FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua nu merita titlul !!!

«12»
Motanu D11.05.2005 19:59

M-am gandit mult inainte sa scriu aceste randuri; m-am temut sa nu exagerez, sa nu acuz fara rost in stanga si in dreapta si sa nu par (prea) patetic... dar un lucru e cert. Steaua nu merita sa castige titlul. Suntem departe de ideea de campioana a tarii, iar daca vom castiga o vom face doar datorita neputintei adversarilor.

Sunt sigur ca multi dintre noi isi doresc titlul cu orice pret. In stil dinamovist, cu Serea, cu Savaniu, cu Corpodean, cu fundasii adversi si cu "mijloace specifice". Dar merita sa castigi un trofeu in asa maniera, merita sa furi un premiu pe care nu-l meriti? Sa ne gandim... fac oare 17 titluri si vreo 20 de cupe cat o Cupa a Campionilor ? Ganditi-va... Aduceti-va aminte ca nu "Ghetele de aur" au scos fotbalul roamnesc din anonimat ci finala de pe 7 mai...

Eu vreau de la Steaua performanta. Nu specatcol, performanta, urata, frumoasa, cinica, eleganta, nu conteaza. Eu vreau ca Steaua sa castige orice meci pentru ca este mai buna si nu pentru ca asa a fost sa fie...

Ceea ce vedem azi, nu e o echipa de fotbal. E rezultatul implicarii familiei Becali in sport. Iar aceste rezultate apasa intreg fotbalul romanesc...

Asadar nu meritam titlul. Titlul rasplateste munca, nu neputinta. Si nici prostia.

SSK11.05.2005 20:11

Motane, cred ca esti prea exigent. Si oricum, un pic idealist !

La categoria "joc spectaculos" ar merita rapidul, pentru ca in retur ei au jucat cel mai bine dintre cele 3 candidate la titlu.

Daca e sa ne gandim ca peste 2 ani campioana Romaniei va juca 1 SINGUR TUR PRELIMINAR in ChL DOAR DATORITA Stelei si a punctelor stranse in aceasta campanie europeana...cine merita titlul ?!?

Daca ar fi posibil si daca vrem sa ne comparam cu ce se joaca in Europa, titlul ar trebui sa se reporteze.

Dinamo nu-l merita in nici un caz, care va sa zica :twisted:

Oricum, eu votez pentru Steaua.

Motanu D11.05.2005 20:16

Poate ca sunt eu idealist, dar Steaua de azi joaca mediocru...

Cat despre "jocul spectaculos" al Rapidului... cred ca s-a vazut cel mai clar ce inseamna asta in meciul cu Poli Timisoara...

Altfel, eu sper ca peste cativa ani sa joaca doua echipe romanesti direct in Champions League. Si nu numai datorita Stelei...

Si dincolo de performantele europene, am fi meritat mai degraba Cupa UEFA decat titlul...

Neaga8811.05.2005 20:22

ia fi atent ... si DACA Steaua AR JUCA SUPER BINE ULTIMELE ASTEA 5 ETAPE ? :) ce ai mai zice ? ar merita ? io zic ca da ... sper ...

Neaga8811.05.2005 20:25

apropo .. si io am votat tot Steaua ... pt ca Steaua = o iubire ce nu poate fi inselata niciodata ! :P si chiar merita acest lucru ... serios !

SSK11.05.2005 20:26

Nu cred ca o sa apucam noi sa vedem 2 echipe din Romania in Champions League ! Daca o sa vedem una (hopefully, Steaua), sa zicem "mersi!".

Raman la parerea ca esti prea aspru. Nici mie nu-mi place ce joaca Steaua acum, dar hai sa ne amintim de jocurile din tur, de 5-1 cu FC National, de 3-0 cu Farul, cu Otelul. De ambele victorii cu cainii.. De meciurile din cupele europene ! Din pacate, atat poate Steaua sa dea in ritmul in care a fost nevoita sa joace. Daca o sa jucam iarasi mai multe meciuri in Europa anul asta, ne vom obsinui incet-incet.

Asa ca, din lipsa de alte optiuni, ce-ar fi sa acordam tilul Stelei ? 8)

Motanu D12.05.2005 05:23
ia fi atent ... si DACA Steaua AR JUCA SUPER BINE ULTIMELE ASTEA 5 ETAPE ? :) ce ai mai zice ? ar merita ? io zic ca da ... sper ...

Daca Steaua ar juca super in ultimele etape, ar castiga titlul. Asta nu inseamna ca l-ar merita.

In momentul de fata nu putem face fata in Liga, si cine stie ce tentative de fotbalisti mai aduce Gigi la vara...

Dar cred ca vom lua tilul. Lipsa pregatirii fizice s-a vazut si la Dinamo in meciul cu Farul. Si nu cred ca vor putea sa castige totul fara blaturi. Iar Rapid e o echipa oscilabnta, iar lipsa lui Ilyes e, clar, insurmontabila. Insa nu meritam acest titlu. Si nici ceilalti nu-l merita.

Virgil12.05.2005 09:09

Nu am votat pentru ca nu are nici cel mai mic rost.Cum sa spun ca Dinamo,Rapid sau alta echipa ar merita sa câstige,când Steaua e cea mai buna.Dovada o constituie cele 2 puncte avans înca fata de secunda clasata.

Dintre cele trei Steaua a fost în mod cert cea mai buna si e cea mai îndreptatita sa termine victorioasa.

HAI Steaua !

Adi12.05.2005 16:08

Daca noi nu mai credem in aceste titlu, atunci cine sa mai creada? Am dat-o in bara la constanta, la Iasi, la galati atita tot, suntem pe primul loc, capul sus si inainte. In sezonul trecut speram la titlu cind eram la 5 p de Dinamo, sa nu credem in titlu cind suntem la 2 p in fata ar fi o mare prostie. Steaua merita titlu, pentru ca e cea mai bun echipa din Rominia in acest moment, o demonstreaza rezultatele din Europa, avem cele mai multe puncte, cea mai buna aparare si unul dintre cele mai bune atacuri, cifrele vorbesc de la sine. Au fost citeva meciuri nefericite, care nu umbresc victoriile Stelei din acest sezon

Motanu D12.05.2005 18:55

Nu spun ca nu cred ca Steaua va castiga titlul. Il va castiga, dar nu-l merita. Dupa meciurile cu Valencia Steaua a pacalit fotbalul. Iar rezultatele s-au vazut !!!

Bogdan4Steaua12.05.2005 20:07

Problema este ca si Dinamo a pacalit fotbalul...noi pe teren, ei in afara terenului. Si mai grav este ca il vor pacali si in cel putin trei din ultimele 5 etape(ma refer la Dinamo). Daca e sa ne luam dupa retur, Rapidul a jucat cel mai spectaculos. Insa nu trebuiesc uitate meciurile bune facute de Steaua in tur si in cupele europene...ar fi corect din punct de vedere moral sa luam campionatul. Sper sa rezistam pana la sfarsit. Sincer nu ma intereseaza spectacolul in ultimele etape...sa joace tot la 1-0 dar sa castige. Dupa ce avem titlul, la vara, se pot face modificari in lot si asupra jocului.

reddog13.05.2005 15:29
Nu am votat pentru ca nu are nici cel mai mic rost.Cum sa spun ca Dinamo' date='Rapid sau alta echipa ar merita sa câstige,când Steaua e cea mai buna.Dovada o constituie cele 2 puncte avans înca fata de secunda clasata.

Dintre cele trei Steaua a fost în mod cert cea mai buna si e cea mai îndreptatita sa termine victorioasa.

[b']HAI Steaua !

Da, doua puncte avans, care initial fusesera 6 si apoi 8 etc. Cine e mai buna? Sa va spun eu? AC Milan.

