FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

5 din 5

fcsteaua.ro07.02.2008 20:37

Steaua a terminat cantonamentul din Cipru cu victorii pe linie:

FC Steaua - Metalurgs Liepajas 1 - 0

FC Steaua - Levski Sofia 1 - 0

FC Steaua - Ceske Budejovice 2 - 1

FC Steaua - FK Teplice 2 - 0

FC Steaua - Lokomotiv Sofia 1 - 0

Reunirea lotului stelist va avea loc din nou luni, cand se va pleca in cel de-al treilea stagiu de pregãtire al iernii, in Antalya (Turcia).

MoWeed07.02.2008 20:55

A fost un turneu destul de bun nu neaparat prin prisma rezultatelor ci datorita faptului ca s-au adaptat foarte rapid strainii cumparati in iarna asta care ar trebui sa fie titulari la Steaua. Sper ca Lacatus sa fi gasit un sistem care sa le permita macar celor 3 sud-americani sa joace in garnitura de start al Stelei

Un alt castig este Golanski care a demonstrat daca mai era nevoie ca este un jucator indispensabil din primul 11 al Stelei

Sper in sfarsit sa-si fi dat seama Lacatus ca anumiti jucatori gen Lovin sau Badea nu mai au loc in sistemul Stelei si n-o sa ne mai toace nervii cand ii vedem cum dau in mingie

Pacat de accidentarile lui Habibou si Radoi dar bine ca macar nu sunt de lunga durata....

Sunt optimist vis-a-vis de retur cred ca putem sa-i intrecem pe franari care n-au aratat un joc impresionant in aceasta perioada de pregatire

steaua_gloria07.02.2008 21:18

Oficial ne merge bine, ca sa-i citez pe cei de la simplu. Sper sa fie asa si in retur :steagcruce:

optarul07.02.2008 21:48

va mai amintiti de cand nu am mai dat asa multe goluri din afara careului?

septi_eu07.02.2008 22:54
Oficial ne merge bine, ca sa-i citez pe cei de la simplu.

Mai bine zis amical ne merge bine... :))) sper sa se adevereasca si sa ne mearga bine si oficial ;))

CaTaLiNsm StElIsTu07.02.2008 23:50

Iar acesta este doar inceputul.....

cristian8608.02.2008 00:41

Dupa 5 din 5, trebuie sa urmeze 15 din 15.

il_scorpio08.02.2008 08:41

Categoric returul asta o sa fie al nostru si o sa castigam puncte in fata celor de la CFR, dar intrebarea este cate? Opt puncte sunt multe si incep sa ma gandesc din ce in ce mai des la meciurile cu Buzau, Cluj, Pandurii, Urziceni in care am pierdut puncte extrem de pretioase prin niste prostii monumentale.

Partea cea mai proasta este ca CFR are echipa buna acum si nu stiu unde ar putea sa piarda atatea puncte...poate 3 in Ghencea, 2 in Stefan cel Mare, 2 acasa cu Rapid + inca sa zicem 5 neprevazute, dar fiti siguri ca nici noi nu o sa mergem ceas este imposibil. M-am uitat pe program si avem meciuri grele in deplasare, avem cu Dinamo in deplasare cu Rapid la fel...e foarte greu.

leynad7208.02.2008 08:55

Hai sa speram noi mai intai sa ajungem pe locul 2, si cand vom fi acolo sa vedem daca putem ataca titlul.

Mai e mult pana departe.

Conteaza mult cum incepem, pana la meciul cu CFR trebuie sa castigam la Iasi si nu mi se pare chiar atat de simplu...

Sa nu uitam ca cele mai multe puncte le-am pierdut cu echipele mici, asa ca...

stelis208.02.2008 12:43

Ca oricare dintre cei ne aici imi doresc sa castigam campionatul,insa ne va fi foarte greu.sa nu uitam ca deocamdata nu suntem nici pe podium,si ca nu suntem nici singurii care ne'am intarit.trebuie sa fim realisti.va fi un retur de foc.nu'mie frica de rapid Dinamo CFR,da sa nu ne incurcam iar ca in tur...daca ne gandim un pic...buzau..Cluj..niste meciuri aparent simple.....am fi fost la 3pct d CFR si alta era treaba...sper totusi ca baietii sa se mobilizeze si sa reusim un

15/15

Forza Steaua!!! http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...r_campionii.gif

dr.adrian908.02.2008 12:54

cel mai important meci e urmatorul!!!!

sisu_stelistul08.02.2008 13:13

In acest stagiu de pregatire a mers bine echipa. Acuma avem si rezerve de valoare ( gen : Badea , Surdu ,Neaga ,Rada ) si intr-un meci oficial conteaza si ce rezerve ai , dar eu spun ca avem un lot valoros. Inca un fapt de remarcat este ca am crescut in tehinca . Daca ia Steaua campionatul conteaza doar de ei.

sorineatza08.02.2008 13:51

Steaua a zdrobit dinamu la handbal !!!!!

forzateaua

Danntes08.02.2008 17:16

Offtopic:

"CU PEKARIC SI MIRANDA NE PROPUNEM SA REDEVENIM O ECHIPA DE TEMUT IN EUROPA!" - turcu - fcpudelii

...deci amaratii astia de pudeli au devenit senili..."echipa de temut in europa" ...:)))))))))))

...ma jur ca ma doare burta de ras...vai de mama lor de prapaditi...au fost si or sa ramana niste looseri din toate punctele de vedere

...daca nu ar avea gura mare ar uita lumea de pudeli

FortuneTeller08.02.2008 17:31
"CU PEKARIC SI MIRANDA NE PROPUNEM SA REDEVENIM O ECHIPA DE TEMUT IN EUROPA!" - turcu - fcpudelii

Pai ca sa redevii trebuie sa fii fost... Hmm, ce ti-e si cu limba asta!

mNiosu09.02.2008 15:21

Daca batem in primele 2 etape la macar 2 goluri si trecem pe locul 2 (sperand la o greseala a Rapidului bineinteles ca se pare ca lumea a uitat de ei si se concentreaza numai la CFR cea ce nu e bine!!!) atunci ma declar multumit pana atunci...

:steag_steaua_ro: