FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Peruanul Jaime La Torre a sosit in Romania (GSP)!

fcsteaua.ro01.02.2008 05:16

Atacantul peruan, în vîrstã de 20 de ani, a sosit în acestã noapte la București cu o cursã din direcția Amsterdam. La sosirea pe Aeroportul Internațional Henri Coandã, Jaime La Torre a declarat cã a venit în România cu gînduri mari.

"Am venit în România sã joc pentru prima echipã a Stelei. Nu știu cum îl cheamã pe antrenorul echipei, dar îi știu în schimb pe Hagi și pe Dan Petrescu", a spus noul jucãtor al Stelei.

Jurnaliștii prezenți pe aeroport i-au spus lui Jamie cum îl cheamã pe antrenorul Stelei, moment în care atacantul peruan a repetat: "Marius Lãcãtuș".

Oficialii Stelei au declarat înainte de sosirea lui La Torre în România cã acesta va evolua momentan la Steaua II, formație antrenatã de Leo Strizu și de Gheorghe Gigel, iar în cazul în care va confirma, va face pasul cãtre prima echipã.

narkiss01.02.2008 08:50

lolel :)) l-au pacalit astia ca vine la Steaua da sarmanu nu stie ce il asteapta creca o ia la fuga :Dfular-campionii daia nu prea vin strainii in Romania ca nu ii tratam cum trebuie :)) :steag_steaua_ro:

max1601.02.2008 09:03

Ce zicea Adi Ilie ca la Steaua numai vine nici un extra:))

In fine foarte bine luam straini si pentru echipa a 2-a, cine stie ce ascunde pustiu....SUCCES

Hai Steaua

Prea valorosi de Liga 1

eddie the 'ead01.02.2008 09:54

Sunt curios daca mai venea omul daca stia ca joaca la echipa a doua... Jenant.

Oricum, sper sa confirme, e tanar, are timp. Numai sa fie tare cu nervii.

novac01.02.2008 10:03

Pana nu auzim pe cineva din club eu zic sa ne ferim de speculatii gen "vai, vine la echipa a doua" sau "ce teapa i-au dat", ce ziceti? Important este ca a venit si ca s-a format intr-o tara cu alta atitudine fata de meseria de fotbalist.

"Bine ai venit!" este, cred, destul in momentul asta.

LE. daca venea pustiul acum o luna ... era plin pe aici de artificii si pahare de sampanie. si nu ca era 31 ian.

CaTaLiNsm StElIsTu01.02.2008 10:04

La "valorile"care le avem,la prima echipa,la mijloc daca baiatul se va misca bine si va confirma va prinde si primul11....

yo_marius01.02.2008 10:13
LE. daca venea pustiul acum o luna ... era plin pe aici de artificii si pahare de sampanie. si nu ca era 31 ian.

nici chiar asa.....

ideea e ca mi se pare o tampenie ca cei din conducere sa declare ca La Torre vine la Steaua II iar el sa nu stie asta!! e clar ca undeva s-a jucat un fel de "telefonul fara fir"....

iar despre faptul ca,citez:"daca va confirma la echipa a 2-a,va fi promovat in prima echipa..." asta e ceva logic.toti componentii lotului Stelei II,in caz ca ar confirma,ar avea sansa teoretica de a fi promovati la prima echipa.

novac01.02.2008 10:21
nici chiar asa.....

ideea e ca mi se pare o tampenie ca cei din conducere sa declare ca La Torre vine la Steaua II iar el sa nu stie asta!! e clar ca undeva s-a jucat un fel de "telefonul fara fir"....

Cine ? a zis asta?... asta ziceaaaam ... helooo!

Fan_Piturca01.02.2008 10:24

Ce facem cu atatia atacanti? reprofilarea lor in mijlocasi nu e foarte convenabila, exemplul cel ami bun fiind Neaga care joaca cu daruire dar nu se simte prea bine ca mijlocas stanga.

Trebuie un "Elton" sau Armenteros sau Villanueva ala despre care s-a tot vorbit. Deocamdata ma bucur de revenirea lui Plesan, e mare nevoie de pasele lui. Sper totodata ca si Dayro Moreno sa joace bine undeva in spatele verfurilor, sa se gaseasca cumva o solutie ca el si Dica sa joace in aceeasi echipa.

