FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

"Dica ramane la Steaua" (GSP)!

fcsteaua.ro30.01.2008 13:23

"Joi se încheie perioada internaționalã de transferuri? Înseamnã cã Dicã nu mai pleacã, rãmîne la Steaua. Dacã îl vindeam pe Dicã, o faceam pentru el, ca sã-și facã un viitor. Acum, chiar mã bucur cã n-a plecat, conștiința mea e împãcatã", a declarat Gigi Becali.

Dicã a fost în atenția unor mari cluburi europene, dar, în cele din urmã, transferul sãu în strãinãtate a picat. "Decarul" și-a mai fãcut încã o datã datoria pentru Steaua, reușind ieri sã înscrie golul victoriei în partida amicalã cu Metalurgs Liepajas.

Tav30.01.2008 13:48

Toata lumea era convinsa ca va pleca in pauza competitionala.

Daca nu va pleca, eu consider ca ramanerea lui la Steaua reprezinta cel mai tare transfer din aceasta iarna.

eddie the 'ead30.01.2008 14:31

Parca ciobanul nu stie ca e posibil ca Dica sa aiba o cota mai mare dupa Euro... Sa fim seriosi. "Constiinta impacata". Hahahaha! Asta se traduce prin: "Ce ma bucur ca la vara o sa pot sa-l dau pe bani mai multi!"

1uLy4Nn30.01.2008 14:46

Eram sigur ca asa se va intampla. si cu el si cu Goe...pacat pentru ei si bine pentru noi. spre24

CaTaLiNsm StElIsTu30.01.2008 15:04

E bine,e rau...de asta ne vom lamuri in retur...

MoWeed30.01.2008 16:43

Nu a plecat dar acu va trebui sa se lupte cu noii atacanti pentru un loc in echipa...

CaTaLiNsm StElIsTu30.01.2008 17:14
Nu a plecat dar acu va trebui sa se lupte cu noii atacanti pentru un loc in echipa...

Dica e mijlocas ofensiv.

Mai ales in situatia de la mijloc numai in atac nu-l vad pe Dica........

steaua_gloria30.01.2008 17:22

Bine ca a ramas, sa avem si noi echipa.

MoWeed30.01.2008 17:39
Dica e mijlocas ofensiv.

Mai ales in situatia de la mijloc numai in atac nu-l vad pe Dica........

Pai da dar la lotul care este acum si tinand cont de faptul ca avem o gramada de atacanti si doar cativa mijlocasi probabil va schimba 4-4-1-1 in 4-4-2 clasic deci Dica va trebui mutat undeva...

gicusocrate30.01.2008 18:02

e ok ca a ramas dar daca va pleca din vara eu sper ca Adi si Lacatus se vor gandi tot returul ce jucatori vor trebui sa vina la Steaua pentru sezonul urmator. sa nu patim rusinea din tur cand nu aveam cine sa bage mingea in poarta.

stelis230.01.2008 20:18

ramanerea lui Dica cred ca poate fi considerata drept cel mai tare mijlocas transferat iarna asta.iata cum o sa arate ECHIPA:

D.MORENO MENDOZA

Dica

PLESAN ?

Ov.Petre

EMEGHARA GOLANSKI

Radoi Goian

ZAPATA

?=ARMENTEROS(thoamne ajuta!)

makaan30.01.2008 20:47

Cu conditia sa-si revina psihic, si sa treaca peste starea de blazarea care il caracteriza in sfarsitul turului...

shack3r30.01.2008 21:32
ramanerea lui Dica cred ca poate fi considerata drept cel mai tare mijlocas transferat iarna asta.iata cum o sa arate ECHIPA:

D.MORENO MENDOZA

Dica

PLESAN ?

Ov.Petre

EMEGHARA GOLANSKI

Radoi Goian

ZAPATA

?=ARMENTEROS(thoamne ajuta!)

Cred ca acolo ar merge Neaga.S-a miscat binisor in amical pe postul ala.Parerea mea..

andyro30.01.2008 22:11

Metoda e simpla si brevetata. Ceri 10 milioane pe un jucator care nu face mai mult de 3-4 milioane, normal ca nu-ti face nimeni nici o oferta, si apoi ridici din umeri - "eu am vrut sa-l vand...".

Kustic31.01.2008 07:16

sa vedeti fotbal acum.. plesan Dica d.moreno foarte tehnici mendoza omu de gol!! acum depinde si pe ce post il joaca pe mendoza!! daca il joaca ca in amical pe banda stanga :( mai de graba pe banda stanga d.moreno ca e tehnic si cuplu de atac p.moreno si mendoza!!! as vrea sa il vad si pe dino eze titula :) cred ca este un transfer bun!!!

SzabiStelistu31.01.2008 08:31

cred ca poate juca si mijlocas Dica!!!in stanga D.Moreno,in atac Mendoza si Pepe,in dreapta Nicolita,in mijloc Dica,Plesan,fundasi,golanski,Ghionea,Goian,emeghara!!!asa cred ca ar fi ideal echipa Stelei!!!oricum nu e decizia mea....Forzza Steaua!!!1

JDERUL31.01.2008 08:51

La mijloc,responsabil cu pasa decisiva. Acolo ii este locul! Bineinteles ca va putea fii prezent oricand la finalizare.

stelutawillis31.01.2008 16:02

Stiam eu caci pana la urma nu o sa plece Neaga si Dica de la Steaua :)

Sunt tare bucuroasa.

forzza Steaua, forzza Neaga, forzza Dica

adyk05.02.2008 14:05

Este foarte bine ca Dica a ramas la Steaua.E un mare jucator si cred ca avem in continuare nevoie de el. dica10 fularsteau2