FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Mergem La Euro 2008?

CNCT08.02.2008 10:51

poate nu e locul cel mai potrivit pentru un asemenea topic insa chiar eram curios sa aflu daca STELISTII merg la EURO?V-ati comendat bilete? Ati primit?Aveti de gand sa insotiti nationala?

drlv8508.02.2008 13:35

NU

actuala nationala nu reprezinta NIMIC .. si ce-i mai grav .. e ca nu cred ca va reprezenta vreodata ceva atat timp cat liderii echipei sunt cine sunt ..

c.ronaldo1708.02.2008 17:14

@drlv85

Sunt sigur ca dupa meciul cu Olanda erai tare mandru ca esti roman.. asa`i?

GOD28.05.2008 07:32
NU

actuala nationala nu reprezinta NIMIC .. si ce-i mai grav .. e ca nu cred ca va reprezenta vreodata ceva atat timp cat liderii echipei sunt cine sunt ..

Baiatu tu chiar ai probleme,eu nu am pierdut nici un meci al Romaniei si nici nu voi pierde vreodata...

In Rest a castigat un baiat un bilet cu 2 locuri la Romania-Franta acu sa vedem pe cine ia:)).

armanovici28.05.2008 20:39

Cumpar bilet la Romania Franta.

Contactati-ma pe privat, sunt f interesat pt ca de dus la meci ma duc oricum, biletul de avion e luat.

bodanelu31.05.2008 17:29

@armanovici.. cauta pe ebay. am vazut eu cateva pe ebay.de

punkboy01.06.2008 14:50

Contactati-ma pe privat, sunt f interesat pt ca de dus la meci ma duc oricum, biletul de avion e luat.

dk cumperi bilet are un prieten de al meu la toate cele 3 meciuri din grupa

dk cumperi bilet are un prieten de al meu la toate cele 3 meciuri din grupa

am pe cineva care vinde bilet dar nush dk mai e posibil sa il iei tu ca trebuia anuntat la FRF si la organizatorii de la EURO in fine contacteza ma si poate reusesty

drlv8503.06.2008 13:13

@ c.ronaldo17

Daca a te bucura la un gol inseamna sa fii mandru ca esti roman :| .. nu mai am nimic de spus .. si de fire sunt mai modest ..

@ god

Care e legatura intre a pierde un meci (banuiesc ca te referi la faptu' ca-l vezi .. la fata locului sau la TV) si modu in care vad eu actuala generatie de fotbalisti ai nationalei ..

Vreau sa-mi spuneti voi motivele pentru care sustineti nationala ... uite dintr-un punct de vedere as putea sa spun: DA .. sustin nationala doar pentru simplul fapt ca ne reprezinta tara .. dar ATAT ..

Actuala generatie nu stiu daca merita ceva din partea noastra ... ZERO caractere (cu exceptiile care sunt...)

armanovici03.06.2008 13:45

Am luat bilet, care mai vine?

O sa stau in randul 2 sa il injur pe anelka :)

i0nutz8303.06.2008 18:58

@drlv: god nu vede de la fata locului decat meciuri de fifa2008 ;))

drlv8503.06.2008 19:01

=)) ! :thumbup: