Nu ar fi deloc o idee rea ca Steaua sa joace si in campionatul Ungariei...De ce nu in fond...cred ca ar iesi lucruri pozitive aici...o mai buna mediatizare ar duce la promovare mai buna, la sponsori, mai multi juniori...
Eu sunt din Turda&Cluj...si vreau sa va spun ca aici, in aceasta metropola cu ambitii europene exista 3 sau 4 pationare...descoperite evident...Echipa de Hokei..canci. Ii un pic trist, sincer mie imi place sportul asta mai mult decat fotbalul. La inceputul televizarilor finalelor la hokei ma bucuram pentru fiecare gol chiar daca erau ale Stelei sau ale H.C-ului. Ii pacat pentru ca aud vorbindu-se de hokei chiar cu pasiune dar conditii nu avem nici macar pentru echipe de Liga a 4 din Slovenia...
Acum 2 ani am fost la Munchen intr-o vizita...Am reusit sa vad si Alianz Arena deci pe F.C.Bayern dar si pe rivalii locali 1860 Munchen. Las la o parte fotbalul, am fost condusi si la pationar unde era un turneu al echipelor de juniori din Bavaria. Nu va spun ce conditii, ce vestiare, ce echipament...asta la pustii de 9-10 ani.
Sincer imi doresc ca acest sport sa fie tratat cu mi mult respect. Prea multi bani se scurg in fotbal. Hokeiul romanesc merita macar acelasi tratament ca si handbalul sau rugby-ul.
Hai H.C. Steaua Bucuresti
:steag_steaua_ro: