Astazi e ziua mea, implinesc 22 de ani si cel mai frumos cadou pe care mi l-ar putea face Steaua ar fi chiar titlul cu numarul 22! Mandru ca sunt stelist...
Hai Steaua!
Astazi e ziua mea, implinesc 22 de ani si cel mai frumos cadou pe care mi l-ar putea face Steaua ar fi chiar titlul cu numarul 22! Mandru ca sunt stelist...
Hai Steaua!
La multi ani, Bogdane! Sa ti se implineasca toate dorintele, mai putin una... :wink:
la multi ani!
fi sigur ca mare ta dorinta se va indeplini!!
La multzi ani ! Frumos ... sa dea Domnu sa tzi se indeplineasca dorintza ! ca oricum asta cred ca e dorintza oricaruia dintre noi
! DOAR NOI ... SPRE 22 !!!
LA MULTZI ANI! Sper ca ziua ta de nashtere sa fie infrumusetzata de o victorie cu CFR, dar mai ales de castigarea titlului cu nr. 22!
LA MULTI ANI!! ceea ce-ti doresti tu ne dorim si noi,asa ca poate si cu un pic de sansa o sa vina si titlul.
La multi ani ! ![]()
LA MULTI ANI!
ai grija sa nu primesti un cadou de la MM.
pe bune LA MULTI ANI
Mi s-a indeplinit dorinta. 22 ani - 22 de titluri!!!
Felicitari Steaua!!!
Repeta-ti dorinta si pentru sezonul urmator.Noi cu siguranta o vom face.
Astazi e ziua mea, implinesc 22 de ani si cel mai frumos cadou pe care mi l-ar putea face Steaua(Campioana Romaniei 2005) ar fi chiar titlul cu numarul 22! Mandru ca sunt stelist...
Hai Steaua(Campioana Romaniei 2005)!
La Multi Ani!
Sa-ti se implineasca dorintele in fiecare an, sa-ti sarbatoresti anii impliniti cu tot atatea titluri de campioana ca si Steaua!
Multumim Steaua!
LA MULTI ANI si la cat mai multe zile din astea!