FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Slabiciunea cui?

fcsteaua.ro11.02.2008 12:26

"Stelistii isi fac curaj". Iata concluzia d-lui Muresan, presedintele feroviarilor portughezi din Cluj. Eu as zice ca lucrurile stau exact invers. Daca pana acum liderii afisau acea mina sigura, caracteristica omului care nu are nevoie de multe cuvinte pentru a-si demonstra superioritatea, atitudine intarita de ipostaza liderului autoritar al competitiei interne, in prezent oamenii apar tot mai des pe sticla decretandu-si superioritatea absoluta in numele unei editii de campionat deja castigate. Insasi declaratia de mai sus este o proba ca, in fapt, clujenii sunt cei care incearca sa se mentina conectati la o presiune din ce in ce mai mare.

Personal gasesc acest comportament ca un punct slab al adversarilor nostri. Desigur, asta nu inseamna musai ca am certitudinea victoriei in confruntarea directa si nici ca ar fi cazul sa ne bucuram. Meciul de acasa cu CFR-ul va fi de doua ori mai greu decat cel din tur. In primul rand acum miza este uriasa pentru ca invingatorul se va transpune in campionul moral al acestei editii de campionat. Apoi efectele in clasament vor fi apa vie pentru ros albastri in cazul unui succes si plumb in ghetele unor jucatori straini ce nu au fost pusi sub presiune niciodata in campionatul romanesc. De asemenea, trebuie luat in considerare faptul ca, in meciul din tur, stelistii au fost obligati sa se apere, adica sa practice un joc la asteptare atat de convenabil pentru o echipa care a excelat la acest capitol.

Una peste alta, important este ca ros albastri sa ramana concentrati si sa nu se angajeze in astfel de polemici intermediate de presa. Ei trebuie sa vorbeasca pe teren. Pentru inceput este absolut necesara o victorie la Iasi pentru ca meciul urmator sa sune ca o veritabila finala a Ligii I. Apoi baietii nostri vor trebui "sa traiasca pe teren" in meciul de acasa cu CFR-ul clujean. Si asa cum suna o maxima a fotbalului "acasa te ajuta si zidurile" poate Steaua va redeveni acea echipa cinica care isi executa adversarii fara mila, o squadra capabila sa castige campionatul desi la un moment dat totul parea pierdut.

DelPiero1011.02.2008 12:57

Daca noi-venitii(ma refer in special la Dayro) se vor acomoda 100%,nu avem cum sa nu batem CFR acasa...trebuie insa sa stim ca si o victorie in acest meci nu ne face favoriti la titlul!

MoWeed11.02.2008 12:59

Se poate mai ales ca cei de la CFR n-au fost straluciti in meciurile cu echipele puternice(Steaua, dinam0, fulgerul Timisoara). Teoretic ar avea unde sa piarda puncte si cum ei au facut un tur fara infrangere de ce n-am putea noi face un retur victorios?

Bundy11.02.2008 13:00

Muresan ala e catelul CFR-ului, altfel nu cred ca-si justifica salariul. E bine ca CFR-ul ne-a luat frica dovada fiind declaratiile din ce in ce mai numeroase, si Rednic a incercat ceva . Ma bucur pentru faptul ca nimeni de la Steaua( ma refer la Lacatus, Adi Ilie sau Argaseala) nu intra in jocul asta al declaratiilor si "al vorbelor goale" si lasa echipa si rezultatele ei sa vorbeasca pentru toata lumea. Apropo, cum e Muresan acum era si Iancu acum vreo 2 ani dar s-a potolit singur:). Forza Steaua pe teren!

CaTaLiNsm StElIsTu11.02.2008 13:23

Se vede clar ca Steaua a redevenit ceea ce era odinioara si anume o echipa de care adversarii se tem si-si iau masuri de protectie(din pacate s-ar putea ca acestea sa fie si mai putin"ortodoxe").Cel putin din ceea ce a aratat Steaua pana acum se pare ca lucrurile merg bine,iar ca meciul din etapa a2-a a returului(sau a cata o fi ca sa jucat si in tur cateva etape din retur) va fi doar un meci pe care ros-albastri i-l vor adjudeca intr-o maniera de mare echipa.Eu cred si sper intr-un3-1.Am vazut CFR-u in amicale si nu mi se pare o echipa invincibila,ba din contra,apararea e destul de subreda iar cu fundasii nostri intr-o zi buna nu-i vad pe atacantii CFR-istilor razbind.Iar despre portarul lor adus cu surle si trambite nu vad decat un Carlos2,neexceland la nici un capitol;probabil nu sa"adaptat"

LARI11.02.2008 14:55

Daca la Iasi nu voi putea fi prezent din cauze obiective, de la partida cu CFR voi pleca mai mult ca sigur ragushit!

Mi-e dor de nu mai pot dupa un meci adevarat in Templu!

georgecristian11.02.2008 15:13

las' ca nici cu ciobanul nr 1 al tarii nu mi-e rusine! Omul asta distruge in 5 minute orice prestigiu legat de Steaua! Muresan este intr-adevar un ingamfat cu gura mare, dar merita o replica de calitate, nu comentarii de maidan (vezi reactia lui Becali de astazi) , care de fapt murdaresc Steaua, nu o ajuta!

red_blue_ultras11.02.2008 15:36

Am si un mesaj special pentru Muresan. Il veti vedea la meci. :steagcruce:

eddie the 'ead11.02.2008 15:40

Da, tu ai dreptate ca isi fac curaj. Am vazut meciul cu Otelul si, chiar daca a fost un simplu amical, nu mi s-au parut deloc asa de puternici cum se viseaza.

Dar nu stiu daca ai scris articolul asta inainte sau dupa declaratiile de azi ale ciobanului. Si el isi face curaj?

Mi-a facut pentru a o mia oara greata si ma doare ca Steaua e condusa de un asemenea nenorocit. Desigur, "ziaristii" s-au grabit sa preia, sa discute, sa dezbata, sa acuze, dar pe mine putin ma intereseaza gargara lor. Pe mine ma intereseaza ca o asemenea maimuta, un bolnav psihic continua sa faca de ris Steaua.

endorama11.02.2008 15:58

mai... eu vreau sa ne bata CFR-ul in Ghencea. pur si simplu nu-l mai suport pe Becali... de fapt, cred ca de continuam cu el, peste vreo 2-3 ani o sa fiu suporter al CFR-ului. e doar o agonie cu Becali asta la conducere, indiferent ce rezultate avem.

de fapt, eu oricum as zice ca ar fi mai bine sa castige CFR-ul campionatul anul asta. ca sa inteleaga odata Becali ca nu mai merge cu butoane si cu alte prostii de genul asta si ca daca vrea sa castige campionatul si sa joace in Liga, trebuie sa aduca jucatori valorosi.

ce sens are sa tot castigam campionatul si sa mergem in fiecare an sa ne penibilizam in Liga cum am facut-o in ultimii doi ani? ca sa-si mai faca Becali niste bani? doar dinamovistii isi mai fac un tel din a juca in Liga..

cat despre articolul de mai sus, mie mi se pare exagerat sa tragem concuziile atat de repede. e adevarat ca am adus niste jucatori relativ valorosi (orice ai zice, Moreno e peste Croitoru samd) iarna asta, dar trebuie sa asteptam sa vedem ce se va intampla si in meciurile oficiale.

probabil ca cei de la CFR se tem de Steaua la fel cum se tem si de Rapid, dar sa nu uitam ca suntem totusi la 8 puncte in spate si ca nici CFR-ul nu e o echipa de mana a doua.

yo_marius11.02.2008 16:05

mai, eu zic sa te arunci in cap de la etajul 87 al blocului 45 din Toronto!

sau sa incepi sa tii cu chefereul(pe care observ ca ii tot pupi in...) , ceea ce e cam acelasi lucru...

cum oare poti sa spui despre tine ca esti stelist dar ca, citez "peste vreo 2-3 ani o sa fiu suporter al CFR-ului"?

bafta in a sustine "glasul rotilor de tren, fabricate in ungaria"...

endorama11.02.2008 17:11

@yo_marius

am tinut cu Steaua de cand ma stiu, dar parca orice are o limita... treptat, treptat simt ca efectiv nu mai rezist sa fiu de aceeasi parte cu retardatul ala de Becali.... cum naiba sa pot sa ma bucur ca Steaua ar castiga campionatul dupa declaratiile de azi ale lui Becali cum ca Muresan (care apropos, este medic) si Paszkany sunt prea prosti pentru el? adica sunt prea prosti ca nu cumpara jucatorii adversarilor cum a facut-o el de-a lungul timpului cu Stanciou cand era la Sportul, cu V. Badea cand era la Vaslui, cu Jula, Coroian si ceilalti de la CFR anul trecut in primavara? la ce crezi ca se referea Becali cand zicea de butoane acum vreo saptamana?

daca pe tine te bucura performantele astea, n-ai decat sa tii cu Steaua lui Becali in urmatorii 30 de ani cat va mai sta imbecilul ala pe la noi. eu daca o sa vad ca nimic nu se va schimba, o sa aleg alta echipa fiindca asa cu Steaua numai ma enervez. citeste si tu raspunsul de bun simt pe care l-a dat Muresan azi sau citeste in general interviurile pe care le da 'ungurul' de Paszkany si o sa vezi daca nu ti-ai dori sa tii cu o echipa care are asa conducatori.... in fine no, cu exceptia cazului in care iti plac si tie golaniile astea pe care le debiteaza Becali, Iancu si ceilalti pe la TV in fiecare zi.

FortuneTeller11.02.2008 17:17

@Endorama

Doar pentru ca Becali vorbeste (mult si prost!!) in numele Stelei nu inseamna ca trebuie neaparat sa dorim insuccese! Asta-i precum proverbul cu capra vecinului. Deasemenea , cum ar trebui apreciate comentariile celor din Cluj legate de Pepe? Multa civilizatie si scoala iti trebuie ca sa ajungi sa-l faci pe alde Pepe pustiulica si neica-nimeni. Si pentru ce? Ahh, pentru afirmatia perfect adevarata cum ca daca dulapul Fabbiani ar transpira mai mult la antrenamente atunci putea avea si mai mult succes. Iar cu butoanele nu stiu cum se face dar echipa din Cluj parca avea telecomanda pentru arbitrii la mai multe meciuri din tur. Deci cu ce sunt ei atat de diferiti de Becali?

Vis-a-vis de articol e de apreciat neutralitatea lui. Intr-adevar ar trebui sa fim mai retinuti in afirmatii si sa mai retezam din exuberanta care ne-a cuprins pe toti. Meciul de la Iasi va fi extrem de dificil pentru ca asa a fost mai mereu in ultimii ani, si pentru ca vor curge premiile feroviare catre capitala Moldovei in speranta unei piedici bine ticluite. Intr-un cuvant va fii rupere! Si abia apoi vom da de mediocrii clujeni ce se viseaza deja trupa de LC.

yo_marius11.02.2008 17:49

@endorama

vad ca tu nu delimitezi Steaua de "ciobanas"... eu o fac.

eu sunt suporterul Stelei (pe jijica nu l-am mai vazut la TV de la finalulu turului, pentru ca omul nu spune nimic nou, aceleasi idiotenii le debiteaza de cativa ani, iar eu sunt pur si simplu scarbit de el) si nu pot sa imi doresc ca ORICE echipa sa ne bata, cu atat mai mult in Ghencea.

despre declaratiile celor de la chefere nu pot sa zic nimic. acesta discutie am avut-o si pe mess cu (cineva) care nu poate sa inteleaga faptul ca un bucurestean iti zice "ba" si in gandul lui e tot "ba" in timpul unei conversatii, fata de un ardelean care vorbeste cu tine cu "domnule" iar in gandul lui esti "ba" sau chiar mai putin de atat.

de acord ca sunt condamnabile toate stupizeniile "declarate" de "ciobanas" dar, ce parere ai de faptul ca "doctorul" Muresan l-a facut tigan pe Pepe? e adevarat, era o discutie privata, dar oare asta e o scuza?

in incheiere eu iti dau un sfat, daca vrei sa-l accepti e numai treaba ta:

cand vorbesti de Steaua(mai ales ca esti stelist cu state vechi, dupa cum spui) delimiteaz-o de "ciobanas"... pe mine m-a ajutat la acest lucru faptul ca am urmarit multa Steaua "extra-fotbal". asta insemnand handbal,hochei,rugby cand se poate, rezumate la meciurile de polo, toate sub egida CSA Steaua...

numai bine... sper ca m-ai inteles...

CaTaLiNsm StElIsTu11.02.2008 17:57

Nu am auzit pana acuma seara "declaratiile" lui Jiji si Muresan,insa vreau sa spun ca desi mi-as da si ultima picatura de sange pentru Steaua sunt de-a dreptul dezgustat de atitudinea si vorbele patronului si nu ma sfiesc a-i lua partea d-lui Muresan in conflictul"PERSONAL"cu Jiji.Nu are nici un rost sa"rastalmacesc"cuvintele spuse de creditor insa sa ajuns la subnivelul ratiunii si omeniei.Si inca ciobanul isi mai adauga titulatura de"rege"in timpul conferintei...sincer asta e paranoic in stare avansata!

morosanu'11.02.2008 18:26
@endorama

vad ca tu nu delimitezi Steaua de "ciobanas"... eu o fac.

eu sunt suporterul Stelei (pe jijica nu l-am mai vazut la TV de la finalulu turului, pentru ca omul nu spune nimic nou, aceleasi idiotenii le debiteaza de cativa ani, iar eu sunt pur si simplu scarbit de el) si nu pot sa imi doresc ca ORICE echipa sa ne bata, cu atat mai mult in Ghencea.

despre declaratiile celor de la chefere nu pot sa zic nimic. acesta discutie am avut-o si pe mess cu (cineva) care nu poate sa inteleaga faptul ca un bucurestean iti zice "ba" si in gandul lui e tot "ba" in timpul unei conversatii, fata de un ardelean care vorbeste cu tine cu "domnule" iar in gandul lui esti "ba" sau chiar mai putin de atat.

de acord ca sunt condamnabile toate stupizeniile "declarate" de "ciobanas" dar, ce parere ai de faptul ca "doctorul" Muresan l-a facut tigan pe Pepe? e adevarat, era o discutie privata, dar oare asta e o scuza?

in incheiere eu iti dau un sfat, daca vrei sa-l accepti e numai treaba ta:

cand vorbesti de Steaua(mai ales ca esti stelist cu state vechi, dupa cum spui) delimiteaz-o de "ciobanas"... pe mine m-a ajutat la acest lucru faptul ca am urmarit multa Steaua "extra-fotbal". asta insemnand handbal,hochei,rugby cand se poate, rezumate la meciurile de polo, toate sub egida CSA Steaua...

numai bine... sper ca m-ai inteles...

mai lasa-ma cu ce gandeste un ardelean ,tu care cred ca nu esti ardelean... e clar ca sudistii sant mai ... tiganosi...asta poate sa o confirme oricine care a avut de-a face cu ei... eu sant ardelean da pentru aia nu tin cu nici o echipa din ardeal,sant stelist 100%.si cand o jucat Steaua la baia mare am tinut cu Steaua!

Il Soldatino11.02.2008 18:51

@ endorama

In ceea ce priveste articolul de mai sus, esti de parere ca s-ar trage concluzii in cadrul acestuia?

AdrianUltras2512.02.2008 15:36

**** muresan!

in 2 martie ii umilim in Ghencea!

w3bmaster13.02.2008 10:36

Nu stiu de ce ne batem capu cu ungurii aia ....

Forza Steaua

udaradu14.02.2008 06:05

ma deranjeaza nebunu asta de cioban,needucat,dobitoc,fara nici un pic de bun simt,in ceace priveste echipa ,am toata increderea ca va reusi sa treaca peste ceace a fost in tur si se va bate cu succes pentru cistigarea campionatului.....in ceace priveste CLUJUL,cei doi sefi ai lor sunt ardeleni adevarati,tac si fac,ei vorbesc numai cind sunt provocati si cu destul bun simt...(daca ati observat ei nu prea jignesc).Noi,sustinatori Stelei avem inca destule carente in incercarea noastra de a fi suporteri adevarati, consider ca nu este admis suporter fiind sa-ti fluieri si sa huidui mereu uni jucatori ai nostri,tehnicieni nostri nu-i tin degeaba in echipa.Haideti sa lasam patima putin mai moale si sa-i incurajam tot timpul....LUPTA Steaua.