M-am gandit mult inainte sa scriu aceste randuri; m-am temut sa nu exagerez, sa nu acuz fara rost in stanga si in dreapta si sa nu par (prea) patetic... dar un lucru e cert. Steaua nu merita sa castige titlul. Suntem departe de ideea de campioana a tarii, iar daca vom castiga o vom face doar datorita neputintei adversarilor.
Sunt sigur ca multi dintre noi isi doresc titlul cu orice pret. In stil dinamovist, cu Serea, cu Savaniu, cu Corpodean, cu fundasii adversi si cu "mijloace specifice". Dar merita sa castigi un trofeu in asa maniera, merita sa furi un premiu pe care nu-l meriti? Sa ne gandim... fac oare 17 titluri si vreo 20 de cupe cat o Cupa a Campionilor ? Ganditi-va... Aduceti-va aminte ca nu "Ghetele de aur" au scos fotbalul roamnesc din anonimat ci finala de pe 7 mai...
Eu vreau de la Steaua performanta. Nu specatcol, performanta, urata, frumoasa, cinica, eleganta, nu conteaza. Eu vreau ca Steaua sa castige orice meci pentru ca este mai buna si nu pentru ca asa a fost sa fie...
Ceea ce vedem azi, nu e o echipa de fotbal. E rezultatul implicarii familiei Becali in sport. Iar aceste rezultate apasa intreg fotbalul romanesc...
Asadar nu meritam titlul. Titlul rasplateste munca, nu neputinta. Si nici prostia.