FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ziarist de c(l)asa

fcsteaua.ro07.02.2008 18:06

Nefiind in cea mai buna stare de sanatate, am avut ocazia sa stau mai mult pe-acasa si sa butonez telecomanda, urmarind playlisturile televiziunilor romanesti si nu numai. Dupa cum poate ati aflat, ieri s-au implinit 5 ani de cand creditorul becali a preluat prin metode mafiote clubul Steaua de la Viorel Paunescu. Nu stiu cate din televiziuni au acordat o importanta deosebita acestui eveniment regretabil, dar cert este ca postul de sport al trustului pro a facut-o. Au organizat chiar si un special, la care invitatul lui Moraru a fost chiar stimabilul comentator Mihai Mironica.

Intrebat despre plusurile si minusurile "erei" becaliene, domnul Mironica a considerat ca este mai bine sa lase la o parte partile negative si sa priveasca spre performantele epocale ale conducatorului unic. Ca un nesimtit, jegos, starpitura, zdreanta, ce e, Vali Moraru a continuat sa insiste cu partile negative, binecunoscute de noi toti( umilirea lui Hagi, pungile cu bani, etc), iar domnul Mironica n-a gasit altceva mai bun de spus decat: " ce mai conteaza moralitatea in ziua de azi...". Asa deci, ce mai conteaza moralitatea in lumea de azi?

Ciudata observatie, mai ales venind din partea unui tanar care are un salariu mai mult decat decent, care mai este si tata, unde mai pui ca prin prisma meseriei sale, este si un formator de opinie! Pai in cazul acesta, unde este problema daca eu voi vinde droguri la scara blocului sau? Sau daca voi incerca sa-i conving copiii sa cumpere bautura si tigari de la mine? Atata vreme cat fac profit si o fac bine, unde e problema? Nu-i asa domnule Mironica? Daca atunci cand va duceti copilul la scoala, eu vin in metrou si vorbesc numai obscenitati langa urechile lui, pentru ca ma plateste mtv-ul( exemplu aleator), nu e nici o problema nu-i asa? Atata vreme cat iese profit...

Ca sa-si continue "numarul", domnul comentator a considerat de cuviinta sa critice pe acei "nenorociti" de ziaristi care il promoveaza neincetat pe farseurul care se crede patronul Stelei. Auzi dom'ne! Chiar asa? Cine-or fi aia? Incredibil cata ipocrizie din partea acestui... nici nu stiu cum sa-i spun. De fapt, nu stiu de ce ma mai mira, atata vreme cat trustul din care face parte ii promoveaza fara incetare pe acei purtatori ilegali de pasaport romanesc care ne fac de ras in toata Europa. Dar ce mai conteaza asta? Nu-i nimic, pompeaza creditorul niste bani la trust si ii cumpara nenea Mironica fetei alt pasaport, nu-i asa? Dar demnitatea, cat costa demnitatea?

Mihai Somanescu

MoWeed07.02.2008 18:15

Toate televiziunile trustului pro procedeaza in acelasi fel. Toate stirile lor il elogiaza pe incultul asta de cioban. Nu mai exista onoare si demnitate in presa romaneasca de azi tot ce conteaza sunt banii in Romania de azi..

greenyes07.02.2008 18:15

Pai cand am citit in ziarele lui peste despre era berbecala imi venea sa urlu de nervi. Ce sa mai, asta a venit si a completat ce au facut jegosii respectivi. Despre ziua lui Hagi nu au scris atat dar despre ;;;;; s au ingramadit repede....imi este greata.....

Un pic off topic....din pacate nici stelistii nu s au ingramadit sa i ureze la multi ani lui Hagi....dar cand e vorba de alte subiecte "hot" ...... rup tastaturile.....

Off.....Forza Steaua!!!!

grizzly07.02.2008 18:16

cine draq te pune sa te uiti la aberatiile alea care se autointituleaza "jurnalisti"?

in alta ordine de idei, iti urez sanatate ca se pare ca ai nevoie.

JDERUL07.02.2008 18:38

Citind articolul imi vin in minte cuvintele lui Radu Filip-umoristul care prin anii "70 se zbatea sa publice si el cate ceva si era refuzat sistematic deoarece nu era pupi'n'c....t.Ei,bine,el se exprima cam asa:,,In lumea asta prost conceputa,caaatii scriu in loc sa puta,iar scriitorii adevarati sunt dati afara de c...ti."Urmasii excrementelor de atunci sunt formatorii de opinie de astazi.Asa ca nu trebuie sa ne mai mire nimic.Nu avem jurnalisti,doar o ceata jalnica de lingai fara coloana vertebrala!

eddie the 'ead07.02.2008 18:41

Nu e Mironica individul care a facut schimb de pantofi cu un strain, ca sa intre ala la un meci Barca-Real la care panarama asta era comentator, realizind apoi un adevarat reportaj pe tema asta?

Nu vreau sa ma iau de privirea lui de "blonda", dar in calitate de comentator de fotbal sau vorbitor de limba romana, mai are multe de invatat. Nu mi-a placut niciodata si aplic si in cazul lui "regula Becali", adica schimb programul cind apare. Nu m-ar mira sa fi spus treaba aia cu moralitatea, e ziarist in Pro, nu?

JDERUL07.02.2008 18:45

@ eddie

Da el este cel cu schimbul de pantofi.

makaan07.02.2008 19:24

Ha ha! :laugh: Perfect punctat! De mult tare am observat aceasta atitudine de lachei ai ciobanului, a celor de la trustul asta "pro" si nu numai...Incepi sa cazi pe ganduri cand un astfel de trust difuzeaza doar reportaje despre manelisti si casele lor,ciobani infatuati si minciunile care le zic acestia,iar la stirile din sport vezi diferite canterinci precum cat de mare e maciuca lui Beckam si altele...

Iar "domnul" Moraru si "domnul" Mironica...2 lingai dintr-o intreaga pleiada de nulitati ca si ei, de pe la diverse posturi si gazete.Din pacate astia sunt presa romaneasca!

Tupac Amaru07.02.2008 19:38

Continuand pe ideea de zilele trecute, in care mentionam ca se poate trai si fara fotbal. Completez: se poate trai si fara presa. Chiar mai bine!

steaua_gloria07.02.2008 19:58

In ziua de azi, diplomatia intrece limitele.

LARI07.02.2008 20:53

In primul rand, MULTA SANATATE, Mihai!

In al doilea rand: a vorbi de ziaristi in trustul pro e ca si cum ai vorbi cangurilor de telefoane mobile. Sau, ca sa pastram tema de fotbal, e ca si cum ai vorbi de sapun in galeria Rapidului.

E adevarat ca exista si exceptii, insa acestea sunt extrem, extrem de putine, in comparatie cu marea masa a angajatilor care au drept principala ocupatie jurnalismul.

V-am mai zis-o si v-o repet: e excelent ca aveti puterea de a scoate in evidenta faptele acestor taraturi bipede. Va doresc sa va tina ficatzii, in schimb! Va tin pumnii!

MULTA SANATATE, Mihai!!!

Astristul07.02.2008 21:04

Apropo de panarama de Mironica. Azi iar s-a "dat in spectacol" la SportRO. La specialul de la ora 19, dedicat esecului de la Tel-Aviv de aseara, Mironica il ironiza pe Chivu cum ca tot timpul cand este la conferinta de presa a nationalei, cauta ceva de pe jos .... si se suparase ca nu vorbea Chivu cu presa .... inteleg si eu de ce .... :dry:

Dar in general presa ii este 'supusa' lui Jiji, deoarece stie ca place la public tipul asta de om nebun si fara minte, iar daca vreo publicatie zice ceva de rau de "razboinic" imediat ziaristii de acolo or sa fie catalogati drept hahalere, zdrente, parveniti sau in cel mai "bun" caz, homosexuali .... dar ce sa-i facem?!

Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul!

forzateaua

w3bmaster07.02.2008 23:16

Va mai mira deontologia idioata din presa din ro ? pe mine nu

CaTaLiNsm StElIsTu07.02.2008 23:44

Mare e "stana"Domnului...si multi au scapat din ea...............

Mihai Gruia08.02.2008 09:41

Voi sunteti oameni seriosi ? Chiar nu ati realizat ca este un scenariu care face ca stirile din sport sa tina mai mult ? cand nu este Mironica este Stiucan si tot asa ideea este sa fie unul pro si unul contra ... si asta cu Becali, care a preluat prin metode mafiote - e grea de tot !!! - si pe vremea lui Valentin si a lui Otelea s-au facut destule nenorociri.

N-am inteles de fapt ce se doreste ??? Sa ramanem club departamental, jucatorii sa fie decorati cu grade ca ajung in CL ? Si Abramovici este acuzat de coruptie, americanii de la Manchester si Liverpool nu sunt considerati niste ingeri, la Portsmouth este un investitor rus cu reclamatii multe la activ, nu mai vorbesc de berlusconi, moggi si altele ... si atunci ce doriti ?... sa ne conduca Jeanne D'arc ma tem ca este imposibil.

Ce ati putea face voi ar fi sa scrieti mai mult de fotbal ... de Steaua echipa noastra si adminii sa nu mai permita postarea pe site a acestor refulari complexate.

Acum cateva zile citeam un raspuns al Domnului Ardeleanu adresat unui user oarecare al siteului ... deci eu sunt absolut extaziat de rubrica Miracolul Rosu Albastru insa mi-a lasat un gust amar acea harta care nu isi avea rostul.

Deja stim toti cu ce se mananca jj Becali, este un om pe care ori il sustii ori il urasti din tot sufletul - si ??? - mai avem nevoie sa aflam ce fel de creditor / finantator / instigator este? - mai avem nevoie sa aflam ce a mancat la pranz ? Ce ziaristi lingai mai discuta cu el sau ce zdrente il mai contesta?

offff ... credeam ca site-ul asta si-a mai revenit dar cred ca e mai bine sa ... mai bine lasa.

enjoy08.02.2008 16:18

fiecare are pasarica lui; e pacat si e greu insa atunci cind respectivul detine un stol!

CaTaLiNsm StElIsTu08.02.2008 16:40

@ Mihai Gurita

repet:...Mare e "stana"Domnului...si multi au scapat din ea...............

Si apropos......vezi ca la 17 se inchide caseria la "Palat"...Asta ca sa nu crezi cumva ca nu ne-am prins de insinuarile facute;)

Mihai Gruia11.02.2008 15:40
@ Mihai Gurita

repet:...

Mihai Gruia ma numesc.

Numai bine.

yo_marius11.02.2008 15:52
nu mai vorbesc de berlusconi, moggi si altele ... si atunci ce doriti ?... sa ne conduca Jeanne D'arc ma tem ca este imposibil.

daca INCA nu stii din cauza maimutoiului de Moggi, Juve a fost retrogradata!!!!nu a retrogradat ci a fost retrogradata ceea e cea mai mare rusine din istoria unei echipe!

Iar in cativa ani sunt sigur ca Inter si Milan ii vor urma Batranei Doamne in Serie B...

asa ca nu, nu vreau sa se intample si cu Steaua ce s-a intamplat cu Juve... iar cu "ciobi" pe post de creditor ma tem ca asta va fi finalitatea...

elias_custura12.02.2008 21:25

Eu tot nu inteleg cum ar trebui sa arate un finantator in opinia voastra(mai bine zis a noastra)?????????...... ca il tot criticam dar nu putem da un exemplu clar de patron perfect adica : daca e prea ascuns inseamna ca fura iar daca iese in evidenta e ipocrit si cioban (nu ca n-ar fi:)) dar totusi mie mi se pare ca nu suntem multumiti mai cu nimic! Este adevarat ca poate s-a bagat mult prea mult in relatiile de antrenoriat dar asta e terbuie sa-l acceptam cum e ca nu-l putem da noi jos ! Eu incerc sa uit de toata treaba asta este fara sens sa ma revolt!~