FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Final tensionat la Hochei

«12»
11213.02.2008 18:45

O sa avem o finalista decisa mai mult pe forma de moment a uneia dintre echipe . daca HC castiga un meci merge in finala . Clar , Steaua e favorita pentru finala : experienta , teren propriu , istorie , tot

De la anul , daca Steaua incheie un contract cu o companie aeriana , cel mai probabil va fi si ea angrenata in campionatul unguresc . Asta va fi un plus pentru Steaua daca va fi reusit de conducerea echipei.

yo_marius13.02.2008 18:58

nu stiu de ce, dar imi pare o mica "strategie" in seara asta. era clar pentru toata lumea ca, pentru o dubla victorie la Ciuc, Steaua ar fi facut o risipa de energie incalculabila, iar in perspectiva disputarii, peste numai 4 zile a dublei cu HC, era o iresponsabilitate. de ce? pentru ca sportul este imprevizibil, nimeni nu putea fi sigur ca vom avea 2 victorii, chiar jucand la 101% din capacitate.

asadar, mie mi se pare ca baietii au jucat dubla asta, mai mult cu gandul la cea cu HC cand sunt sigur ca vom vedea o echipa militara mult mai proaspata si mai dispusa la efort. evident ca fiind un meci in Bucuresti, aportul publicului va fi un factor determinant pentru accederea in finala.

desi meciurile sunt programate pur si simplu aiurea, eu sper ca macar duminica sa avem un patinoar ca "pe vremuri" ,cand vibra gheata sub patinele "etnicilor maghiari".

fane_casieru'13.02.2008 19:55

NU s-a legat nimic.

Chiar nu-mi explic ce dracu`s-a intamplat de am jucat asa slab.

alpopa13.02.2008 19:55

Mi-e greu sa cred in teoriile cum ca Steaua a luat "mai usor" aceste 2 partide de la Ciuc. Pentru simplul fapt ca hockey-ul e un sport care-ti cere totul atunci cand esti pe gheatza, este un sport care, mai mult ca oricare altul poate, se bazeaza pe adrenalina care-i inunda pe jucatori. In atare conditzii in hockey e cam greu sa recurgi la "ratziuni" fine si sa faci blat sau sa o lashi mai ushor... Cand eshti pe gheatza nu-tzi propui decat sa duci pucul in poarta adversa ! Mai ales atunci cand ai interes. O victorie la SC ne-ar fi dus la un pas de finala, nu uitatzi asta !

Asa a fost dat, sa jucam cu ghilotina deasupra capului ultimele 2 meciuri. Doua victorii si vine finala ! Iar acolo sa ne luam revansa in fata "ungurilor" care formeaza 1/2 din echipa natzionala a Romaniei...

Pe Flamaropol duminica si luni !

Hok3y13.02.2008 20:08

pacat ca a luat bataie asa rau Steaua :(...dar ati vazut si voi..cand e meci la ei...e patinoarul plin...ii incurajeaza etc....la noi la Bucuresti...deabea sunt cativa suporteri :(

Oricum eu zic ca Steaua va batea la buc pe CikXena:)) in ambele meciuri si merge mai departe :steag_steaua_ro:

Sper sa se UMPLE tribunele duminica si luni :steagcruce:

alexmk1713.02.2008 20:10

Baieti, e cam jale!

Sa se faca patinoarul ala in Ghencea in 2-3 ani si sa crestem jucatori!

Stearea echipei e cam la fel ca a lui Zednik in partida de duminica de la Buffalo, cand i-a taiat carotida Jokkinen cu patina! A lasat saracul o dara de sange pe tot patinoarul pana a ajuns la banca!

Cam asta e Steaua la hockey in aceste vremuri!

Si daca vreti sa vedeti hockey adevarat, nu asta de la noi, cautati pe youtube: Rick nash vs coyotes!

11213.02.2008 20:44

Lasa ca si fara patinoar in Ghencea se cresc jucatori

Sa nu uitam ca Steaua U16 e pe locul2 in campionat si Galati pe 3 . De aici vor mai veni destui jucatori . plus cei de la Palestra si Chimistul de la U12

La U16 chiar a facut un turneu bun acum Steaua la Tg Secuiesc :

Steaua-Bikác 20-3,Steaua-Progym 4-3,Steaua-Felcsíc 11-2,Sport Club-Steaua 4-2, Steaua-Dunãrea 6-2

bodanelu13.02.2008 22:50

@112... jocurile din campionatul ungariei v-au urcat pe voi asa sus. si pe SC si pe HC...

Si consider ca Steaua, jucand doar in campionatul Romaniei, face fata cu brio meciurilor cu voi...

11213.02.2008 23:23

asa e , ai dreptate . Ambele echipe au avut de jucat meciuri foarte tari si dificile in Ungaria ( ute , dab , ferencvaros , alba volan ). Dasta si Steaua ar vrea sa intre in campionat , dar nu exista un sponsor care sa asigure transportul . Carlan a acuzat pe Kurko la inceputul sezonului ca nu i-a ajutat si pe stelisti sa intre in campionatul maghiar . Poate la anul'...

Dar sunt si dezavantaje :

-prea multe meciuri , oboseala f mare ( asta se vede mai ales la HC )

-utilizarea juc mai slabi in meciurile cu echipele mici ...asta duce la un golaveraj micut .( Steaua a reusit 300 de goluri in sezon , cat a reusit sc si hc impreuna -care joaca cu juc din linia 3 si 4 cu echipele mici )

alpopa13.02.2008 23:52

Poate ar trebui sa se faca un campionat comun Rom-Ung. Asta da "comuniune" :D

1on14.02.2008 01:43

Acum ceva vreme se auzea de un campionat comun româno-maghiar, în care sã joace 3 echipe din România și 3 din Ungaria. Mi se pare o idee foarte bunã.

Hok3y14.02.2008 05:51
Lasa ca si fara patinoar in Ghencea se cresc jucatori

Sa nu uitam ca Steaua U16 e pe locul2 in campionat si Galati pe 3 . De aici vor mai veni destui jucatori . plus cei de la Palestra si Chimistul de la U12

La U16 chiar a facut un turneu bun acum Steaua la Tg Secuiesc :

Steaua-Bikác 20-3,Steaua-Progym 4-3,Steaua-Felcsíc 11-2,Sport Club-Steaua 4-2, Steaua-Dunãrea 6-2

Eu joc la U16 (juniori 2) si e edevarat..suntem pe 2....chiar sapt trecuta ma avut turneu la Tg Secuiesc...am batut tot inafara de Sport Club...

novac14.02.2008 06:08
Steaua-Bikác 20-3,Steaua-....

Cum suna asta BIKAC! :biggrin:

Daca m-a enervat ceva a fost atmosfera galagioasa a patinoarului (mai ales la inceput cu nus' ce melodie!!!), rezultatul - no coment.

Miscati-va la stadion duminica!

Hok3y14.02.2008 06:10

la U16 i-am condus pe Ciucani cu 1-0 si ne-au batut cu 4-2 :(

robson14.02.2008 07:13
nu stiu de ce, dar imi pare o mica "strategie" in seara asta. ...

mie mi se pare ca baietii au jucat dubla asta, mai mult cu gandul la cea cu HC cand sunt sigur ca vom vedea o echipa militara mult mai proaspata si mai dispusa la efort. evident ca fiind un meci in Bucuresti, aportul publicului va fi un factor determinant pentru accederea in finala.

desi meciurile sunt programate pur si simplu aiurea, eu sper ca macar duminica sa avem un patinoar ca "pe vremuri" ,cand vibra gheata sub patinele "etnicilor maghiari".

Ce strategie ? Au fost batuti mar pe buna dreptate. Au jucat jalnic, n-au fost in stare sa atace si nici sa se apere. De unde atatea teorii ale conspiratiei ? Crezi ca nu voiau sa bata ? Preferau sa stea cu sufletul in gura la ultimele meciuri cu HC ? Fii serios, ca nu joaca cu Progym, sa fie siguri de victorie. Sau ai uitat ce s-a intamplat in ultimele meciuri cu HC ? Ori e alta explicatie ca aia cu "colorado a scos portarul in repriza a doua", pe care ai dat-o cand Gliga a scos portarul cu 7 minute inainte de final ?

Iar cu lumea pe patinoar... O sa fie ca de obicei, toti vorbesc pe forum, ca nu-i doare mana, dar duminica le e lene sa iasa din casa. Iar meciul de luni oricum e pus ca naiba.

Treaba cu "etnicii maghiari" e prea stupida ca sa fie comentata.

eddie the 'ead14.02.2008 10:59

Si daca vreti sa vedeti hockey adevarat, nu asta de la noi, cautati pe youtube: Rick nash vs coyotes!

E incredibil ce a facut Nash acolo, dar rar vezi asemenea goluri chiar si in NHL. Oricum, cind ma uit la un meci din campionatul nostru ma ia somnul...

Iar Zednik si-a revenit, starea lui nu mai e "stabila", ci "buna".

