FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Sunt revoltat , mama lor de CFR!!!

ADRIAN PACURAR14.05.2005 07:51

Ce i-a apucat si pe astia sa faca figuri acuma cu noi , odihnim titularii , bla , bla , ce mama dracului e asta , mai nesimtitilor . Dupa ce ca nu luati decat 2-3 puncte in retur mai faceti si declaratii sforaitoare ... De ce nu recunosti Sunda ca te-ai prins de abia acum ca rezervele sunt mai bune cu titularii , asta cred eu si sper sa fie asta . Innebunesc cum dau unii ocazia sa fim acuzati de manevre. Si daca erati cu muraturile pe care le aveti va maturam oricum.

Adi14.05.2005 08:24

Pe mine ma revolta altceva: Borcea (ca de obicei). A inceput el sa acuze CFR ca nu-si foloseste titularii, ca nu-si apara corect sansele, cind la meciul Dinamo-CFR, Clujul a jucat cu titularii pe banca.

Adi14.05.2005 08:39

Pe mine ma revolta altceva: Borcea (ca de obicei). A inceput el sa acuze CFR ca nu-si foloseste titularii, ca nu-si apara corect sansele, cind la meciul Dinamo-CFR, Clujul a jucat cu titularii pe banca.

P.S. Lasa-i Adriane sa ne acuze de ce vor, cauta toti acum nod in papura. La meciul rAPID-CFR, cind Copos a spus "ma bucur ca in Divizia A sun 2 echipe surori" nimei nu i-a acuzat de nimic. E greu sa fii lider, toti fac front comun impotriva ta; rapid, Dinamo, Farul

dbd18.05.2005 12:17

nu-i mai baga in seama Adrian ! stii au cioc si tre sa troncane si ei !

Neaga8818.05.2005 15:08

tare mi-e ca daca jucam si aia cu totzi titularii nu ii bateam nici pe ei ! :x :x :x :x :x

reddog19.05.2005 11:56

Sper ca nu sugerezi ca am facut acum si cu Clujul blat. Bine, ma, am facut blat cu toti, sunteti voi cei mai buni (s-a si vazut de altfel in ultimele 5 etape). Am facut blat cu satelitul Rapidului. Sper ca stiti ca si cu Poli Timisoara a fost blat, a, sa nu uit, si cu Rapidul a fost, trebuia sa ne bata, dar am impins niste euro...Oare cu Steaua nu a fost blat? Nu, scuze, cu voi am pierdut, deci nu avea cum sa fie... :evil: