FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cumpara Gigi Becali clubul Rapid?

1uLy4Nn29.01.2008 12:45

Gigi Becali: Îi dau 30 de milioane de euro lui Copos sã-mi dea clubul

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marți, cã îi oferã 30 de milioane de euro acționarului majoritar al FC Rapid, George Copos, pentru a-i ceda clubul, din care sã facã Steaua III, deoarece Steaua II este Gloria Buzãu.

"Dacã vinde Copos? Încercați-l! Uite, îi dau eu 30 de milioane pe Rapid, sã vãd, vinde? A zis cã vrea 20 de milioane, eu îi dau 30. Îi dau și 50, sã vedem, vinde? Vrãjealã de-asta, așa îi place lui, sã se joace cu suporterii, sã-i sperie, cã ãia cam se impun la echipã. Dacã nu e Copos la Rapid, e mai greu cu Rapid", aratã finanțatorul Stelei.

"Copos, cum a fãcut el, cum n-a fãcut, a fãcut performanțe. Așa zgârcit cum e el, dacã nu era Copos, Rapid era acum în Divizia B. Îi dau 30 de milioane, iau tot ce e bun de la Rapid și duc la Steaua, am scãpat de concurențã. Fac Steaua I, Steaua II - Buzãul, Rapid - Steaua III", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat cã ar fi sigur de locul doi dacã ar cumpãra Rapidul.

"Plãtesc 30 de milioane ca sã fiu sigur de locul doi, asta fac. Iau doi-trei jucãtori buni de la ei și îi aduc la Steaua, și îi duc pe ãștia, Cristocea, Croitoru, nu-i mai dau în altã parte, îi duc la Rapid. Sunt vreo câțiva jucãtori buni la Rapid. Trimit toți puștii ãia de la noi sã joace la Rapid", a declarat Becali.

"Dacã îi fac ofertã publicã? Da, 30 de milioane ca sã fiu sigur de locul doi, sunt sigur și de trei puncte, îmi vinde meciul Rapid, mai vine și Þuluș cu DNA-ul...Ar fi în stare sã mã cheme pe la DNA cã de ce am vrut sã iau Rapidul, cã am avut intenție criminalã, ca sã fac corupție în fotbal", a spus conducãtorul FC Steaua.

"De-asta îi e fricã lui Copos, ca sã ținã pasul trebuie sã facã bugetul ãsta mare. El simte amenințarea, e bãiat deștept, simte ce înseamnã afacerea, are spiritul de negustor, simte cã nu mai poate scoate bani din fotbal ca pânã acum. Vindea un jucãtor pe trei milioane, avea buget de douã milioane, trãia un an și jumãtate. L-a vândut pe Mazilu pe patru milioane, dar se duc și ãștia, spulberã banii. Tot nu dã echipa, dar are un sentiment de fricã. Cheltui și banii mei, mã mai și comandã galeria, ia sã-i sperii puțin cã mã las. Asta cred eu cã vrea sã facã, dar nu dã clubul", a spus el.

Conform: mediafax.ro

1uLy4Nn29.01.2008 13:30

Gigi e nebun nerecuperabil...intr-un fel mi-ar place..Steaua 3 :))

**alex**29.01.2008 13:35

Cred ca e una dintre putinele declaratii geniale ale lui Gigi. L-a lasat mut pe Copos, pentru ca Becali ar fi in stare sa cumpere Rapidul. Practic asta ar insemna desfintarea baietilor de sub pod.

Desi e greu de crezut ca sa va intampla (doar nu o fi Copos atat de prost), prin aceste vorbe, Gigi incearca sa destabilizeze atmosfera si sa creeze tensiune in Giulesti intre finantator-suporteri/jucatori.

DelPiero1029.01.2008 13:48

Povesti de adormit copii...

MoWeed29.01.2008 13:55

Acu zice si Jiji cate o tampenie sa faca misto de Copos si astia din presa chiar pun botu:)))

Nu a dat Becali 50 de milioane la Steaua si ii da sa ia rrapidu:)))

UlTrAs PaNtElImOn30.01.2008 07:03

Eu unu nu cred ca George Copos va renunta la rapid si totusi chiar dak va renunta nu o sa lase echipa la rivali (ar fi frumos intradevar Steaua3 dar........) :steagcruce: :steag_steaua_ro:

JDERUL30.01.2008 08:36

Sa fim seriosi. Daca era gratis da. Dar la cat cere ,,utecistul"....dati-mi voie sa am rezerve!

1uLy4Nn30.01.2008 08:48
Eu unu nu cred ca George Copos va renunta la rapid si totusi chiar dak va renunta nu o sa lase echipa la rivali (ar fi frumos intradevar Steaua3 dar........) :steagcruce: :steag_steaua_ro:

iti dai seama ca daca macar ar spune ca vrea sa dea clubul lui Jiji ar trebui sa se mute dp planeta.....gandeste-te cum ar fi sa dea Gigi pe Steaua lu bORECA :|

UlTrAs PaNtElImOn30.01.2008 10:37

Asta asa este .Dar gandestete dak Rapid s-ar transforma in steaua3 ,suporteri rapidului cum ar reactiona ......Oricum Copos nu cedeaza Rapidu (parerea mea) :steag_steaua_ro:

App:am si eu un videoclip facut din poze despre Steaua si nush cum sal pun pe site (dak stiti contactatima si pe mn aditzu_printzu_suk)

steaua_gloria30.01.2008 12:53

Rapid cumparat de Becali. Hai ma fiti seriosi!!

1uLy4Nn30.01.2008 12:59
Asta asa este .Dar gandestete dak Rapid s-ar transforma in steaua3 ,suporteri rapidului cum ar reactiona .....

exact asta spuneam si eu. Copos ar trebui sa se mute in cosmos ca sa scape de furia fanilor echipe de sub pod

stelistu_630.01.2008 16:45

Ar fi ceva :-j, dar nu cred ca va cumpara crapidul.

amarel30.01.2008 20:41

M-as inchide in casa si as rade ca un isteric o ora !!!!!!! Deja ma apuca rasul........

IONUTZ-CIPRIAN31.01.2008 18:56

PENIBIL..........cea mai tare faza auzita zilele astea,Jiji nu ne slabeste deloc cu aberatiile lui,as fi vrut sa oa vad si pe asta!!

ultras steaua31.01.2008 21:08

:steag_steaua_ro: penibil...

razvan-stelist31.01.2008 21:31

ideea ar fi buna...sa fie Steaua,Steaua2,Steaua3...Dani Coman sa fie rezerva lu zapata...si sa avem lot de 50 d jucatori...sooper idee bre nea Jiji