Poate isi revine si Steaua. ;)

Cit despre cei care vin sau nu vin la patinoar... Tin minte ca acum un an, doi, pe Flamaropol, Ciucul scoate portarul (nu la jumatatea reprizei, evident), iar "cunoscatorii" incep sa rida si sa faca bascalie. Poate prin mediatizarea hocheiului de catre acest site sa se mareasca numarul celor care fac deosebire intre un bodycheck si un "fault" si care iubesc acest sport mai frumos decit multe altele, prea mediatizate. Tineti-o tot asa!

yo_marius14.02.2008 11:28
Tin minte ca acum un an, doi, pe Flamaropol, Ciucul scoate portarul (nu la jumatatea reprizei, evident), iar "cunoscatorii" incep sa rida si sa faca bascalie.

"intepatura" asta mi se pare ieftina si gratuita. banuiesc ca esti de acord cu mine ca nu poti tu, sau oricare altul de pe acest forum, sa ii dea lectii lui Gliga despre tactica pe care ar trebui s-o aplice la echipa al carei antrenor este.

ariven2114.02.2008 11:33

Nu ar fi deloc o idee rea ca Steaua sa joace si in campionatul Ungariei...De ce nu in fond...cred ca ar iesi lucruri pozitive aici...o mai buna mediatizare ar duce la promovare mai buna, la sponsori, mai multi juniori...

Eu sunt din Turda&Cluj...si vreau sa va spun ca aici, in aceasta metropola cu ambitii europene exista 3 sau 4 pationare...descoperite evident...Echipa de Hokei..canci. Ii un pic trist, sincer mie imi place sportul asta mai mult decat fotbalul. La inceputul televizarilor finalelor la hokei ma bucuram pentru fiecare gol chiar daca erau ale Stelei sau ale H.C-ului. Ii pacat pentru ca aud vorbindu-se de hokei chiar cu pasiune dar conditii nu avem nici macar pentru echipe de Liga a 4 din Slovenia...

Acum 2 ani am fost la Munchen intr-o vizita...Am reusit sa vad si Alianz Arena deci pe F.C.Bayern dar si pe rivalii locali 1860 Munchen. Las la o parte fotbalul, am fost condusi si la pationar unde era un turneu al echipelor de juniori din Bavaria. Nu va spun ce conditii, ce vestiare, ce echipament...asta la pustii de 9-10 ani.

Sincer imi doresc ca acest sport sa fie tratat cu mi mult respect. Prea multi bani se scurg in fotbal. Hokeiul romanesc merita macar acelasi tratament ca si handbalul sau rugby-ul.

Hai H.C. Steaua Bucuresti

:steag_steaua_ro:

makaan14.02.2008 11:51
Hokeiul romanesc merita macar acelasi tratament ca si handbalul sau rugby-ul.

Hai H.C. Steaua Bucuresti

:steag_steaua_ro:

Nu poti compara hochey-ul cu handabalul si rugby-ul, in ceea ce priveste necesitatile financiare ale fiecarui sport. Din pacate hockey-ul este un sport foarte costisitor (echipamente,suprafata de joc), pe cand handbalul si rugbyul necesita cerinte minime

OFFTOPIC:

Macar la handbal daca am avea un program national de dezvoltare in perspectiva, mai ales ca acum s-au construit si cele 400 de sali celebre ale lui Nastase...Sa devenim si noi la ceva Campioni Mondiali,ce dracu!

eddie the 'ead14.02.2008 12:34

"intepatura" asta mi se pare ieftina si gratuita. banuiesc ca esti de acord cu mine ca nu poti tu, sau oricare altul de pe acest forum, sa ii dea lectii lui Gliga despre tactica pe care ar trebui s-o aplice la echipa al carei antrenor este.

N-am nimic cu el, stai linistit, nu cred ca din cauza lui a luat-o Steaua cu 7-2 zilele astea. Evident, nu pot sa-i dau eu lectii despre tactica. Dar am mai avut discutia despre faimoasa "scoatere a portarului". Scuze daca te-am lezat, m-o fi luat tastatura pe dinainte, cei "intepati" de mine erau altii, nu Gliga.

11214.02.2008 14:20

Nu va mai certati pe tema asta ...In Csiki Hirlap ( ziar local m.ciuc) chiar Gliga a declarat ca a fost o greseala cand a scos portarul ) . Mi-am dat seama acum si de ce unii ziceau ca se mai scoate portarul si in timpul meciului . DA , se scoate , dar este o strategie cand arbitrul va opri meciul la prima atingere a pucului de catre adversar . Doar atunci se scoate portarul in orice minut ar fi meciul .

In play-offul de anul trecut , Gal Sandor l-a scos pe Kucera din poarta la scorul de 4-3 pentru Steaua in min 59 . Atunci sandor szilard a egalat cu cateva secunde inainte de final , dar SC a pierdut totusi in prelugiri .

Atmosfera de pe vakar Lajos , cum zicea si cineva de aici , este mereu extraordinara . La ora 17 patinoarul era arhiplin ieri . Peste 4000 de oameni s-au ingramadit in cele 3500 existente .

«12»