FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Pe urmele lui Hagi

fcsteaua.ro30.01.2008 12:21

Steaua a aratat ieri ca o echipa masiva dar nu ca una de atac. Gabaritul jucatorilor a impresionat, insa greutatea in executii a ramas aceeasi. Un plus de viteza fata de turul campionatului ce-i drept, dar baietii s-au miscat in dese randuri dupa vechi coordonate.

Personal consider ca Lacatus nu va putea sa castige meciurile dificile din campionat alcatuind un prim unsprezece ca si aseara. S-o creada atat el cat si Becali ca poti sa bati CFR-ul sau Rapidul si implicit sa castigi campionatul cu Lovin, Nicolina, Surdu si Dica in acelasi timp in teren. Doi inchizatori in primul unsprezece, un gol din penalty si o parte din aceeasi actori care ne-au mancat zilele in tur. A lipsit doar Victoras. Masivitate in spate, poate prea multa si lipsa unor constructori la mijloc. Unde am mai vazut acest film?

Stau si ma intreb daca nu cumva exista vreo setare gresita sau vreun virus care bantuie creierele celor care se ocupa de Steaua. Inteleg ca o victorie impotriva lui Liepajas (na ca era sa imi rup limba) ne confera un "mare" atu in fata lui Dinamo, dar pe mine ma apuca desperarea cand ma gandesc la prudenta cu care se abordeaza un meci amical stiind ca rivala din Cluj a adus jucatori pentru a spori concurenta pe posturi, avand deja o formula omogena. Aduci o caruta de jucatori in forma din tarile calde si tu joci impotriva unor letoni cu aceeasi "liniari" care te-au dus deja pe locul patru in tur si in coada clasamentului echipelor ofesive.

Fara indoiala ca timp ar fi ca sa se faca modificarile dorite, dar Marius Lacatus nu trebuie sa uite ca meciurile de pregatire sunt cele in care se rodeaza jucatorii si nu motive de a-i tine pe banca pe noii sositi pe motiv ca nu s-au integrat. Mai rau, este o greseala sa rulezi tot lotul asa cum a facut-o Hagi, desi unora dintre fotbalisti le cunosti cu varf si indesat potentialul.

In concluzie, ca sa bati CFR ul din Cluj trebuie sa joci cu o viteza in plus, iar daca vei aborda meciul din deplasare cu Poli la mica ciupeala, atunci vei calca pe urmele lui Olaroiu si vei ajunge sa fii schimbat. Pentru ca pe o echipa ca Politehnica o bati numai daca ii arati superioaritatea. Un atac cu trei varfuri, o atitudine de invingatoare si nu o coborare la nivelul...mediocritatii. Sa vedem ce va fi in urmatorul meci de pregatire.

sisu_stelistul30.01.2008 12:28

Acuma nu e bine sa ne facem o impresie dupa un meci de pregatire. Si sa nu uitam ca alipsit si Emeghara si cred ca Dayro Moreno va deveni titular pana la meciurile oficiale. Cu daryo si cu Plesan in acelsi timp in terne cred ca o sa castigam tehnicitatea de care avem nevoie. De aceea sunt meciuri amicale, ca sa poti rula tot lotul.

shack3r30.01.2008 12:36

Daca va sfarsi la Steaua cum a terminat-o si Hagi,cred ca Becali nu mai are nicio scapare cu fanii.

1uLy4Nn30.01.2008 12:56

Mare dreptate..daca Steaua nu isi schimba jocul intr-ulul de viteza cu multe pase si multe faze de poarta o sa ii fie foarte greu sa prinda locul 2..oricum, optimist spre24

CaTaLiNsm StElIsTu30.01.2008 12:56

Daca Steaua vrea intradevar sa termine returl de campionat pe locu1,atunci fara discutie trebuie sa alinieze un 4-3-3...Cat despre ce spuneai in articol ca Hagi a incercat sa ruleze toti jucatorii da-mi voie sa cred ca Gica nu asta a urmarit ci a incercat sa vada daca rezervele nu dau mai mult ca titularii plafonati...si mai cred in continuare ca daca Gica era lasat sa-si termine treaba si daca prime intaririle de acum+macar un mijlocas pe care la cerut cu insistenta si in tur Steaua arata o alta fata.Nu il contesc pe Laca si nici nu sustin ca Gica e nu stiu ce antrenor,insa cred ca Gica se descurca mai bine decat Lacatus.

Cu un cioban la carma echipei nu vom reusi niciodata sa ajungem atat de sus pe cat ne dorim...mereu la Steaua lucrurile s-au facut pe jumatate...cand am avut aparare,n-am avut atac,cand avem aparare si atac nu avem mijloc...cand am avut o echipa cat de cat n-am avut portar si antrenor breji....si uite asa doar cu jumatati de masura nu vom reusi niciodata.Daca Jijoiul mai scotea maxim2milioane din buzunar aducand un mijlocas de creatie si inca unul de banda cele6milioane(sau cat se da la participarea directa in CL)erau ca si intrate in contul sau(saturala-r D-zau de bani pe veci).

LARI30.01.2008 14:02

La primul meci cu noile achizitii, prefer sa trag concluzii gresite, nici macar in ceea ce priveste gandurile lui Lacatus referitoare la viitoarea echipa.

Totusi, ce mi-a placut a fost intentia clara a "Fiarei" de a-i face sa joace "din prima". Marea problema (acum) e lipsa de omogenitate si linia de mijloc... cum sa ma exprim?... cu putine atuuri tehnice si de viteza.

Nu e deloc usor sa creezi o echipa omogena, cu un joc rapid. Ma gandesc ca, in cazul i-a adus pe jucatorii astia rapizi, Lacatus o fi avut ceva in minte. Grav ar fi sa-i fi adus pe-astia doar ca nu zica si el ca n-a facut transferuri...

bad_joke30.01.2008 14:09

Pai ce sa mai zici,era previzibil ca e acelasi joc,inafara de atacantii noi veniti,tot aia suntem...si repet NU AVEM MIJLOCASI,CARE E PRINCIPALA PROBLEMA,nu de atacanti duceam lipsa,de un om care sa destabilizeze prin viteza,daca ii intrebi de mijlocasi,iti zic..."poi nu avem pe :Lovin,OV Petre,PLESAN etc",poi avem mijlocasi,dar defensivi,greoi,nu au cum sa faca diferenta niste namile de 1,90m,inainte imi doream sa sporeasca media de inaltime a Stelei,iar acum avem una dintre cele mai masive echipe din Romania,si mi se pare chiar din C.L. Am inceput sa ma rog sa aduca un pustulica dasta cu tehnica deosebita,daca ai bani nici macar scouter nu trebe sa fi,zici asa.."domne,vreau un jucator de viteza care are o tehnica superioara cu tot ce e la noi in campionat!" si gata incepe sa caute omu carel pui,macar se uita si la casete si tot aduce unu mai bun ca Surdu sau Croitoru.

Acuma ce pot sa mai zic,sa asteptam urmatoarele meciuri la care oricum numai ma uit,ca sa-mi fac nervi,ca nu ai ce sa vezi.Legat de proiectu lu A Ilie,e bine venit dar sa vedem jucatori la Steaua nu la G Buzau,vreau sa-i rulam noi sa-i invatam cum se castiga,acolo nu au ce mentalitate sa prinda,una e sa te bati la retrogradare,alta sa castigi titlu de campioana,deci daca tot aduce jucatori,sai si ruleze in ograda noastra,mie mi se par mai slabi jucatori plecati de cand sunt la Buzau,au avut atatea infrangeri incat nu aveau cum sa capete o mentalitate castigatoare,ba chiar au devenit mai neincrezatori in fortele propri,si acuma imi aduc aminte de cazu Panait,care parerea mea e peste Goian si sa numai vorbim de vesnicul Baciu,care nu are valoare nici pe departe de Steaua dar mananca o paine degeaba la noi.

Hai sa auzim de bine!Forza Steaua!!!! :steag_steaua_ro: fular-campionii:steagcruce:

Tavone30.01.2008 14:28

Se pare ca muti dintre noi suntem cel putin "profesori" in fotbal! Dar cine nu e in fata televizorului sau in tribune?? Eu am asteptat cu sufletul la gura meciul de aseara si nu din prisma unor motive de gen "le dam 4,5-0" asa cum se uita ciobanul, ci din motive simple si lesne de inteles.Cum se misca noile achizitii? Ce fel de preluari fac? Ce atitudine au in teren? Cum colaboreaza cu noii colegi? etc

Am urmarit toti jucatorii in special pe cei noi. Dar ca as fac o caracterizare a fiecarui jucator mi-ar lua mult! Deci o sa subliniez ce m-a atras si ce m-a indignat la unii jucatori:Portari Zapata se vede ca este un adevarat team leader din poarta (daca Dica pleaca lui i-as da banderola) comunica mult, ajuta,atentioneaza etc.Cerne este acelasi portar care cnfirma cand e folosit dar greseste pentru ca vrea sa se afirme. Fundasi:Goian exact ca pana acum, Ghionea un start bun si exact, ninu un junior cu talent (are de crescut, de.. e junior) nesu energic ca deobicei intra mult in combinatii, golanski un baiat tehnic cu tupeu dar neatent pe alocuri,Petre Marin un fundas cu experienta si atat, dino eze nu are ce cauta fundas clar in rest e tehnic si vrea da arate asta.Mijlocasi: Remarc aici pe Lovin care a crescut mult in ceea ce priveste viteza de reacti si pase lungi + tehnica, Ov. Petre acelasi inchizator bun dar cu mai mare viteza mai proaspat, plesan tehnic si incisiv, bicfalvi tehnic si tare pe picioare dar se perde cu firea si greseste mult la constructie, Nicolita este acelasi el si atat, mendoza puternic si pe atac si pe aparare,surdu are viteza dar se pierde la construtie necontroland bine balonul si este foare hazardat,Neaga acelasi stil nimik impresionant efort mare,Atac: habibou tanar cu viteza trebuie sa creasca, Dayro foarte tehnic dar neintegrat, Dica genial ca deobicei pase suturi etc, pepe moreno stopuri impecabile in regim de viteza si are stilul lui Iacob dar cred ca e de 3 ori mai bun ca el! asta ar fi domnilor. acum fiecare a vazut si analizat in stilul lui meciul dar trebuie sa stim si la ce anume ne uitam in amicale! bye

eddie the 'ead30.01.2008 14:47

vesnicul Baciu,care nu are valoare nici pe departe de Steaua dar mananca o paine degeaba la noi.

Nu Baciu e cea mai mare problema a echipei. Nici eu nu-l apreciam si nici acum nu e printre preferatii mei, dar, daca tin minte bine, a facut un meci excelent cu Arsenal, si parca a tot crescut, spre finalul turului, spre deosebire de altii.

Despre meciul de ieri, orice comentariu mi se pare inutil.

mdionis30.01.2008 18:19
S-o creada atat el cat si Becali ca poti sa bati CFR-ul sau Rapidul si implicit sa castigi campionatul cu Lovin, Nicolina, Surdu si Dica in acelasi timp in teren

Cumva un lapsus freudian apropo de dulșele târg al Ieșilor?! :smile:

cryu30.01.2008 18:47

Nu inteleg ce cauta Surdu al Steaua ??? si mai ales si titular.Asta nu are loc nici la bacau dar mai ales la Steaua.Chair ca e amical sau nu are ce cauta acest semijucator de ping pong.Neaga respect pentru ce a facut dar nu mai e tata vremea lui alearga pe langa minge.Daca cumperi jucatori noi bagai tata titulari... scoate panaramele.Lovin ov Petre nu au ce cauta amandoi pe teren in acelasi timp... nu inteleg unele lucruri dar speram sa fie spre bine.

FORZA Steaua

84ava30.01.2008 18:53
Nu inteleg ce cauta Surdu al Steaua ??? si mai ales si titular.Asta nu are loc nici la bacau dar mai ales la Steaua.Chair ca e amical sau nu are ce cauta acest semijucator de ping pong.Neaga respect pentru ce a facut dar nu mai e tata vremea lui alearga pe langa minge.Daca cumperi jucatori noi bagai tata titulari... scoate panaramele.Lovin ov Petre nu au ce cauta amandoi pe teren in acelasi timp... nu inteleg unele lucruri dar speram sa fie spre bine.

FORZA Steaua

Probabil ca postezi si u pentru ca poti altfel nu inteleg ce cauti tu aici.Frate n-a zis nimeni ca Surdu o fi vreun geniu de fotbalist da e mai bun ca multi care sunt acum la Steaua.Ai rabdare si o sa vezi.Nu-l mai injura si lasa-l sa arate ce stie.Asa ati facut si cu Dica acum ceva timp,il injurati si ziceati ca nu face nimik,ca gresea multe pase si pan la urma in ultimii doi ani el ne-a salvat.Rabdare!

bobochyka1730.01.2008 19:25

Nu ma prea pricep eu la fotbal, dar totusi pot sa trag niste concluzii pe care oricine le vede oricat de neexperimentat ar fi, si anume:

1. E vina lui Lacatus pentru faptul ca nu s-a marcat decat un gol si acela din penalty, deoarece nu poti sa joci cu Dica atacat atata timp cat ai in echipa atacanti cu viteza si dribling, pentru ca nu are cine sa dea pase de gol, ca de pase in spate de la Ovidiu Petre si Lovin catre fundasi cred ca suntem satui.

2. Cand aud ca Nicolita e netransferabil innebunesc. Oricine vede ca omu' asta e praf, sa-i spuna cineva si oierului chestia asta.

3. Noile achizitii mi s-au parut chiar foparte ok asa la prima vedere, astept si alte meciuri.

4. Era sa-l uit pe Cernea care nu mi-a aratat mare lucru in sens pozitiv, ca in sens negativ am cam vazut ceva.

Toate bune!

vlad_cj31.01.2008 00:44

Lovin...surdu...Nicolita...titulari...ne meritam soarta acum! doar atat am de spus...

grizonatu31.01.2008 01:44

Vad ca toate dicutiile sunt in jurul mijlocasilor.Ca sunt doi inchizatori ca nu sunt constructori de joc si nu mai stiu ce.Asta pe o parte,pe de alta parte citesc pe Prosport ca Lacatus are probleme cu asezarea in teren si cu sistemul de joc.Am impresia ca de mult timp Steaua nu a avut asa de multi jucatori care sa se suplineasca pe post si pe deasupra sa fie si de valori apropiate.Cred ca Lacatus are de unde sa aleaga iar in cursul antrenamentelor poate sa aplice diferite sisteme de joc pe care poate sa le schimbe in cursul jocului in functie de ce jucatori are pe teren si ce schimbari face.

fular-campionii

w3bmaster31.01.2008 01:51

Pai am inteles ca ceilalti 2 nu erau pregatiti fizic eu zic ca azi ca parca azi e urm meci vor juca in alta formula

Forza Steaua

blood_2_hot31.01.2008 07:46

achizitii aiurea

am o presimtire ca suporterii nostri o sa aiba o uriasa dezamagire in retur. Nu pot sa judec calitatea jucatorilor achizitionati, pentru ca nu i-am vazut jucat decat f.f. putin;

din primul meci jucat, Pepe pare ca nu difera mult de Iacob, iar Dayro pare o copie nereusita a lui Neaga, cel mai slab jucator din lotul Stelei. Ma gandesc ca daca era asa bun "Perla Columbiei" ajungea in Spania si nu la noi. Si Lutu sau Cernat erau considerati in Romania "diamante", brilianti, etc. Toti la mana impresarilor, care ii "vopseau" ca sa ia cat mai multi bani pe ei.

Ma rog, mai e de vazut, sper sa ma insel.

Dezamagirea se leaga de fapt de haosul cu care s-au achizitionat jucatorii, netinand cont de posturile cu probleme din echipa.

Din nou nu avem NICI UN mijlocas stanga (solutiile propuse gen Mendoza sau Dica sunt fanteziste si dovedesc lipsa de cultura fotbalistica a celor care le propun. Niciodata un varf de atac nu va da randament BUN ca mijlocas stanga. Chiar si Surdu e atacant de meserie. El joaca asa prost, pentru ca e si un jucator modest si un jucator care nu joaca pe postul lui).

Daca luam echipa pe posturile LOGICE ale jucatorilor avem asa:

Atacanti de careu - 3 Mendoza,Badea,Pepe

Atacanti la sustinere - 3 Dica, Dayro, Habibou

Mijlocasi ofensivi - 1 Plesan

Mijlocasi defensivi - 1 Ov. Petre

Mijlocasi stanga - 0 (poate ar trebui avansat Nesu)

Mijlocasi dreapta - 1/2 (jumate) Nicolita

Fundasi centrali - 6 Rada, Ghionea,Goian,Baciu,Radoi, Ninu

Fundasi stanga - 3 Nesu,P.Marin, Emeghara

Fundasi dreapta - 1 Golanski

Portari - 1 Zapata

Degeaba pe teren si in lot - 5 Surdu, Lovin, Neaga, Cernea, Vatca

Observati cat de dezechilibrata e echipa???

Inflatie de atacanti si fundasi centrali; fara mijlocasi ofensivi, fara mijlocasi laterali si cu un mijlocas defensiv ultra-defensiv si gafeur practic ; fara solutie de rezerva in poarta

Nu se poate castiga titlul cu o echipa atat de dezechilibrata

In Spania, Real Madrid are 9 puncte in fatza Barcelonei. De ce? Real are o echipa omogena pe toate compartimentele, jucatori buni, foarte buni, care joaca pe posturile lor.

Barcelona are jucatori mai geniali, dar Messi,Ronaldinho si Henry sunt de acelasi profil!!! ; atacant la sustinere; cu predilectie pe partea stanga. Iar cand singurul atacant veritabil Eto'o, e accidentat.... antrenorul ii baga pe toti la gramada pe teren.

Henry joaca pe postul lui, OK; Ronaldinho e trecut atacant central-nu mai da nici un randament, iar Messi pe dreapta se descurca doar datorita talentului. In consecinta o echipa cu asemenea atacanti face vreo 3 sau 4 rezultate de 0-0 in acest campionat. Cum va explicati?

ssinpadureacualune31.01.2008 09:14

E si randul lui Lacatus sa arate ceva.Pana acum a avut scuze,scandal,reconstructie,lipsa de jucatori,dar acum trebuie sa ne dea si el ceva concret.

Eu,presonal,vreau de la Lacatus doua lucruri.

1.Sa jucam cu cel putin 2 (doua) varfuri in atac,nu unu si unu impins sau doi in spatele unuia impins bla bla.Nu frate cel putin 2 varfuri...atacanti.Si sa nu aud de Banel sau surdu,de extreme,ca aia sunt mijlocasi si mai mult de 5 goluri intr-un campionat nu o sa dea niciunu toata viata lui.

2.Sa nu mai vad acei vesnici 2 inchizatori...Lovin si Ov.Petre in acelasi timp pe teren.Cate unu hai ca as acepta,alaturi de Plesan sau Bicfalvi sau chiar si Radoi.Insa nu in acelasi timp si Lovin si Ovidiu Petre.

Daca ar reusi sa rezolve aceste doua probleme sunt sigur ca Steaua ar reveni la jocul ofensiv care a lipsit asa mult si sunt sigur ca am scapa de jocurile chinuite atat de dese din ultimii 2 ani.

A venit timpul tau Laca,TREBUIE SA DEMONSTREZI!!!

steado31.01.2008 09:47
Observati cat de dezechilibrata e echipa???

Inflatie de atacanti si fundasi centrali; fara mijlocasi ofensivi, fara mijlocasi laterali si cu un mijlocas defensiv ultra-defensiv si gafeur practic ; fara solutie de rezerva in poarta

Nu se poate castiga titlul cu o echipa atat de dezechilibrata

Bine punctat ! Exact echilibrul pare ca lipseste actualei echipe.In special un compartiment median puternic.Sa nu uitam ca acea echipa de pomina care a castigat CCE s-a remarcat in primul rand prin linia de mijloc din care faceau parte un : Boloni, Stoica, Majearu, Balint, Balan, apoi Hagi. Adica una din cele mai puternice linii de mijlocasi din Europa.Ce vremuri !! Cand lipsa unor mijlocasi de mare valoare este atat de acuta, cu atat mai mult ma mira campania de achizitii de la Steaua, din ultima vreme.In ciuda aducerii acestor sud-americani ce par promitatori.Si intrebarea vine firesc, de ce s-a renuntat asa usor la Elton ?

cristian8631.01.2008 10:54
In ciuda aducerii acestor sud-americani ce par promitatori.Si intrebarea vine firesc, de ce s-a renuntat asa usor la Elton ?

Deoarce oierul atotcunoscator considera ca este un "circar" si pentru ca Oli s-a plans probabil ca nu face faza defensiva, ca e prea mic si prea rapid pentru coechipierii lui.

mad7931.01.2008 12:06

Mai Cataline,

ma adresez acum,exclusiv tie,necomentand alte posturi la articolul tau.Ai inceput a scie acest articol,de parca acum ai fi vazut primul stadiu de pregatire cu niste nou veniti!Abia au "coborat"din avion si tu vrei sa joace 90 de minute titulari.Lasa-le o perioada de acomodare,sa se obisnuiasca cu noii colegi cu anumite relatii de joc,nu poti pur si simplu sa ii pui sa joace,doar pentru ca sunt noi!NU sunt niste jucatori veniti in probe,ci ai Stelei,asa ca mai este pana ii putem vedea titulari.Sigur,ideal ar fi ca ei sa fie pregatiti pana la inceperea campionatului.Oricum deja am citit unele articole,in care atitudinea "cu nasul pe sus"a "marelului Andone",care spunea ca o sa iasa sigut campioni,s-a domolit odata cu sosirea achizitiilor de la Steaua.Realizeaza si el ca nu ii va fi usor.Ca sa revin,acesti jucatori din America de sud,nu au mai pus piciorul pe minge de mai bine de o luna asa ca trebuie sa se obisnuiasca cu ea!Titularizarea unor jucatori ca Surdu,Lovin,etc...nu cred ca va mai tine mult timp,mai ales ca GB,va pune presiune pe Laca,pentru a vedea rezultatele investitiilor facute la echipa mare!!!

danimarcu31.01.2008 16:10

Sa speram ca maine,contra bulgarilor vom avea alta fatza!... :unsure:

predatorpulse731.01.2008 22:37

Sunt fff curios sa vad cum va arata echipa in primul meci oficial. De ce spun asta? pentru ca odata cu venirea noilor achizitii s-a creat ceva concurenta si vreau sa vad mai ales cum pune Lacatus echipa in teren.

Din pacate inca nu avem un mijlocas stanga de picior stanga si ramanem descoperiti acolo si probabil se va plomba acest post cu Dica in aceasta pozitie. Ca varfuri momentan i-as vrea pe mendoza(habibou) si pepe moreno titulari iar Badea si restul sa se bata pentru titularizare,sa joace bine sau sa plece. Si mai este vesnica problema a flancului drept,chiar nu-l poate nimeni pune pe Nicolita rezerva? Ce naiba i-o place fostului mustacios la Banel,e simpatic Nicolita,se daruieste exemplar dar are atatea lipsuri incat mi-ar lua pagini intregi sa le scriu.

Din ce vad eu la mijloc avem cam urmatorii oameni : plesan,Dica,dino eze si daryo sunt singurii care ar putea crea cate ceva iar Radoi,ov Petre,bicfalvi si Lovin sunt cu "distrugerea"

Ramane sa vedem daca au valoare noile achizitii dar macar Laca are acum de unde alege,iar cei ce nu vor putea sa se adapteze din mers le spunem la revedere si drum bun.

Daca tot lotul ar fi valid eu as alcatui urmatoarea echipa:

Zapata(cine altcineva?)

Golanski-Ghionea(rada)-Goian(Radoi rezerva ca poate il impune jijel)-Emeghara(nesu)

Plesan - Radoi sau ov Petre- Dica

Dayro Moreno

Pepe Moreno(rezerva) Mendoza(rezerva)

De asemenea,Dayro si Dica se pot schimba intre ei si poate la mijloc in reprizele secunde l-as incerca si pe dino eze. Dar in mod cert nu mai vreau sa vad in prima formula pe Nicolita,Lovin,surdu,Neaga,ultimii 2 fiind folositi des in prima parte a sezonului si dezamagind crunt suporterii(ca de altfel mai toata echipa)

Poate ca 4-3-1-2-ul meu poate parea prea ofensiv dar va spun cu mana pe inima ca dupa sezoanele cu Zenga si Oli,chiar daca au fost cu rezultate bune,eu unul nu mai suport ca sa aparam tot timpul,trebuie ca spectacolul sa se intoarca in Ghencea,cum a revenit(stiu ca e un cliseu) pe vremea lui Protasov cand indiferent de rezultatul final echipa a facut niste meciuri extraordinare din pc de vedere ofensiv.

Sa speram ca incepem bine acest retur,mai ales ca avem o deplasare in prima etapa si apoi trebuie sa batem clujeiro in Templu. Si sper sincer ca fecali sa o lase mai moale si sa nu se mai bage la echipa.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

enjoy31.01.2008 22:49

domnilor,imi pare rau s-o spun dar,unii sunt setati gresit, vorba autorului(aici se inscrie si domnia sa), comenteaza doar din dorinta de a iesi in fata. va remintesc ca un program de pregatire e o activitate complexa, cu multe componente, cu aspecte diverse intre care, desigur, meciurile de verificare sunt elemente principale.insa nu toate meciurile din aceasta perioada sunt de verificare; unele sunt pur si simplu de incercare, de cautari care sa vina spre sfirsitul perioadei cu idei de echipa, sa contureze, in linii mari primul 11 si eventual sa realizeze ierarhizari pe posturi.aveti putintica rabdare;chiar daca unii sunt vechi in lot e nevoie de cautari. asta face acum Laca.cred ca e mai bun decit noi comentatorii;sa avem grija sa nu-i facem mai mult rau decit bine.la buna vedere!