Nefiind in cea mai buna stare de sanatate, am avut ocazia sa stau mai mult pe-acasa si sa butonez telecomanda, urmarind playlisturile televiziunilor romanesti si nu numai. Dupa cum poate ati aflat, ieri s-au implinit 5 ani de cand creditorul becali a preluat prin metode mafiote clubul Steaua de la Viorel Paunescu. Nu stiu cate din televiziuni au acordat o importanta deosebita acestui eveniment regretabil, dar cert este ca postul de sport al trustului pro a facut-o. Au organizat chiar si un special, la care invitatul lui Moraru a fost chiar stimabilul comentator Mihai Mironica.
Intrebat despre plusurile si minusurile "erei" becaliene, domnul Mironica a considerat ca este mai bine sa lase la o parte partile negative si sa priveasca spre performantele epocale ale conducatorului unic. Ca un nesimtit, jegos, starpitura, zdreanta, ce e, Vali Moraru a continuat sa insiste cu partile negative, binecunoscute de noi toti( umilirea lui Hagi, pungile cu bani, etc), iar domnul Mironica n-a gasit altceva mai bun de spus decat: " ce mai conteaza moralitatea in ziua de azi...". Asa deci, ce mai conteaza moralitatea in lumea de azi?
Ciudata observatie, mai ales venind din partea unui tanar care are un salariu mai mult decat decent, care mai este si tata, unde mai pui ca prin prisma meseriei sale, este si un formator de opinie! Pai in cazul acesta, unde este problema daca eu voi vinde droguri la scara blocului sau? Sau daca voi incerca sa-i conving copiii sa cumpere bautura si tigari de la mine? Atata vreme cat fac profit si o fac bine, unde e problema? Nu-i asa domnule Mironica? Daca atunci cand va duceti copilul la scoala, eu vin in metrou si vorbesc numai obscenitati langa urechile lui, pentru ca ma plateste mtv-ul( exemplu aleator), nu e nici o problema nu-i asa? Atata vreme cat iese profit...
Ca sa-si continue "numarul", domnul comentator a considerat de cuviinta sa critice pe acei "nenorociti" de ziaristi care il promoveaza neincetat pe farseurul care se crede patronul Stelei. Auzi dom'ne! Chiar asa? Cine-or fi aia? Incredibil cata ipocrizie din partea acestui... nici nu stiu cum sa-i spun. De fapt, nu stiu de ce ma mai mira, atata vreme cat trustul din care face parte ii promoveaza fara incetare pe acei purtatori ilegali de pasaport romanesc care ne fac de ras in toata Europa. Dar ce mai conteaza asta? Nu-i nimic, pompeaza creditorul niste bani la trust si ii cumpara nenea Mironica fetei alt pasaport, nu-i asa? Dar demnitatea, cat costa demnitatea?
Mihai Somanescu