Gigi Becali: Îi dau 30 de milioane de euro lui Copos sã-mi dea clubul
Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, cã îi oferã 30 de milioane de euro acționarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a-i ceda clubul, din care sã facã Steaua III, deoarece Steaua II este Gloria Buzãu.
"Dacã vinde Copos? Încercați-l! Uite, îi dau eu 30 de milioane pe Rapid, sã vãd, vinde? A zis cã vrea 20 de milioane, eu îi dau 30. Îi dau și 50, sã vedem, vinde? Vrãjealã de-asta, așa îi place lui, sã se joace cu suporterii, sã-i sperie, cã ãia cam se impun la echipã. Dacã nu e Copos la Rapid, e mai greu cu Rapid", aratã finanțatorul Stelei.
"Copos, cum a fãcut el, cum n-a fãcut, a fãcut performanțe. Așa zgârcit cum e el, dacã nu era Copos, Rapid era acum în Divizia B. Îi dau 30 de milioane, iau tot ce e bun de la Rapid și duc la Steaua, am scãpat de concurențã. Fac Steaua I, Steaua II - Buzãul, Rapid - Steaua III", a spus Becali.
Gigi Becali a afirmat cã ar fi sigur de locul doi dacã ar cumpãra Rapidul.
"Plãtesc 30 de milioane ca sã fiu sigur de locul doi, asta fac. Iau doi-trei jucãtori buni de la ei și îi aduc la Steaua, și îi duc pe ãștia, Cristocea, Croitoru, nu-i mai dau în altã parte, îi duc la Rapid. Sunt vreo câțiva jucãtori buni la Rapid. Trimit toți puștii ãia de la noi sã joace la Rapid", a declarat Becali.
"Dacã îi fac ofertã publicã? Da, 30 de milioane ca sã fiu sigur de locul doi, sunt sigur și de trei puncte, îmi vinde meciul Rapid, mai vine și Þuluș cu DNA-ul...Ar fi în stare sã mã cheme pe la DNA cã de ce am vrut sã iau Rapidul, cã am avut intenție criminalã, ca sã fac corupție în fotbal", a spus conducãtorul FC Steaua.
"De-asta îi e fricã lui Copos, ca sã ținã pasul trebuie sã facã bugetul ãsta mare. El simte amenințarea, e bãiat deștept, simte ce înseamnã afacerea, are spiritul de negustor, simte cã nu mai poate scoate bani din fotbal ca pânã acum. Vindea un jucãtor pe trei milioane, avea buget de douã milioane, trãia un an și jumãtate. L-a vândut pe Mazilu pe patru milioane, dar se duc și ãștia, spulberã banii. Tot nu dã echipa, dar are un sentiment de fricã. Cheltui și banii mei, mã mai și comandã galeria, ia sã-i sperii puțin cã mã las. Asta cred eu cã vrea sã facã, dar nu dã clubul", a spus el.
Conform: mediafax.ro