Victorieeeeeeeee!Steaua a jucat bine dar imprecizia atacantilor a limitat proportiile scorului!LUPTA Steaua!BRAVO Radoi!
Victorieeeeeeeee!Steaua a jucat bine dar imprecizia atacantilor a limitat proportiile scorului!LUPTA Steaua!BRAVO Radoi!
pe stadionul nostru se pare ca bodyguarzii fac iarasi legea ![]()
STELISTII CARE BAT STELISTI SA NE LASE IN PACE!!!!!!
SA FACA ECHIPA CA SA FIE APLAUDATI!!! BATAIE SA DEA LA AI LUI ACASA!!!NESIMTIREA A ATINS COTELE MAXIME!!!
Dica SI Paraschiv SA PLECE, CA NE FAC DE RAS!!!
Ia te uita ce zacea in Meme si noi nici nu banuiam!A coborat in tribune sa faca dreptate cu ciomagul,oare de unde o fi invatat asta? :wink: Ori li se pare ca au prea multi suporteri si vor sa mai scape de ei?Acum,cand mai sunt 4 etape,momentul e numai bun.Ia sa nu mai vina picior de suporter pe stadion pana la sfarsit,sa vedem ce-or sa faca?
Numai ca ma mai intreb ceva,stiind faptul ca Meme e argatul lui Becali,nu cumva chiar acesta l-a trimis sa faca chestia asta?Apare o noua problema,chiar una mare de tot,nu credeti? :?: :?: :?:
hai in pm ca o dai in diverse.avea un profesor de-al meu o vorba in facultate:"atata stie , atata scrie".apropo a batut Steaua!!!bravo lui Zenga si lui Dorinel!!! atat!!!CONDUCEREA..AFARA!!!
da ma a batut Steaua si nea batut MM bagamias pu... in smecheria asta de sluga!ce rahat deom a ajuns sa ne faca noua ordine pe stadion!Hai Steaua si bravo Dorinel!!!
Steaua - CFR Cluj = 0 - 0!!! Gigi's $ + Arbitraj favorabil (mult mai mult de 5%) - CFR Cluj = 1 - 0!!! Uite ce a ajuns Steaua... Dupa ce scotea Valencia din Cupa UEFA, acu face blaturi cu arbitri ca sa mai spere la titlu...
:cry: :x
Asa ca Bah nea Gigi decat sa castigatzi campionatu asa, mai bine il castiga Craiova :evil: :!: :!: :!: :!:
Bv Zenga bv Munti bv Banel bv Litu bv Mirel restu nu au existat
Radoi,Munteanu,Nicolita - singurii care au jucat fotbal cu CFR Cluj.
Dica - un terminat care nu mai shtie nici sa mearga daramite sa mai joace si fotbal.
Walter Zenga - cel mai bun antrenor care l-a avut Steaua de cativa ani buni incoace.
Parerea mea = galerie + suporteri strigatzi pentru echipa si in cele mai negre momente. Daca ii huiduitzi o sa joace si mai prost asa cum s-a vazut si aseara.
FORZA Steaua! :roll:
Din puctul meu de vedere si Dorinel a jucat slab. A pasat de multe ori aiurea si a franat jocul. Dar daca la el astfel de lucruri, destul de rare, sunt scuzabile, la altii...
hai in pm ca o dai in diverse.avea un profesor de-al meu o vorba in facultate:"atata stie , atata scrie".apropo a batut Steaua!!!bravo lui Zenga si lui Dorinel!!! atat!!!CONDUCEREA..AFARA!!!
Diverse??? Pumnul in gura e un fapt divers? Poate ca ar trebui sa ne si obisnuim!Fiecare isi spune parerea pe forum,nu crezi? Intr-adevar,Steaua a batut cu 1-0,era si normal sa o faca,sa-i bata pe obositii aia.Dar asta nu ma impiedica sa scriu ce ma doare mai tare.
Multumim domn arbitru, ****** gati mati.
Ce pm am ajuns sa fim ca dinamu
nu o sa ajungem ca Dinamo, dar oricum trebui incurajata Steaua, ca e tare greu acum spre final. nu?
victorie importanta pentru Steaua,de fapt aceate 3 puncte erau necesare nu aveam voie sa pierdem de accea trebuie sa ne bucuram ca ma castigat sub aceasta presiune!dupa mine singurii jucatori care au mai jucat fotbal si s-au evidentiat au fost:Nicolita,Radoi,Munteanu si surprinzator lita(spre deosebire de altii atacanti pustiu a vaut niste ocazii foarte importante si trebuie aplaudat mai ales pentru joc facut)!iar despre Dica si Cristea nu pot sa spun ca,ciu sau fara ei tot aia e,nu prea se observa pe teren,si mi s epare mie ca se cam joaca cu ocaziile,bine de fapt cam toti au ratat ocazii clare de gol,dar de la Dica si Cristea ne asteptam la mai mult!
oricum la penalty mie nu mi s-a parut fault,dar oricum Steaua a dominat si a meritat sa castige!HAI Steaua!
daca repriza 1 a fost acceptabila, repriza 2 a fost jalnica (prin minutul 70 am si plecat)!! efectiv doare sa vad atmosfera din stadion, "jocul" actual si cum multi suporteri striga [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] sau il buhuie pe Dica! nu va inteleg... :roll:
nu stiu cum v-a mers voua ieri, da io mi-am innecat amarul intr-un bar!
ar fi pacat sa mai pierdem acum...rusine Meme...bv Zenga,esti mare....inca putin curaj baieti si suntem zei...IAR!!!FORZZA Steaua!
meci urat, dar daca era 3-0 era meritat... e bine si 1-0, 3 puncte sunt 3 puncte... la un 3-0 nu cred ca lumea mai fluira pe Dica sau Cristea. Se vede ca vom avea un nou atacant de perspectiva: Litu...
pentru MM: Du-te la Galati!!! Esti o rusine pentru imaginea clubului.
pentru GG: Mai ai o sansa: Da-l afara pe MM! sau: Cumpara doi jucatori de certa valoare in aceasta vara dar nu romani! Sau daca ti neaparat sa fi patriot cumpara unul singur: Neaga! (cam greu NU? ) :?
pentru Zenga: Incearca o solutie in locul lui Dica! Cu Cristea se pare ca esti pe drumul cel bun, l-ai gasit pe Litu. Dinita nu ar fi rau sa se uite la Simion cum joaca... Macar cu Bacaul acasa.
Dinamo-rapID 2-2 (am fost si la acest meci) Mama ce m-am bucurat. Eram 100% sigur ca se va termina egal. Ce rau mi-a parut ca nu am putut striga Forza Steaua! sa mai fi vazut ce atmosfera de cavou era in groapa (se potriveste cavou = groapa)...
Am spus titlul se va juca in penultima etapa. La meciul cu Poli suntem deja Campioni. 22 e acum 100% parte din noi.
Multumim domn arbitru, ****** gati mati.Ce pm am ajuns sa fim ca dinamu
Nu, ati ajuns mai rau ca Dinamo. La meciul cu Clujul, a fost cumva Serea readus?