FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gigi Becali e interesat de Craiova

ADRIAN PACURAR11.05.2005 22:57

"Ciobanul a anunţat marţi seară că este dispus să preia din vară Universitatea. "O să urmez modelul Abramovici, adică pot să fiu la mai multe echipe, dar doar la una să fiu acţionar majoritar. Aş lua Craiova pentru că m-ar ajuta politic, o să fiu rege în Oltenia după ce o să fac treabă acolo. Am vorbit şi cu Gino Iorgulescu, poate facem o fuziune cu FC Naţional şi el să fie preşedinte", a declarat Becali. Actualul patron al Stelei a explicat şi cît l-ar costa implicarea la clubul din Bănie. "Probabil vreo două milioane de dolari, cam atît ar cere Staicu. Aş face o echipă tare de tot şi Craiova s-ar bate cu Steaua la titlu. Apoi, cine ar cîştiga ar lua cei mai buni jucători de la cealaltă formaţie ca să putem face treabă bună în Liga Campionilor", a spus Gigi.

"De un singur lucru m-aş teme, că poate Steaua va cîştiga un meci direct la Craiova şi atunci nu te mai înţelegi cu suporterii olteni"

Ciobanul, patron Steaua" , preluat de pe www.gsp.ro

ADRIAN PACURAR11.05.2005 22:59

Cum se mai potrivesc factorii politici cu fotbalul , imi e teama ca intr-o zi Steaua va ajunge in situatia Craiovei.

Bogdan4Steaua11.05.2005 23:30

Sincer nu stiu daca e de rau sau e de bine. Prefer ca fondurile sa fie directionate doar spre Steaua. Oricum, e doar o alta idee de-a lui Gigi pe care presa a luat-o de buna.

Motanu D12.05.2005 04:59

Prostul trage la... prosti.

Dar nu, nu cred... astea sunt povesti ale presei... sau fac parte din strategia comerciala disperata a prosport ?

ADRIAN PACURAR12.05.2005 08:18

E vorba de gazeta si pe deasupra gazeta a prezentat mai demult o lista neagra , cu jucatorii care vor pleca , cativa s-au carat ultimul de pe lista a fost Hamu , urmeaza inca cativa si se para ca Baciu ajunge si el in Coreea

Virgil12.05.2005 09:03

Vorbeste gura fara el.

Mai mult decât dorinta e vis fara acoperire.

fanatica12.05.2005 17:38

nu cred ca Becali se gandeste sa preia pe bune din vara Craiova,oricum nu ar fi exclus!pana la urma daca Craiova retrogradeaza si el isi directioneaza inca majoritatea din fonduri catre Steaua nu vad acre ar fi problema!

eu zic ca a fost doar o declaratie spusa asa aiurea,i s-o fi facut mila de Craiova ca nu o ia nimeni;in plus poate chiar il ajuta in politica :D

Motanu D12.05.2005 18:59

Poate ca ar fi mai bine ca Gigi B. sa cumpere echipa si sa o desfiinteze. Ca prea a ajuns una dintre echipele reprezentative ale fotbalului romanesc sa fie subiect de circ si marfa de schimb intre mafioti.

ionut(SUD)12.05.2005 21:11

Sa plece la Craiova...sa'l ia si pe "lingerica" ala de MM scoica...si sa faca acolo ce'o vrea ...dar cu conditia sa lase pe Steaua...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kyd13.05.2005 06:48

Hai sa fim seriosi,asta e o gluma.Gigi nu e in stare sa aduca jucatori de valoare la Steaua si mai cumpara si Craiova.Astea sunt niste aberatii.

reddog13.05.2005 15:31
Prostul trage la... prosti.

Dar nu, nu cred... astea sunt povesti ale presei... sau fac parte din strategia comerciala disperata a prosport ?

Subscriu. :wink: