FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

campionatul "nostru"!!!

Alecu14.05.2005 22:25

ba fratilor a inebunit lumea?asa rau am ajuns sa ne batem pe la oficiala,sa-i hulim pe fotbalisti si atunci cand castiga.Pai cum vreti ma sa luam titlu asa???Sa speram totusi ca o sa ne revenim si noi si ei si maine seara un egal in groapa o sa ne faca campioni!hai bafta si mai vb!

Jackass15.05.2005 18:07

nici ionu sunt de acord cu huiduieli impotriva lui Zenga sau a jucatorilor!

dar OIERUL merita asta din deplin! :evil:

misha15.05.2005 19:40
ba fratilor a inebunit lumea?asa rau am ajuns sa ne batem pe la oficiala,sa-i hulim pe fotbalisti si atunci cand castiga.Pai cum vreti ma sa luam titlu asa???Sa speram totusi ca o sa ne revenim si noi si ei si maine seara un egal in groapa o sa ne faca campioni!hai bafta si mai vb!

se pare ca meciul dintre Dinamo si rapid s-a terminat 2-2 :lol: :lol: :lol:

Motanu D15.05.2005 20:11

Gresit. Dinamo - Rapid s-a terminat 2-2 pentru Steaua...

Alecu15.05.2005 20:11

da ma se pare ca avem si noroc nu numai batai si din astea!o sa luam titlu anul asta da un titlu umbrit de un retut negru!Un titlu de care stiu ca multi suportei nu sunt prea incantati dar asta e!

lyonheart15.05.2005 20:19

neaparat ceva trebuie schimbat... o demisie ceva...si prima e a lui Meme care a demonstrat inca o data ca postul asta e prea mult pentru mintea lui... E DEPASIT

Bogdan4Steaua16.05.2005 00:29

Sa asteptam pana la vara. Nu are rost sa ne agitam acum. Ar fi pacat sa ne impiedicam pe ultima suta de metri din cauza unor scandaluri amplificate de presa.

reddog19.05.2005 11:15
Gresit. Dinamo - Rapid s-a terminat 2-2 pentru Steaua...

Vezi ce patesti daca te bucuri de raul altuia?

Motane, acum, lasand subiectivismul la o parte, nu prea meritati acest titlu.