Suntem la final de sezon; ce ziceti, incepem imediat sau luam o pauza de 8-10 zile ?
In alta ordine de idei, cine ar vrea sa se ocupe de Liga 2 ? Astept autopropuneri !
Suntem la final de sezon; ce ziceti, incepem imediat sau luam o pauza de 8-10 zile ?
In alta ordine de idei, cine ar vrea sa se ocupe de Liga 2 ? Astept autopropuneri !
De Liga 2 ma ocup eu ,e doar o propunere.
sau lasati-l pe robyhno.
Incepem direct ... nu mai stam la discutii ! La munca , nu la intins mana...
Propun sa-l lasam pe Robynho sa se ocupe in continuare de Liga 2.
eu zic fara pauza ...
@god, asta era topic dedicat celor care activeaza in campionatul nostru. Multumim ca te gandesti la noi, dar atat !
Incepem direct ... nu mai stam la discutii ! La munca , nu la intins mana...
La fel zic si yo + ca e vacanta alea-alea. Mai merge un meci - doua pe langa un chestionar.
)
sa incepem direct ........e mai bine+ca e vacanta de o saptaman:X:X
Eu zic sa incepem direct..
incepem direct,ioane daca vrei ajutor la Liga 1 ma ofer eu....sa pun etape
)
eu zic sa incepem direct.....si de Liga II sa se ocupe 2 oameni....unu clasament unu etape...ce zicectzi?![]()
E de ajuns un singur om..
ok da am vazut ca se posteaza mai greu etapele si propuneam si eu:P....ok at e bn sa ramana robynho
Sa fie pauza de 10 zile ... ca doar e vananta se mai distreza si omu , nu sta numai la fifa . Si de Divizia B sa se ocupe Robynho si cu inca un voluntar , pentru ca lumea posteaza tarziu etapele , mai sunt si astia de se retrag ... mai e si clasamentu . Deci succes in continuare ! ![]()
Vacanta, ca dupa sesiune , parca as pleca din Bucuresti.
ar merge o pauza de 7 zile asa ![]()
Si de Divizia B sa se ocupe Robynho
Stai sa mai si vreau acest lucru.
Rectific . Nu mai vreau sa fie robynho in B , ca nu a fost deloc corect de i-a facut lu dragutzu_89 .... da pauza tot e binevenita ![]()
Rectific . Nu mai vreau sa fie robynho in B , ca nu a fost deloc corect de i-a facut lu dragutzu_89 .... da pauza tot e binevenita![]()
LOL da ce i-a facut ???l-a batut,l-a violat,ce i-a facut????????nu e normal sa fie dat afara daca nu joaca meciurile si posteaza ca cere amanari abia dupa ce roby face clasament cu toate meciurile lui anulate???E FOARTE CORECT CE A FACUT!!!!!
Incetati cu discutiile inutile ..
Eu zic sa incepem direct..oricum dureaza cateva zile pana sunt testati toti cei care si-au depus candidatura ![]()
sa se inceapa direct , in Forza :x
om trai si om vedea :idea:
Cine ne testeaza pe astia noi inscrisi si cine da note sa nu fie frauda:))
Toate la momentul lor.
)