FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua a plecat in tacere spre Turcia

fcsteaua.ro11.02.2008 16:11

Insotiti de Adrian Ilie si Valeriu Argaseala, jucatorii ros-albastri au facut azi deplasarea spre Antalya.

Din lotul pregatit de Marius Lacatus nu a lipsit niciun jucator, fiind inclusi si cativa jucatori de la echipa a doua:

Zapata, Cernea, Vâtcã - portari; Golanski, Ninu, Baciu, Rada, Goian, Ghionea, Neșu, Emeghara, P. Marin, Rãdoi, B. Mustațã, A. Iacob - fundași; Eze, Nicolițã, Ov. Petre, Lovin, Pleșan, Bicfalvi, Ochiroșii - mijlocași; Neaga, Surdu, Badea, Dicã, Habibou, Mendoza, Jose Moreno, Dayro Moreno - atacanți.

In total 30 de jucatori, ceea ce inseamna aproape 3 echipe. Asa cum probabil Steaua nu a mai avut de mult.

La plecarea în Turcia niciunul dintre componenții delegației steliste nu a dorit sã acorde declarații presei, anuntand ca vor discuta numai in cadru oficial.

Steaua va disputa doua jocuri amicale, cu FK Zeta din Muntenegru, pe 13 februarie, si Jeff United, pe 15 februarie.

Revenirea in tara este programata pentru 16 februarie.

c.ronaldo1711.02.2008 16:20
Insotiti de Adrian Ilie si Valeriu Argaseala, jucatorii ros-albastri au facut azi deplasarea spre Antalya.

Dintre oficialii roș-albaștrilor, doar președintele Valeriu Argãsealã a fãcut deplasarea cu lotul în Turcia.

Nesincronizare?

In fine, asta conteaza mai putin. Lucru care ma bucura este revenirea lui Razvan Ochirosii. Abia astept sa il vad la lucru, mai ales ca pe partea stanga suntem cam "schiopi".

The Flyer11.02.2008 16:23

eeeeeeeeee,asta e una din greselile Stelei!in ziua de azi,cu toata presa,asa cum e ea,nu poti sa te bagi singur in stina!baga o declaratie,un interviu cu cine vrei!!!!!nu se poate ca cea mai mare echipa din Romania sa nu dea macar o declaratie,un interviu!!

laur_2311.02.2008 17:12

ai dreptate!---puteau sa se gandeasca si ei ca noi, suporterii Stelei, asteptam sa auzim unele cuvinte din partea lor, incurajatoare... in vederea returului sau despre situatia actuala a echipei...

dar...eu unul sunt atat de scarbit de acest grobian care a inceput din nou sa apara ostentativ ''pe sticla''( n-a putut sa stea mult departe ...);

prin tot ceea ce face la TV(gesturi, afirmatii ...) aduce un prejudiciu incalculabil imaginii Stelei si tuturor stelistilor adevarati de pe aceasta planeta!!!

NU SE MAI POATE cu acest individ...a ajuns la LIMITA de JOS a oricarui concept de bun simt( bine...''dansul'' n-a avut niciodata asa ceva) si ne taraste in tot felul de lupte murdare...

grav este, cum am mai spus de atatea ori, ca ne afecteaza enorm si pe noi aceste mizerii pe care le face, ca de altfel si pe jucatori...

este cu atat mai greu de suportat aceasta noua ''iesire'', cu cat , pentru prima oara dupa mult timp, lucrurile se puneau din nou in miscare la echipa, avem un lot bun de jucatori, care speram sa se omogenizeze...DAR...

atat timp cat grobianul ne va trage in jos...nu vom progresa!

sper sa ma insel!!!...si lucrurile sa mearga bine si sa avem o primavara si o vara frumoasa datorita STELUTEI NOASTRE!!!

CaTaLiNsm StElIsTu11.02.2008 17:42

Daca pana acum bazele cantonamentelor sa pus mai mult pe"Forza",acum a venit timpul sa se lucreze mai mult la tehnica.Desi a fost frumos ce am vazut si pana acum,speram ca cel putin sa se mentina la aceeasi forma,insa sunt comvins ca o vor depasi.Sper doar ca sa nu ne mai alegem cu accidentari.

Cat despre"tacere"...stiti vorba aceea:"vorba multa...saracia omului",asa ca e timpul sa ne vedem de treaba si sa"vorbim"acolo unde trebuie sa o facem...pe teren!

Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!

p.s LA MULTI ANI pentru Florin Lovin!

steaua_gloria11.02.2008 17:52

Amicale de top :laugh:

1uLy4Nn11.02.2008 18:14

Asteptam returul... :steag_steaua_ro:

Alex88pl11.02.2008 19:13

ma uitam la lista de jucatori si ma intrebam cati mijlocasi de banda stanga avem??:|...

