FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua II - Rapid II 1 - 0 (Sport.ro)!

fcsteaua.ro09.02.2008 16:15

Steaua II i-ar putea da lectii echipei antrenate de Marius Lacatus. Echipa a doua a Stelei a batut intr-un meci amical astazi formatia a doua a Rapidului cu scorul de 1-0 prin golul inscris de Chirita in minutul 70.

La Steaua au debutat si noile achizitii: Abuzatoaie si Roiu adusi de la Jiul Petrosani! Cristocea si Croitoru au evoluat si ei tot meciul, insa au avut o evolutie stearsa. Peruanul la Torre a intrat si el pe final de meci, chiar daca nu a fost complet apt de joc.

"La Torre a venit la noi spunandu-ne ca este foarte bine pregatit fizic dar s-a vazut ca mai are mult de recuperat fata de colegii sai. Nu stim inca daca va ramane la Steaua" au declarat surse din cadrul clubului Steaua pentru ProSport.

danimarcu09.02.2008 16:40

Steaua II i-ar putea da lectii echipei antrenate de Marius Lacatus.

Ce prostie! In ce fel sa-i dea lectii? Va juca Steaua cu rrapid2?

Ar fi bine cei de la prosport sa se apuce de ceva serios ,ca sunt pe langa fenomen baietii!...

IONUTZ-CIPRIAN09.02.2008 16:44

Cred ca se refeau la faptul ca CRapi 2 a invins Steaua in cupa si de asta au scris asa!!

danimarcu09.02.2008 17:20

Pai si ce legatura mai are echipa de atunci,cu cea de azi,antrenata de Lacatus?

LE:esti de beleaua,@Cipriene!...

De ce ai impresia ca trebuie sa-mi raspunzi de fiecare data?... :blink:

IONUTZ-CIPRIAN09.02.2008 17:25

Eu zic sa-i intrebi pe ei!

shack3r09.02.2008 17:53

Mie mi se pare ceva dubios cu La Torre...

st_194709.02.2008 18:07

Ar fi bine cei de la prosport sa se apuce de ceva serios ,ca sunt pe langa fenomen baietii!...

Probabil cei de la PROSTport s-au apucat de ceva serios si atunci cand in cupa pe Cotroceni i-au ajutat pe cei de la dinamu` la coregrafia aia care avea " o prima pagina de prosport din ziua urmatoare "

LUPANU09.02.2008 20:37

cred ca mai pelanga fenomen sunt cei de la gsp!! numai prostii spun aia

1on09.02.2008 20:55

Mda. Încã o datã se demonstreazã cã în România nu existã presã sportivã, decât pe alocuri (Andrei Vochin este un exemplu). Ferice de Ioan Chirilã cã nu mai trãiește sã vadã la ce grad de imbecilitate coprofagã de proporții pantagruelice, datoratã unui mercantilism patologic s-a ajuns.

1uLy4Nn10.02.2008 10:22

Steaua II - rAPID II 1-0 => rAPID - Steaua 0-3 :D am dreptate? forzateaua

SSK11.02.2008 14:25

Prima propozitie e cam stupida, intr-adevar.

Eu zic ca Steaua II ar trebui sa devina o echipa din ce in ce mai interesanta pentru noi, suporterii Stelei, in viitor. Acolo se va vedea ce se alege de megaproiectul lui Adi Ilie, legat de tinerele talente pe care Steaua le tot strange in ultima vreme.

branica13.02.2008 08:53

se referea la meciu din cupa ... era o aluzie ... nu neaparat echipa de atunci trebuie sa aiba treaba cu echipa lui Lacatus ;)