Neaga8813.05.2005 17:48

da, dar faza e ca dupa etapa asta or sa fie iar 5 puncte ... :P ai sa vezi ....

reddog13.05.2005 21:02

Si atunci Rapidul in acest caz e langa voi. Ai grija ce iti doresti, Neaga.

Neaga8813.05.2005 21:09

hmmm .. la 3 puncte .. nu ? asa e ... dar oricum important e sa numai facem noi, Steaua, pasi gresitzi, ca si daca batetzi voi maine si pana la capat si batem si noi tot .. tot noi suntem campioni .. deci e clar ca prima sansa noi o avem ... :P

reddog13.05.2005 21:11

Pai ati avut prima sansa de la inceputul returului.

Neaga8813.05.2005 21:29
:D asa .. vezi ca stii .. hai ca incepi sa-mi placi ! :))))) aah .. vezi sa nu zici ca sunt gay ca nu sunt ! uite alta formulare : incep sa revin la ganduri mai bune despre tine ! :)))))
reddog13.05.2005 21:32

Cum de? Carui fapt ii datorez onoarea?

Sunt obiectiv, atata tot. Ati avut prima sansa, evident.

Neaga8813.05.2005 21:35

hmmm chiar nu pot sa-tzi dau un rasp concret ... pur si simplu asa mi-a venit .. poate pt ca am inceput sa ma obisnuiesc cu tine .. cam greu dar merge ... :) oricum vezi acuma sa nu-tzi iei nasu' la purtare :):P :wink: glumesc ... :D

reddog13.05.2005 21:48

Stii, ma bucur ca nu te mai iei in contre cu mine, nu-mi facea deloc placere sa ma "cert" cu tine...dar in acelasi timp, era si de asteptat sa nu prea ne intelegem...

Neaga8813.05.2005 22:15

:wink:

Jackass14.05.2005 09:18

ba eu zic ca Steaua merita titlul!! nu-mi place cum joaca, chiar deloc...ma dezamageste! cand merg in galerie si sustin echipa si ma intorc plin de draci inapoi! (meciul de la galati m-a facut mai agresiv ca oricand!)

DAR daca voi spuneti ca nu-l meritam noi, atunci cine?? il merita Dinamo? sau rapid? ma refer dintre echipele care candideaza pentru acest trofeu...

Alecu14.05.2005 22:52

ce sa zic ma eu cred ca mai bine s-ar reporta decat sa luam un titlu amarat si tarat prin batai intribune da-te de niste oameni de nimic!Oricum nu trebuie sa uitam ce a facut Steaua in Europa si in tur dar trebuie sa fim realisti decat sa ne facem de rahat prin Liga asemenea cainilor mai bine stam in fotolii si privim linistiti!ce sa zic e un an cat de cat bun doar unii muist!! stiusa-l strice!Asta e!Forza Steaua in continuare!

FANATIK RED-BLUE15.05.2005 10:50

Cu toata situatia actuala si cu jocul de tot kakatul pe care il practicam, eu zic ca meritam titlul macar pentru jocul prestat in tur si in UEFA.

giuliano15.05.2005 13:12

Un titlu se castiga intr-un an intreg si in tur Steaua a jucat fotbal spre deosebire de Dinamo care n-a jucat nimic tot campionatul; iar Rapidul joaca estetic dar n-au fata de campioni.

Daca ne comparam cu echipele de-afara atunci de vreo 15 ani trebuia sa se tot reporteze titlul.

Si inca ceva, in ciuda penaltyului dubios de aseara, nu cred ca Steaua va castiga titlul cu mijloace specifice!

Si eu cred insa ca mai mult decat Nasu si Mitica, familia Becali reprezinta cancerul fotbalului romanesc. Asta e si motivul pentru care pana ce nu va inceta relatiile cu acesti mafioti nu mi-l doresc pe Hagi in Ghencea.

«12»