Virgil11.02.2008 19:27

Mi se pare o masura buna aceea ca jucatorii sa dea declaratii numai intr-un cadru oficial. Altfel vedem cu totii cum le modifica si le rastalmacesc gazetarii.

ANTIgigi11.02.2008 19:55
eeeeeeeeee,asta e una din greselile Stelei!in ziua de azi,cu toata presa,asa cum e ea,nu poti sa te bagi singur in stina!baga o declaratie,un interviu cu cine vrei!!!!!nu se poate ca cea mai mare echipa din Romania sa nu dea macar o declaratie,un interviu!!

Hai sa iti zic ceva...eu unul (si sunt convins ca nu sunt singurul) m-am cam saturat de obisnuitele declaratii optimiste si laudative (sa nu zic sfidatoare) din precedentele stagii de pregatire, indiferent ca au fost la jumatatea campionatului sau in vara. Hai cum ar fi sa apara Dica, Nesu sau Goian sa dea declaratii tuturor persoanelor care le ies in cale ?! Nu le tin partea dar ii inteleg. De aia s-au inventat conferintele de presa oficiale, nu crezi ?!

asterix11.02.2008 20:42

dar sigur este si Ochirosii?

sper

Bundy11.02.2008 21:20
Nesincronizare?

In fine, asta conteaza mai putin. Lucru care ma bucura este revenirea lui Razvan Ochirosii. Abia astept sa il vad la lucru, mai ales ca pe partea stanga suntem cam "schiopi".

Te contrazic,pe partea stanga suntem "surzi".:)

ebonyc11.02.2008 21:30

dar pe dreapta cati avem?

ANTIgigi11.02.2008 21:41

@ebonyc

Da nu vrei sa iti reluam cumva lotul Stelei !?

MoWeed11.02.2008 21:58

Sper sa nu mai avem vreun accidentat in cantonamentul asta....

The Flyer12.02.2008 05:29
Hai sa iti zic ceva...eu unul (si sunt convins ca nu sunt singurul) m-am cam saturat de obisnuitele declaratii optimiste si laudative (sa nu zic sfidatoare) din precedentele stagii de pregatire, indiferent ca au fost la jumatatea campionatului sau in vara. Hai cum ar fi sa apara Dica, Nesu sau Goian sa dea declaratii tuturor persoanelor care le ies in cale ?! Nu le tin partea dar ii inteleg. De aia s-au inventat conferintele de presa oficiale, nu crezi ?!

da' era nevoie ca jucatorii sa dea declaratii?astia din staff ce pazesc?si nu ma refeream la eternele declaratii optimiste,ci la altceva!sa vina Argaseala sa spuna ceva de genul "mai avem doua amicale,in sfirsit vedem cum stam la echipa....bla-bla-uri din astea" ca nu-i costa nimic!asa,au plecat ca mutii,de parca li se inecasera corabiile!

si aia de afara parca fac declaratii doar in conferinte!!

bogdan_the_boss200612.02.2008 08:34

ce amicale mai jukam si acolo..batem tot:P :steag_steaua_ro:

enjoy12.02.2008 18:00

"tacerea e de aur", " tacerea e ca mierea", "vorba multa, saracia omului", etc. uitati-va la marile cluburi, a-ti vazut vorbind pe toata lumea indiferent daca are sau nu sens? a-ti vazut declaratii peste tot si de la toti? in toate exista o masura; inclusiv in reactiile suporterilor! din pacate noi mai avem pina ajungem la unasemenea nivel. mai dureros insa este faptul ca unii injura cu sau fara motiv, cu sau fara rost, doar de dragul injuraturii, indiferent cine este tinta sau mai bine zis tinta find neaparat din colectivul echipei (patron, staf administrativ sau tehnic, jucatori). oare n-ar fi mai bine ca cei ce injurati sa va injurati intre voi si sa lasati in pace Steaua?

yo_marius12.02.2008 19:55
mai dureros insa este faptul ca unii injura cu sau fara motiv, cu sau fara rost, doar de dragul injuraturii, indiferent cine este tinta sau mai bine zis tinta find neaparat din colectivul echipei

mi se pare descrierea aproape perfecta a "idolului" tau Victoras draga... da, despre el vorbesc, unicul "stapan al luminii" pe care l-ai descris intr-o maiera de nota 11 as spune... imi pare rau doar pentru ca tu ai incercat altceva, nu sa-ti "demasti" idolul"....

axl13.02.2008 09:06

Imi pare dureros ca se ajunge la cearta din cauza unui titlu de prost gust.