Forza Steaua!

yo_marius01.02.2008 10:53
Cine ? a zis asta?.

Managerul general al Stelei, Adrian Ilie, a confirmat mutarea si spune ca vor mai veni jucatori la echipa a doua. "La Torre va merge la Steaua II. Daca va confirma, il vom opri si de la vara. Am spus ca ma voi ocupa si de echipa a doua, pentru a face trupa puternica si acolo, care sa dea jucatori primei echipe. Zilele acestea vor mai veni cativa atacanti din Romania la Steaua II", a precizat Adrian Ilie, pentru Mediafax.

onlinesport.ro

multumit d-l novac?? de pozitia oficiala a managerului Stelei??

novac01.02.2008 10:58
multumit d-l novac?? de pozitia oficiala a managerului Stelei??

LE. Da Marius, am vazut declaratia oarecum contrariata a jucatorului de la aeroport cum ca el stie ca va juca la echipa mare. Pare intradevar o neintelegere sau mai rau ... rea intentie. Ramane sa ne lamurim dupa ce apar si Ilie sau Lacatus pe post cu vreo declaratie ... referitoare la peruan.

Sylvyx01.02.2008 12:36

Eu nu inteleg de ce il baga la echipa a doua.

Eu sincer u cred ca o sa vrea sa joace in divizia C, deoarece in niste interivuri acordate spune ca vrea sa joace la echipa mare.

Cad o sa vada ce "fotbal" se joaca in Liga 3 fuge mancand pamantul

FORZA Steaua

bodanelu01.02.2008 19:40

am vazut imaginiile cu baiatul asta in aeroport. Am impresia ca e un Raducanu 2 :))

fedora03.02.2008 10:01

Observati ca nici nu a venit bine La Torre in Romania, ca s-a gasit "marele antrenor" Strizu sa-l faca de rahat. Cica nu alearga suficient pentru pretentiile "ridicate" ale lui Strizu si sunt slabe sanse sa fie pastrat chiar si la Steaua II. Deci - atentie - el se prinde dupa un meci ca un jucator NU E de Steaua II. Poate sa fie jucatorul chiar praf, dar nu ai calitatea sa te pronunti dupa un meci cand te gandesti la non-valori ca Litu si Simion promovate de la Steaua II. E simplu, Strizu probabil se teme ca nu va mai avea loc de spagarii lui in echipa asa ca planul lui Adi Ilie pare doar un foc de paie atata timp cat la Steaua II nu se aduce o echipa de antrenori capabili, nu dornici sa-si umfle buzunarele. Sunt consternat.

steaua_gloria03.02.2008 11:00

Am auzit ca nu prea a stralucit la Steaua II.

fedora03.02.2008 15:40

@steaua_gloria: ar fi fost frumos sa citesti macar post-ul dinainte daca tot te-ai gandit sa scrii ceva.

Problema e mai grava decat credeti. In modul asta n-o sa vedem nici un jucator de la Steaua 2 in prima echipa, exceptand poate unul si talentat si cu bani.

steaua_gloria03.02.2008 21:08
@steaua_gloria: ar fi fost frumos sa citesti macar post-ul dinainte daca tot te-ai gandit sa scrii ceva.

Ma iertati majestatea dumneavoastra.

Raul198803.02.2008 22:00

eu nu inteleg cum poti sa declari dupa un meci ca un jucator strain, care ii de doua zile in Romania, care a avut un antrenament cu echipa si care nu poate sa conversese cu colegi sa-i noi findca nu stie limba ca nu ii bun :angry:

Struzu asta cred ca ii un prieten a lui Becali findca gandesc la fel :biggrin:

c.ronaldo1704.02.2008 08:29

Eu zic ca nici nu a declarat asa ceva Strizu. Nu am vazut vreo declaratie pe site`ul oficial sau o declaratie video..

fedora04.02.2008 08:59

Inseamna ca nu stii cine e Strizu...

bodanelu04.02.2008 11:20

@ronie am vazut eu la TV. Zicea clar ca stie cu mingea dar mai trebuie sa si alerge. Si era mirat de faptul ca peruanul venea din plin campionat. Si a mai zis ca saptamana asta se decide daca ramane sau nu la lot, pentru ca nu avea cum sa-si dea seama de ce poate doar intr-un meci, plus ca venise dupa un drum lung...