , totul ar fi bine si la Bucuresti . Daca nu ar fi Kurko sau Csergo Istvan ( iubitul Nicoletei Luciu) care sa puna in joc proprii bani doar pentru o iubire infinita a acestui sport si a orasului , nici la Ciuc nu ar mai fi lucrurile asa roze. Si la SC chiar inca sunt probleme .... cu oamenii din conducere

ariven2114.02.2008 14:55

Salutare...

Din ce citesc pe alte canale se pare ca suntem singurii suporteri care isi vad si de alte sporturi nu doar fotbal. Apoi imi pare nespus de rau sa aud ca echipa de hokei se afla in pragul destramarii. Ii drept ca acest sezon e unul mai putin reusit, dar ar fi mare pacat ca tocmai echipa care a adus cele mai multe trofee de campiona in vitrina clubului militar sa dispara asa , ca si cum nu ar fi fost.

Situatia insa a ajuns sa fie usor disperata...aveti dreptate cand ziceti ca un patinoar in Ghencea ar atrage mai multi copii. Poate se ganddeste AISS sa faca o colaborare cu HC Steaua si sa facem pe site o mica propaganda online si una mai extinsa in Bucuresti. Astfel poti sa arati ca exista interes si motiv ca acest sport sa fie perpetuat.

No hai cu toti la patinoar...Sunt din Turda&Cluj dar am sa fiu prezent!

Tupac Amaru14.02.2008 16:16

Problema principala nu este inexistenta unui patinoar in Ghencea.

Sunt mult mai importante lipsa unei sustineri financiare reale (revin cu ideea ca este aberant ca un minister sa "sustina" o echipa sportiva!), lipsa interesului copiilor si al tinerilor pentru sport in general si pentru hochei in special, lipsa performantelor reale in acest sport (in raport cu ceea ce se joaca in tarile cu hochei puternic, cu toata stima si aprecierea pentru efortul pe care il fac pe patinoar, ceea ce joaca echipele noastre si cele unguresti din Romania este un fel de turca pe gheata).

Rezolvarea ar fi simpla, dar imposibila pentru Romania. Voi explica.

1. Oameni politici interesati de sanatatea natiunii - nu este si nu va fi cazul.

2. Oameni cu bani interesati sa sustina sportul - va spune ceva numele Becali? Preferam alti becalieni sau renuntam la idee?

In consecinta, zilele echipei de hochei Steaua sunt numarate. La fel si ale echipelor de handbal, polo si rugby. Voleiul e de mult la pamant, iar baschetul nu mai exista.

Acesta este viitorul sumbru pe care il intrevad, desigur cu mare regret.

Oricum, eu sunt unul dintre cei "batrani" care au vazut la lucru toate echipele clubului si pe toti marii sportivi ai acestor echipe! Si voi trai mereu cu amintirile acelor vremuri! Fara a fi nostalgic comunist, dimpotriva, dar exista un rau si mai mare decat comunismul: democratia va distruge orice urma de onoare a acestui popor si ne va adanci in mizerie. Uitati-va in jurul vostru - vedeti ceva cat de cat pozitiv?

MoWeed14.02.2008 17:03

Hocheiul nu are aceeasi popularitate ca fotbalul de exemplu. De aceea nu se implica nici unu din actualii oameni politici sau vreun om cu bani care are impresii de om politic(gen Becali) nu se vor implica la hochei din pacate...In zona Miercurea Ciuc hocheiul este mult mai important ca fotbalul, baschetul, handbalul si alte sporturi de echipa asa ca este normal ca acolo sa se investeasca masiv. Din pacate riscam sa pierdem urma echipelor unguresti din Miercurea Ciuc daca se continua asa...

greenyes14.02.2008 17:49
Fara a fi nostalgic comunist, dimpotriva, dar exista un rau si mai mare decat comunismul: democratia va distruge orice urma de onoare a acestui popor si ne va adanci in mizerie. Uitati-va in jurul vostru - vedeti ceva cat de cat pozitiv?

Din pacate ce traim noi de aproape 20 de ani nu e democratie, e cum bine spune Dan Puric, n ghetou ex-comunist, condus de ex-comunisti. In tarile cu adevarat democratice sportul e una din prioritatile tarii resepctive.

