FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Zenga depashit?

sorinb13.05.2005 17:41

Nu va datzi seama ca Zenga deja e expirat?E un antrenor cu o conceptzie invechita asupra fotbalului.Stie doar sa joace defensiv!Daca Steaua e condusa nu mai poate reveni!Cand era Piturca macar juca spectaculos si marca des si castiga!S-a dovedit ca parcursul extraordinar din Cupa UEFA a fost doar o intamplare sau s-a datorat in intregime jucatorilor!

Neaga8813.05.2005 17:54

cum potzi sa spui ca parcursul in Cupa UEFA a fost intamplator ma ? :x atunci de ce tocmai lu' Steaua i s-a intamplat ? si nu lu' Dinamo ca poate dupa parerea ta e mai bun Andone ... ! si daca tot il critici asa pe Zenga ... cand era Pitzurca de ce nu s-a intamplat parcursul asta asa de intamplator ? si de ce cat a fost Pitzurca n-am mai fost asa de aproape de titlu ? stai sa vezi acuma ca, castigam titlu ... tare curios sunt ce parere o sa mai ai despre Zenga ... si inca ceva ... de ce nu se daruiau si pe vremea lui Pitzi asa cum se daruiesc acuma ?

radoi613.05.2005 18:13

Are dreptate sorinb!Steaua cashtiga foarte greu pe cand Dinamo si Rapid se impun la pas!In plus, Steaua nu prea castiga in deplasare!

Motanu D13.05.2005 18:16

Titlul exact este "Zenga obosit". Echipa e obosita fizic iar antrenorul psihic. Pentru primul aspect e de vina Piturca, pentru al doilea Gigi B.

Adi13.05.2005 18:57

Ce sunt cu aberatiile aste "Zenga antrenor expirat"??? :x :x :evil: v-ati pierdut cumpatul? Zenga a preluat echipa cind nimeni nu ar fi riscat sa o faca si a facuto sa joace cel mai modern fotbal din tara, a duso in primavara europeana, o mentine pe primul loc cu 5 etape inainte de final. Au fost citeva meciuri nereusite din cauza oboselii jucatorilor, atita tot. Munca unui antrenor si calitatile lui sunt dovedite de rezultate; la Steaua ele s-au vazut in acest sezon.

Halal suporteri: dupa meciul cu Dinamo, Craiova "Ce bine a gindit Zenga meciul, a marcat, dupa care s-a aparat" acum "Zenga antrenor expirat, stie numai sa se apere"

voua va trebuie antrenor nou la fiecare 2 etape. Rusine!!!!! Rusine!!!! Rusine!!!!

Adi14.05.2005 07:33
Echipa e obosita fizic iar antrenorul psihic. Pentru primul aspect e de vina Piturca

huh? chiar is curios cum argumentezi acest lucru! :wink:

Zenga a preluat echipa cind nimeni nu ar fi riscat sa o faca si a facuto sa joace cel mai modern fotbal din tara

ce risc, bre?

si ce joaca Steaua? cel mai mdoern fotbal? hahahahahaahah!

Si cine crezi ca ar fi dorit sa preia echipa cu 2 zile inaintea debutului sezonului in care titlul era obligatoriu, poate s-ar fi gasit vreo 2 care ar fi venit doar pentru bani. Adu-ti aminte ca cind a venit Zenga, eram cu totii destul de pesimisti in ceea ce priveste titlul: atunci era un antrenor care se clasase cu National pe 8 atita tot.

Adu-ti aminte cum juca Steaua in tur; victoriile cu Craiova, National la scor, victoriile din Cupa UEFA. Sunt sigur ca nici o echipa din Rominia nu ar putea sa repete acel joc al Stelei. Eram atunci o echipa completa, acum ne lipseste Rica. Toti spuneau atunci ca Steaua arata ca o echipa europeana, iar acest lucru se datoreaza in special lui Zenga

sorinb14.05.2005 10:41

Recunosc ca am fost prea dur cu Zenga ,dar totushi este un antrenor "ieshit din forma"!

focus14.05.2005 19:47
Daca Steaua e condusa nu mai poate reveni!Cand era Piturca macar juca spectaculos si marca des si castiga!

Steaua de cate ori a fost condusa nu a castigat nici in era Piturca.Eu nu tin minte vreun meci din ultimii 5 ani in care sa fim condusi si sa castigam..poate imi spuneti voi...

La fel si nationala Romaniei.Din '94 nu a mai fost nici un meci oficial in care am primit noi primul gol si sa castigam.

doar_stelist14.05.2005 22:29

Zenga e ultima persoana careia i se poate imputa ceva in acest campionat.acum sunt plin de nervi (MM=Multa Mu#3).maine o sa vin si cu argumentele PRO Zenga.

Jackass15.05.2005 17:39

Zenga e un baiat f. bun! e profesionist si isi doreste doar binele echipei! DAR ai dreptate ca e obosit! e obosit sa vada cum cei 2 handicapati Stoica si oierul isi baga picioarele in munca lui! si jucatorii...ce jucatori avem?? ii vindem pe aia buni! nu e prea trist sa fie adevarat!

io il sustin pe Zenga!!

si RUSINEEEEEEEEEEE celor care au strigat ieri [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]! am parasit stadionul cand am vazut repriza a-2-a!

nici nu pot sa-mi revin...sunt in doliu total! :(

mc_rippa0416.05.2005 07:28

asta cam asa e, Steaua joaca prost si de-abia castiga, pe cand Dinamo joaca prost dar bate ca lumea, asta e diferenta!!!! yo zic ca Zenga trebuie sa-i motiveze pe jucatori, sa-i faca pe jucatori sa joace cum a facut in Cupa UEFA, e un antrenor de valoare in opinia mea si sper sa faca o treaba si mai buna in astea 4 etape ramase, PeacE!!!!

valitzu16.05.2005 08:06

Zenga este cel mai bun antrenor pe care il poate avea Steaua acum.Nimeni (parerea mea) nu-l poate inlocui acum.Nici Pitzurca, nici Stoichitza, etc...Steaua nu da goluri pentru ca nu are atacantzi.Fara Neaga si Oprita atacul este zero.Cristea dupa 2 atingeri de minge e pe jos.Dica alearga mai greu decat bunica-mea.Dinitza nici nu se vede pe teren.In schimb apararea (bineinteles cu maestrul Radoi in frunte) este perfecta.Nu va mai luatzi de Zenga aiurea ca nu e vina lui ca cei din atac nu sunt in stare sa impinga mingea in plasa.

CU Steaua PANA LA MOARTE! :roll:

LACATUS716.05.2005 13:18

Singura vina al lui Walter e ca a acceptat sa i se bage jucatori pe gat atat in lot,cat si in echipa!Cu cine sa joace?nu vedeti ca tot cu aceiasi jucatori tre sa joace meci de meci?Avem echipa buna,dar ce lot avem?Avem 14 jucatori,care sa poata fi titulari in orice moment?Eu unul n u prea cred!Cristea,dupa meciul cu Valencia e 0,Dinita e 0,Rica nu mai e,Oprita e accidentat!N-avem atac!Si mai face si oierul ala atmosfera proasta la echipa cu declaratiile lui inconstiente(oare?).Si cine stie cate se mai intampla pe acolo,ce noi nu aflam!

kyd16.05.2005 16:45

Zenga nu e iesit din forma,un antrenor nu are cum sa fie iesit din forma doar jucatorii sunt iesiti din forma si in cazul nostru toata echipa cu exceptia lui Tudor Radoi Nicolita si Litu iar in 4 nu se poate juca.

reddog19.05.2005 11:29
cum potzi sa spui ca parcursul in Cupa UEFA a fost intamplator ma ?  :x atunci de ce tocmai lu' Steaua i s-a intamplat ? si nu lu' Dinamo ca poate dupa parerea ta e mai bun Andone ... ! si daca tot il critici asa pe Zenga ... cand era Pitzurca de ce nu s-a intamplat parcursul asta asa de intamplator ? si de ce cat a fost Pitzurca n-am mai fost asa de aproape de titlu ? stai sa vezi acuma ca, castigam titlu ... tare curios sunt ce parere o sa mai ai despre Zenga ... si inca ceva ... de ce nu se daruiau si pe vremea lui Pitzi asa cum se daruiesc acuma ?

Neaga, parerea mea e ca Ando e mai bun, doar ca nu prea a avut cu cine. Spre deosebire de voi noi am ramas cu un efectiv super decimat de vanzarile lui Borcea & Co.

Steaua nu are antrenor rau, dar situatia voastra se inrautateste si pe fundalul atmosferei de "pace" intre jucatori-suporteri-conducere.