FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Habibou a fost externat (OLS)!

fcsteaua.ro03.02.2008 02:21

Atacantul Stelei, Habib Habibou, a fost externat sambata seara din spitalul din Larnaca, la o zi dupa ce a fost internat, si a revenit la hotelul Palm Beach, acolo unde s-a alaturat colegilor sai. La revenirea pe teren, peste trei saptamani, va purta o masca de protectie.

Medicul Stelei, Radu Paligora, a declarat ca jucatorul se simte bine si se afla sub observatia sa.

De asemenea, odata cu revenirea la Bucuresti, francezul va fi supus mai multor investigatii medicale.

Francezul si-a pierdut cunostinta pe finalul partidei cu Levski Sofia dupa ce a primit un cot in gura de la un adversar. Dupa ce aproape un sfert de ora a ramas inconstient pe gazon, unde a primit ingrijiri medicale, acesta a fost transportat de urgenta la spitalul din Larnaca, acolo unde a petrecut o zi.

Timp de 3 saptamani jucatorul imprumutat de la Charleroi nu va avea voie sa se antreneze, iar dupa ce va reveni pe teren va purta o masca de protectie.

MoWeed03.02.2008 07:54

Parca presa noastra geniala zicea ca tre sa stea 48 de ore internat deoarece asta e protocolul....ma rog.

Pacat totusi ca va pierde restul pregatirii datorita prostiei/inconstientei unui adevresar

yo_marius03.02.2008 08:07

Interviul cu agresorul lui Habibou

- Rabeh, l-ai lovit sau nu pe Habibou?

- Da, l-am lovit, dar nu am fãcut premeditat acest lucru. Pur și simplu s-a întîmplat așa cum se întîmplã la multe contacte dure în timpul unui meci de fotbal.

- Dar a fost vorba despre o loviturã cu cotul.

- Da, am recunoscut cã l-am lovit, însã...

- N-a fost cu intenție?

- Cum vã imaginați cã aș putea sã fac așa ceva? Departe de mine gîndul acesta. Sînt și eu tot fotbalist. ªtiu și eu ce înseamnã sã te loveascã cineva parșiv și sã-ți facã rãu. Nu aș putea sã-i produc o accidentare atît de urîtã unui adversar, mai ales cã era vorba despre un meci amical.

- Acum regreți?

- Repet, nu l-am lovit intenționat. A fost un duel mai tare și a ieșit așa. Acesta e fotbalul. Pînã la urmã, e un sport de bãrbați, nu de femei.

"M-am speriat rãu de tot"

- Dar cei de la Steaua, de la jucãtori la oficiali, susțin cã tu ai jucat foarte dur pe întreaga duratã a meciului. Ce le rãspunzi?

- Sã nu amestecãm lucrurile. Una e sã joci mai agresiv, mai bãrbãtește și cu totul altceva e sã lovești intenționat. Eu poate cã am fãcut primele lucruri, pentru cã acesta e stilul meu de a juca, intru mai tare la minge, dar am jucat corect, nu murdar.

- Sincer, te-ai speriat cînd l-ai vãzut pe Habibou la pãmînt fãrã reacție?

- Rãu de tot, pentru cã am realizat cã este vorba despre ceva foarte grav și cã totul se poate transforma într-o mare tragedie. Sincer, m-am temut pentru viața lui. Dar repet, pentru cã nu vreau sã creadã cei de la Steaua altceva, nu am avut nici cea mai micã intenție sã-l lovesc!

- Ai încercat sã te interesezi de el dupã meci sau azi?

- Am vrut, dar n-am avut cum. Chiar aș vrea numãrul lui de telefon. L-aș suna sã-i spun cã îmi pare rãu pentru ce s-a întîmplat și sã-i cer scuze. Chiar i-aș face o vizitã la clinicã, cã nu e plãcut deloc sã stai pe un pat de spital. Dacã mai aveți drum pe aici, sã mã cãUTAți și sã-mi mai spuneți cum se mai simte!

gsp

mNiosu03.02.2008 09:49

- Da, l-am lovit, dar nu am fãcut premeditat acest lucru. Pur și simplu s-a întîmplat așa cum se întîmplã la multe contacte dure în timpul unui meci de fotbal.

- N-a fost cu intenție?

- Cum vã imaginați cã aș putea sã fac așa ceva? Departe de mine gîndul acesta. Sînt și eu tot fotbalist. ªtiu și eu ce înseamnã sã te loveascã cineva parșiv și sã-ți facã rãu. Nu aș putea sã-i produc o accidentare atît de urîtã unui adversar, mai ales cã era vorba despre un meci amical.

- Acum regreți?

- Repet, nu l-am lovit intenționat. A fost un duel mai tare și a ieșit așa. Acesta e fotbalul. Pînã la urmã, e un sport de bãrbați, nu de femei.

gsp

Yeah right...!! Si marmota ?

steaua_gloria03.02.2008 11:06

Cam nasol cu masca deaia. Sper sa se faca bine si sa joace asa cum toti ne dorim. Mult noroc Habib.

makaan03.02.2008 13:18

gsp

Insa ce?? Mars ma de-aici...

1uLy4Nn03.02.2008 15:31

Insanatosire rapida si sper sa revii cu gol in meciul cu CFR :X spre24