FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stefan Stoica

1on29.01.2008 00:34

Nume: ªtefan Stoica

Data nașterii: 23.06.1967

Locul nașterii: Negoiești (Dolj)

A fost secundul lui Oleg Protasov la Steaua.

Am gãsit pe romaniansoccer.ro cã a și jucat la Steaua, 3 meciuri în sezonul 1999-2000. Are cineva detalii legate de lucrul ãsta?

steaua_gloria29.01.2008 12:03

Stiu doar ca e stelist si ca acum e antrenor la Gloria Buzau. Dupa parerea mea e un antrenor bun, la echipele mici.

Lari24.02.2009 16:14
Am gãsit pe romaniansoccer.ro cã a și jucat la Steaua, 3 meciuri în sezonul 1999-2000. Are cineva detalii legate de lucrul ãsta?

Eu imi aduc aminte de acest lucru, dar n-as putea sa spun in ce meciuri a jucat.

Stiu doar ca Piturca l-a folosit foarte putin, maxim 20 de minute in fiecare joc. Sper sa imi aduc bine aminte si sa nu ofer informatii aiurea.

Mi-a lasat o impresie foarte buna, eu ramanand cu senzatia ca era peste absolut toti mijlocasii nostri de atunci. Tehnic, putea dribla scurt si sa se uite dupa atacanti demarcati, cauta bine spatiile libere.

Piti l-a folosit ca mijlocas stanga.

Eu de atunci imi aduc aminte ca a declarat ca echipa lui de suflet era Universitatea Craiova, iar imediat dupa vine Steaua.

LE: Dupa 13 luni, am vazut si eu acest topic. :king: