FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Radu Paligora i-a salvat viata. Habibou NU e taiat la gat" (Sport.ro)!

fcsteaua.ro01.02.2008 21:11

Trimisul Sport.ro a declarat ca Radu Paligora i-a salvat viata lui Habibou prin interventia prompta.

Ziaristul a declarat ca Habib NU este taiat la gat, punand capat zvonurilor ridicole din ultima ora.

Acum Habib este in afara oricarui pericol si va reveni la antrenamente in zilele urmatoare.

Teia Sponte a declarat ca francezul s-a ridicat si a zis: "Vreau sa dau sapte goluri".

Socant: Jucatorul care l-a accidentat pe Habibou, Youssef Rabeh, l-a scuipat pe Dica in prima repriza

Nu doar accidentarea groaznica a lui Habibou a ramas in amintirea stelistilor dupa meciul cu Levski Sofia.

Jucatorul care l-a lovit grav pe francezul Stelei, fundasul marocan, Youssef Rabeh, l-a scuipat pe Dica in prima repriza, informeaza corespondentul Pro TV prezent in Cipru, Leo Badea.

MoWeed01.02.2008 21:18

Acum nu stiu cat de mult ne putem baza pe ceea ce zice sport.ro referitor la jucatorul marocan. Bine macar ca a scapat si va reveni la antrenamente.

Joga Bonito01.02.2008 21:22

"Teia Sponte a declarat ca francezul s-a ridicat si a zis: "Vreau sa dau sapte goluri"."

:laugh:

"Ziaristul a declarat ca Habib NU este taiat la gat, punand capat zvonurilor ridicole din ultima ora. "

Tot de el alimentate.

"Socant: Jucatorul care l-a accidentat pe Habibou, Youssef Rabeh, l-a scuipat pe Dica in prima repriza."

Sa mori calcat de un tractor dc minti!

danimarcu01.02.2008 21:30

"Socant: Jucatorul care l-a accidentat pe Habibou, Youssef Rabeh, l-a scuipat pe Dica in prima repriza"

Curat socant! Parol!

1uLy4Nn01.02.2008 21:43

ce bine ca nu este grav, m-am speriat la inceput. deja ma gandeam la un blestem ceva aruncat asupra echipei :huh::steagcruce:

bebyk_sbye01.02.2008 22:05

J`espere que seras bien,Habib!!!!

Khalid01.02.2008 22:36

Prea tare aia cu "Nea Gigi, am visat ca o sa fii presedinte!" :laugh: .

Sa speram ca francezul nu va sta departe de teren mult timp.

Astristul01.02.2008 22:38

Slava Domnului ca e teafar.

M-am speriat rau de tot cand am vazut ce s-a intamplat si ca Habibou nu putea sa se ridice de pe teren!

PS: Ceea ce a facut marocanul ala jegos este incredibil. Scarba imputita!

:steagcruce:

Joga Bonito01.02.2008 23:00

Artristul, pana la urma cu ce echipa simpatizezi? Vad acolo Lazio, Real, River, Metz (!?) ... :laugh:

Tupac Amaru02.02.2008 05:52

Hai, ziaristi, eminente cenusii,

spuneti-ne voi cum ca fundasul bulgar nu a vrut sa il loveasca, incercati voi sa ne aratati ca albul este negru si viceversa!

Doamne, cat de cretini puteti fi!

CaTaLiNsm StElIsTu02.02.2008 06:13

Foarte tare stirea:-j...hai ca-i tare...Pai da cine era sa-l salveze...Jiji...Normal ca docotul se ocupa de starea de sanatate a jucatorilor,doar pentru asta e platit!Iar cat despre jucatorul de la bulgari care la lovit,repet,INTENTIONAT(probabil nu a tintit exact gatul sau sa se intample ce sa intamplat),dar se vede clat cum ridica cotul si da cu el urmat de o noua lovitura insa Habibou era deja jos...se vede clar ca si lumina zilei.

Apoi chestia ci visul despre Jiji=))e beeton....

vlad7502.02.2008 06:28

INCREDIBIL ce a patit Dica!!!!! Stie cineva la ce spital este internat Dica dupa scuipatul ala?????Daca Dica va lipsi de pe gazon mult timp din cauza acestui scuipat ,propun ca marocanului sa i se taie limba cu care impinge scuipatul catre exterior!

Nu se mai poate asa ceva!Mergi pe strada linistit si te pomenesti cu un scuipat in ceafa de stai vreo 3 luni in coma! INADMISIBIL!

PS Dica suntem alaturi de tine!Speram sa treci cat mai repede peste acest moment groaznic.Accidentarea lui Habibou este un mizilic pe langa accidentarea lui Dica!

PS2 Intorsatura de situatie !!!!Conform Hazetei Sporturilor cel scuipat de catre Radeh a fost jucatorul peruan Mendoza!!

Aceasta intamplare cu scuipatul seamana izbitor cu un episod din serialul Seinfeld.Avem personaje asemanatoare!Habibou are coafura lui Kramer,tot despre sportivi era vorba si in acel episod(un jucator de baseball,daca nu ma insel).

Rog toti utilizatorii acestui site sa vina cu o povestioara in legatura cu acest scuipat!Sa se calculeze viteza,directia,traiectoria,sursa si destinatia scuipatului!

Deja Hazeta si Sport.ro au o disputa pe aceasta tema!

ady_steauaforever02.02.2008 08:00
INCREDIBIL ce a patit Dica!!!!! Stie cineva la ce spital este internat Dica dupa scuipatul ala?????Daca Dica va lipsi de pe gazon mult timp din cauza acestui scuipat ,propun ca marocanului sa i se taie limba cu care impinge scuipatul catre exterior!

Nu se mai poate asa ceva!Mergi pe strada linistit si te pomenesti cu un scuipat in ceafa de stai vreo 3 luni in coma! INADMISIBIL!

PS Dica suntem alaturi de tine!Speram sa treci cat mai repede peste acest moment groaznic.Accidentarea lui Habibou este un mizilic pe langa accidentarea lui Dica!

PS2 Intorsatura de situatie !!!!Conform Hazetei Sporturilor cel scuipat de catre Radeh a fost jucatorul peruan Mendoza!!

Aceasta intamplare cu scuipatul seamana izbitor cu un episod din serialul Seinfeld.Avem personaje asemanatoare!Habibou are coafura lui Kramer,tot despre sportivi era vorba si in acel episod(un jucator de baseball,daca nu ma insel).

Rog toti utilizatorii acestui site sa vina cu o povestioara in legatura cu acest scuipat!Sa se calculeze viteza,directia,traiectoria,sursa si destinatia scuipatului!

Deja Hazeta si Sport.ro au o disputa pe aceasta tema!

Taci bah din gura [...] nu vezi ca ala sa accidentat grav u vb tot aiurea

Editat de moderatori! Atentie la limbaj!

vlad7502.02.2008 08:53
Taci bah din gura tantalaule nu vezi ca ala sa accidentat grav u vb tot aiurea

Nu vrei tu sa-ti faci veacul in continuare pe alte forumuri,unde vei putea injura in voie pe cine vrei tu? Si acolo nimeni nu-ti va reprosa gramatica precara si limbajul tip "mirc"."Nui ashea ca am dreptate,shiti vb ku limbaj die kartier.u ke krezi ca fak?" Si inca ceva,"colegule", Dica s-a indreptat catre galeria Stelei si a scuipat inspre suporteri,de aceea l-am ironizat pe Dica.

Pentru ceilalti utilizatori,ideea expusa de mine era tocmai pentru a evidentia imbecilitatea gazetarilor nostri ,care minimalizeaza accidentarea lui Habibou si ne alerteaza cu socantul scuipat asupra lui....(aici nu am inteles cui i-a fost adresat acel scuipat) Dica sau Mendoza?

PS Rog moderatorii sa-i avertizeze pe cei care jignesc si nu respecta regulamentul forumului.Multumesc

steaua_gloria02.02.2008 08:57

Rasa lor de bulgari , asta care l-a lovit pe habib s-a adaptat la dusmania bulgarilor pentru noi. Ar trebui facut un topic cu imagini socante, asta e una dintre ele.

costy_k1_G.02.02.2008 09:31

Nu e de glumit...am patito si io sa-mi inghit limba si nu e deloc placut...bine ca si-a dat seama la timp doctorul ce are de facut pentru ca cateva secunde in plus ar putea fi prea tarziu.

JDERUL02.02.2008 10:24

Si-a facut meseria. Era de datoria lui sa-l resusciteze pe Habib si sa-i acorde primul ajutor. Dar oare nu are si el o vina ca si-a dat acordul ca acest meci sa se dispute fara a dispune si de o ambulanta in proximitatea terenului de joc?

steaua_gloria02.02.2008 11:45
S Dar oare nu are si el o vina ca si-a dat acordul ca acest meci sa se dispute fara a dispune si de o ambulanta in proximitatea terenului de joc?

Ba da , si daca se intampla ceva , nu i-o ierta nimeni. Problema e ca pentru a chema o ambulanta, masina de pompieri si toate acestea costa si oamenii nostri ce zic: lasa ba ca merge asa! ei bine nu merge asa!

morosanu'02.02.2008 13:24

eu am lucrat in franta si credeti-ma ca araboii lor sant mai spurcati ca tiganii nostri! da in general imi plac... bine prajiti!!!

Sunnyblack02.02.2008 13:55
eu am lucrat in franta si credeti-ma ca araboii lor sant mai spurcati ca tiganii nostri! da in general imi plac... bine prajiti!!!

deacord, chear deai mai ne lipsesc si noua in Romania.

asterix02.02.2008 15:12

ai dreptate. eu muncesc in belgia si vreau sa spun ca sunt rasa cea mai spurcata. astia nu merita sa fie lasati sa joace fotbal. la ei probabil fotbalul inseamna sa dai cu bombe, sa omori sau sa scuipi. FORZZA Steaua

leahu02.02.2008 19:45
ce bine ca nu este grav, m-am speriat la inceput. deja ma gandeam la un blestem ceva aruncat asupra echipei :huh::steagcruce:

incepusem sa ma gandesc la blestemul lui Dica de anul trecu sa nu mai facem pregatire in cipru

novac02.02.2008 20:56

gspu' zice ca gata, este deja la hotel cu baietii. end of story ... si f***le muma de bulgari si arabi! (ca sa nu va mai certati).

st_194709.02.2008 19:22
incepusem sa ma gandesc la blestemul lui Dica de anul trecu sa nu mai facem pregatire in cipru

Dica s-a accidentat in Italia