Vorbesc in stiinta de cauza. De doi ani traiesc in Belgia. Pai cel putin la Universitatea din orasul Leuven, baza sportiva nu se compara nici cu cele ale echipelor de fotbal de la noi, din Liga condusa de un alt ex-comunist. Si te mai miri cand ii vezi cat de dezvoltati sunt copii lor si cat de rahitici sunt ai nostri!!!!

Tupac Amaru14.02.2008 19:12

Stii ce am observat? Asa este, cum zici tu! Dar tarile democratice incurajeaza aceasta auto-distrugere a tarilor gen Romania! De-asta ii condamn!

Florin_SteauaOnline14.02.2008 21:32

@handball_steaua

Nu stiu daca mai avem sanse de calificare, dar ma bucur sa aud ca echipa a fost sustinuta in meciul tur. Din pacate, nu stiu cati vor veni la Chiajna... eu unul voi face tot posibilul sa ajung.

Am pus un anunt si pe site-ul steauaonline.com, sper sa ajute :tongue:

Forza Steaua! :steagcruce:

greco14.02.2008 22:15

Eu am ramas masca urmarind macelul de marti si miercuri de la Ciuc. Ne-au facut, pur si simplu, praf...

Sper sa ne strangem cat mai multi duminica si luni la patinoar! :-|

LanDSharK15.02.2008 11:16

la ce ora sunt meciurile de duminica si luni de la hochei ? RESPECT :steag_steaua_ro:

1uLy4Nn15.02.2008 13:30

duminica la 12.30 iar luni la 15.30

floroflores15.02.2008 19:22

Acum ati inceput sa constientizati??? sa va vaitati ca BAIETII NOSTRI nu prind finala anul asta??? Uitand probabil ca au fost complet neglijati de suporteri??? Ati avut "alte treburi " tot sezonul,nu ati putut veni...macar sambata poate ganditi...daca nu,cu adevarat atunci,aveti taria de a recunoaste...Haideti la patinoar!!! NU E NIMIC PIERDUT....inca...Haideti baieti,Haideti prieteni ros-albastrii...Duminica la ora 12.30. prezenti la patinoar!!! FORZA Steaua!!! HAIDETI PRIETENI si nu uitati steagurile si fularele...si sa facem atmosfera adevarata,nu sa mai cantam cantece patriotice...e un meci crucial...va rog,INTELEGETI???

Kreator15.02.2008 22:27
Daca ar fi un omcare sa iubeasca acest sport si acest club si sa aiba bani sa investeasca , totul ar fi bine si la Bucuresti . Daca nu ar fi Kurko sau Csergo Istvan ( iubitul Nicoletei Luciu) care sa puna in joc proprii bani doar pentru o iubire infinita a acestui sport si a orasului , nici la Ciuc nu ar mai fi lucrurile asa roze. Si la SC chiar inca sunt probleme .... cu oamenii din conducere

Judeci gresit.

Noi romanii dorim sa avem totul de-a gata, si apoi sa facem si noi ceva-ceva.

Fiecare roman doreste mai intai sa aiba un salariu de 2.000 euro/luna, si apoi sa se apuce si el sa munceasca pentru acei bani.

Sigur ca daca vine un finantator ca Abramovici la Clubul de Hochei Steaua Bucuresti se rezolva toate:

- Patinoar propriu

- Echipe de juniori

- Jucatori valorosi la echipa mare

- Salarii competitive

etc., etc. etc.

Dar mai exista o alta cale de a ajunge la rezultate pozitive:

Accea a muncii si a implicarii fiecaruia cu maxima responsabilitate in activitatea pe care o desfasoara.

Si singurii care NU sunt vinovati aici sunt jucatorii.

Ei dau maximul posibil acolo pe gheata.

In rest, conducatorii, antrenorii, si noi suporterii suntem vinovati de starea actuala a echipei de hockei.

Un exemplu in acest sens:

Daca veti intra pe site-ul echipei de hochei Steaua Bucuresti:

http://www.steauahochei.ro/ro/

Ce veti gasi pe prima pagina?

Stirea urmatoare:

"START IN CUPA Romaniei

Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata.Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata.Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata.

Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata.

Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata.Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata.Luni, 24 septembrie 2007, se da startul primei competitii interne oficiale din actualul sezon, Cupa Romaniei la Hochei pe gheata."

Asadar pe prima pagina apare stirea conform careia pe 24 septembrie 2007.... se da stratul in Cupa Romaniei...

OK?

Nu, nu este OK.

La sectiunea ECHIPA:

#72 Sergyi SADYI

Nationalitate: ucrainean

Nascut:

Pozitia: FUNDAS

Nu apare data nasterii....

Nu gasim clasamentul la zi...

Nu gasim data urmatorului meci....

Si exemplele pot continua.

Nu poti fi conducatorul sectiei de hochei a clubului Steaua si sa te complaci intr-o asemenea stare de indolenta.

Mai multe stiri apar pe acest site al suporterilor stelisti, decat pe site-ul oficial al echipei de hochei....

Unde este vina noastra a suporterilor?

Vina noastra este ca preferam sa stam acasa decat sa mergem la patinoar sa incurajam echipa.

Si asta in momentul in care intrarea spectatorilor este libera!!!

Nu am informatia, dar nu cred ca la Miercurea Ciuc se intra gratuit la meciurile de hochei....

Si acolo patinoarul este plin cu suporteri infocati!

Plecand de la patinoarul Mihai Flamaropol, dupa un meci castigat de Steaua contra celor de la Progym Gheorghieni (6-2 parca), meci la care asistasera poate 100 de spectatori (cu indulgenta), ma uitam in jur si vazand atat de multe blocuri in jur, nu intelegeam cum de nu se umplea patinoarul macar cu copii din zona. Pur si simplu romanii prefera sa stea in casa...

Si... ca sa termin totusi intr-o nota mai optimista, iata palmaresul echipei de Hochei Steaua Bucuresti:

Titluri de campioana a Romaniei: 40

(1953, 1955, 1956, 1958, 1959, 1961, 1962, 1964, 1965, 1966, 1967, 1969, 1970, 1974, 1975, 1977, 1978, 1980, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1998, 1999, 2001, 2002, 2003, 2005, 2006)

Cupa Romaniei: 28

(1969, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1980, 1981, 1982, 1984, 1985, 1986, 1987, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2002, 2004, 2005)

Sper ca acest palmares impresionant, nu numai pentru Romania ci chiar pe plan mondial, ii va face pe conducatorii Clubului Steaua sa se gandeasca nu la desfiintarea acestei echipe, ci la ceea ce ar putea face ei pentru a aduce din nou acesta sectie a Clubului pe primul loc in competitia interna de hochei.

FORZA Steaua!

PS: Duminica voi fi la pationar. Luni nu cred, dar duminica sigur!

floroflores15.02.2008 22:55

Hold on in the Ring Kreator!!! dar cu cine vrei sa vorbim??? cu cei care cand da Steaua gol la hochei striga impotriva fostului militian Dragomir si apoi pleaca acasa la prima pauza??? chiar facand abstractie de atatea neajunsuri financiare ale sectiei de hochei,daca aveam in medie 1500 suporteri la fiecare meci eram campioni anul asta...poate constientizam si,la fotbal vom fi alaturi de culori,de Laca No 7,ignorand absolut orice ne deranjaza...intelegeti...inaca o data...un apel cordial catre prietenii ros-albastrii...chiar care nu inteleg hocheiul...haideti baieti sa umplem arena!!!! sa intram in Finala contra lor...si atunci vom mai vedea...dar...maine putem cadea in prapastie...FORZA RAGGAZZI ROSSO_BLU

POATE NU INTELEGETI,DAR ASTEA 2 MECIURI CARE AU MAI RAMAS SUNT CRUCIALE...NE DAM LA O PARTE BAIETI??? NOI VREODATA ROSSO_BLU STIM CE_NSEAMNA SA NU LUPTAM??? INIMAGINABIL CUM DIN 2 PELUZE DIN Ghencea SA VINA MAI PUTIN DE 3000...FORZA RAGGAZZI ROSSO-BLU...FORZA Steaua>>>HAIDE SA FACEM SHOW SA NE VEDEM IN FINALA...APOI...MAI VEDEM...DAR MINE ESTE HOTARATOR,DECISIV...VENITI CU INIMA ROS-ALBASTRA!

11216.02.2008 00:09

Kreator , ai perfecta dreptate .

Acum 1 an de zile deja ziceam ca dl carlan este cu adevarat un bun manager . M-am inselat extrem de tare . Credeam ca este un om tanar , care a facut si scoala destula , dar care mai ales are in cap ceea ce trebuie sa faca pentru a dezvlota Steaua , implicit hocheiul romanesc . A facut o trupa de majorete -excelent . A organizat concursuri pe patinoar inainte de meci si in pauzele meciurilor ( un concurs cu scuter daca mai stiti ) -excelent . A adus mai multe vedete la patinoar ( ale Antenei 1 si din sportul romanesc ) -excelent . A inceput sa greseasca cand a tot plimbat echipa la patinoarul din Dr.Taberei ....anul trecut cu mai putin de 15 ore inaintea primului meci din play-off , jucatorii faceau poze pentru nustiu ce revista cu o mireasa . Site-ul ala a inceput sa-l faca ...dar nu l-a terminat ....E chiar atat de greu sa platesti 500 de euro pentru un site ??De actualizare se poate ocupa orice baiat de 18 ani care stie putin cu netu'

Suporterii la Ciuc umplu patinoarul cu 1 ora inainte de meci . Am avut neplacuta surpriza anul trecut cand am ajuns cu 2 ore inainte de meci in Ciuc sa nu mai gasesc locuri libere pe patinoar . Intrarea este 10 lei in play-off (7 lei pentru batrani si copii) si 5 lei in sez regulat . Abonamentul pentru galerie este de 1000 lei pentru tot sezonul si pentru cele mai bune locuri din patinoar . Alea sunt cumparate imediat de baietii din galerie . Suporterii cumpara tricouri -60 lei si fulare -30 lei chiar de la intrarea in patinoar . Cu Steaua nu stiu de unde ai putea cumpara un tricou ( de hochei)

Daca cineva ar face mediatizare meciurilor , probabil ar mai venii si copii la patinoar sa vada . De fiecare data cand merg la meciuri vad aceleasi fete si oameni cunoscuti ( chiar daca n-am vorbit in viata mea cu ei ) . mai vedem si niste bunici care isi aduc copii lameciuri , dar care pleaca si eu dupa 1-2 reprize cand isi dau seama cat de mult a scazut nivelul hocheiului fata de ce era pe vremuri cand vedeam pe Tureanu , varga , Gal pe gheata .

Din pacate se pare ca si suporterilor stelisti le place sa fie "adusi" pe patinoar . Acum cativa ani erau adusi de Jean pavel sau de dl Mustata . Acum s-au schimbat liderii de galerie si nu mai fac nimic pentru asta ....

Sunt multe de zis....sunt multe de facut . Din pacate nu sunt oameni atat de pasionati si de inflacarati incat sa le faca . Carlan a inceput treaba promitator ....dar totul s-a terminat la fel de repede pe cum a inceput . Isi mai aduce oare dansul aminte ca zicea ca in 2008 va organiza impreuna cu o prietena a dansului un meci demonstrativ in care il va aduce pe Jagr la Bucuresti ?

Inca un exemplu : Dinamo

Cum nu a mers bine echipa , sectia s-a desfiintat . Oare un om ca Ion Tiriac , fost hocheist , nu poate sa investeasca 1 mil euro si sa faca o echipa care sezonul urmator sa se bata la titlu ? Deja cam de 1 de zile imi ajung tot felul de zvonuri la urechi cum ca Dinamo va reveni in peisaj . sa vedem ce se va intampla si acolo ...

Macar de-al lua si Steaua si Dinamo exemplul celor de la Brasov care chiar daca inca nu au jucatori seniori proprii , isi vor face o baza de juniori excelenta . Acolo chiar exista planuri pe termen lung si deja incep sa se vada rezultatele

AdiM16.02.2008 09:28

Tricou de hochei cu Steaua nu ai putea cumpara de nicaieri (cum de altfel nu ai putea cumpara niciun fel de materiale promotionale ale sectiei de hochei) din simplul motiv ca acestea nu exista. Intrucat nu a fost inca reglementata situatia stemelor clubului si in momentul actual sunt cateva procese in instanta pe aceasta tema, nu se pot comercializa niciun fel de materiale promotionale ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Si oricum, la cum este situatia sectiei de hochei si a clubului in momentul actual, toate incasarile din vanzarea de materiale promotionale s-ar duce direct la bugetul de stat si nu la bugetul clubului.