FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Local Kombat - "Lupta Capitala"

Neaga8813.05.2005 22:50
Scapã cine poate

Capul de afiș al galei Local Kombat - "Lupta Capitalã" (azi, ora 23:00, în direct la Pro TV), gãzduitã de Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitalã, va fi lupta dintre croatul Stefan Leko (foto stînga) și nigerianul Florian Ogunade, învingãtorul plecînd acasã cu titlul mondial în versiunea WKN. Considerat unul dintre cei mai tehnici sportivi din K1, Leko are în palmaresul sãu victorii asupra campionilor Remy Bonjasky, Alexey Ignashov sau Peter Aerts. Este pentru prima oarã cînd în estul Europei se disputã un meci care îi va aduce cîștigãtorului o centurã mondialã. Într-un alt meci incendiar, SPP-istul Daniel Ghițã îl va întîlni pe campionul olandez Mourad Bouzidi, cei doi luptînd cu gîndul la centura europeanã în versiunea WKN. Prețul biletelor este 300.000 de lei în salã și un milion de lei la tribuna VIP. (Clara Ilie)

Forza GHITZA ALE, GITZA ALE, GHITZA ALEEEEEEE :D :lol: :twisted: !!! mi-l omoara pe ala ... abia astept ! maine dupa meciu de fotbal gala de k1 :D ... frumos ! din distractzie in distractzie ... :lol:

reddog13.05.2005 22:54

Sa nu ramai cu un gust amar dupa ambele...

Neaga8813.05.2005 22:57

ma dupa Steaua sunt 90% sigur ca nu o sa raman cu gust amar ... acuma Daniel e neinvins in galele Local Kombat, dar Bouzidi asta e tare nene ... dar oricum nu e de neinvins ! vedem diseara ...

reddog13.05.2005 23:02

Ghita bate sigur, sa spunem, dar Steaua, chiar daca poate bate CFR, tot nu e sigur titlul.

Neaga8813.05.2005 23:06

da, dar mai facem un pas ... etapa viitoare inca un pas ... pana in ultima etapa ... asa, cu pasi mici si repezi ! :):D si in ultima etapa in Ghencea cu Poli o sa strigam ... CAMIONI AM FOST, CAMPIONI VOM FI, PANA VOM MURI .. STEAUAAAA BUUUUUCUREEESTI ! :P

reddog13.05.2005 23:14

Intr-adevar cu Poli va fi un blat mai frumos decat acel 8-1 de anul trecut...

Crazy_Sanchez17.09.2005 02:34

mi-ar placea sa vad o gala intre luptatori jandarmeriei si Steaua wu-shu , nu m-ar interesa cine castiga atata tot sa se lase cu multe oase si capete sparte de ambele parti :twisted: