FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ne reintoarcem la fotbal?

fcsteaua.ro28.01.2008 08:27

Daca megaproiectul de care vorbeste Adrian Ilie va fi functional atunci vom putea, cu mare bucurie, sa ne reintoarcem la fotbal. Si la Steaua. Doar la acestea doua, fara a fi nevoiti sa pandim orice miscare malefica a patronului ce ar putea produce rau echipei. Preocupari de suporteri, de sustinatori si nu adoptatori de atitudine.

In plus, probabil vom asista la asanarea acestui sistem ticalos "bani creditati - performanta minima" pentru reintoarcerea bistarilor cu profit, desigur. Unde mai pui ca jucatorii ce vor veni in Ghencea nu vor mai avea rol de plombe ci vor fi adusi pe baza unei viziuni, a unui plan.

Mereu i s-a reprosat afaceristului Becali faptul ca nu ar investi cu adevarat in Steaua, personal fiind in tabara acuzatorilor. Becali a raspuns fortat de rezultatele proaste, pe fondul presiunii suporterilor si mai ales a mass mediei cu tot soiul de transferuri bomba, preferand mai degraba sa arunce bani pe fereastra pentru rezolva probleme ce fusesera anticipate de mult de toata lumea. O politica haotica si ineficienta pentru ca lipsea un plan, lipsea o strategie.

In fapt, adevaratele investitii sunt acelea care vizeaza nu numai prezentul si infrastructura, dar mai ales viitorul. Ori viitorul inseamna echipa a doua si centrul de juniori. Pentru prima data dupa anul 1999 exista un plan la Steaua si o propunere, speram concreta - venite din partea lui Adrian Ilie - dar si imaginea unui om ce se poate metamorfoza intr-un adevarat investitor. Sa vedem care va fi raspunsul pentru ca de vorbe suntem satui.

eddie the 'ead28.01.2008 08:57

Poate ca sunt eu prea inrait in ceea ce il priveste pe cioban, dar nu cred in metamorfoza lui. Cred intr-o oarecare schimbare de atitudine a celor din jurul lui, a "sfatuitorilor" gen Teia Sponte.

Daca acel proiect e real e poate cea mai mare realizare a Stelei din ultimii ani, iar Adi Ilie si cei care l-au pus pe hartie (si sper ca il vor materializa) au parte de admiratia mea sincera si neconditionata.

MoWeed28.01.2008 09:25

Acest proiect e facut numai si numai de Adi Ilie nu-l cred pe cioban in stare de asa ceva

Dar e bine ca in sfarsit se investeste in tineret...poate din acesti 16 jucatori cativa vor ajunge in echipa mare peste cativa ani

Sper ca s-a gandit Ilie ca trebuie si antrenori profesionisti nu nepotii lu Becali

makaan28.01.2008 10:53

As vrea sa ajung ziua in care sa imi dau seama ca l-am judecat prea aspru pe Adi Ilie pentru. declaratiile nerealiste atunci cand noi ne scufundam...Sa dea Dumnezeu sa fie Ilie cel mai bun manager roman din toate timpurile... Dar pana nu vad ca ciobanul marca banu', si baza de juniori prinde forma, eu sunt sceptic...ca doar e an electoral si principele inca spera la parlament macar

mad7928.01.2008 11:14

E binevenita o asemenea masura luata de Adi Ilie&co,mai ales ca eu cred,ca nu va mai dura mult si se va pune stop,afluxului de straini in lot,maxim 3 in camp,iar daca proiectul este viabil poate se vor lua copii de 12-15 ani(gen Barca,Arsenal,Man Utd),din afara,sa-i naturalizeze si atunci am avea o combinatie perfecta pentru a depasi prin 2010,grupele CL!Hai sa nu ne mai legam de cioban si sa-l lasam cu ale lui!

Mandru de Adi Ilie!

MEREU SUPERIORI!!

yo_marius28.01.2008 11:27

Preocupari de suporteri, de sustinatori si nu adoptatori de atitudine.

Sa ne intelegem,intre preocuparile suporterilor intra si adoptarea de atitudini in privinta modului de conducere al clubului.suporterul nu este aplaudac de show TV!!!sa luam cel mai recent exemplu:conflictul dintre fanii Liverpool si conducerea administrativa.pentru asta insa asociatiile suporterilor,prin care vocea maselor se face auzita unde trebuie.

In alta ordine de idei,deocamdata e doar un proiect pe hartie.sa asteptam sa vedem ceva concret si apoi putem sa-i mai spalam imaginea Creditorului din pipera county

Il Soldatino28.01.2008 12:35
Preocupari de suporteri, de sustinatori si nu adoptatori de atitudine.

Sa ne intelegem,intre preocuparile suporterilor intra si adoptarea de atitudini in privinta modului de conducere al clubului.suporterul nu este aplaudac de show TV!!!sa luam cel mai recent exemplu:conflictul dintre fanii Liverpool si conducerea administrativa.pentru asta insa asociatiile suporterilor,prin care vocea maselor se face auzita unde trebuie.

In alta ordine de idei,deocamdata e doar un proiect pe hartie.sa asteptam sa vedem ceva concret si apoi putem sa-i mai spalam imaginea Creditorului din pipera county

Adoptatori de atitudine in raport cu o anumita conjunctura. Adica aceea cu care ne tot confruntam de ceva vreme.

In mintea mea incerc sa ma conectez la acea perioada - scurta - de timp cand alocam mai mult timp analizelor meciurilor si demontarii criticilor venite de la adversari decat a adoptarii de atitudini ce dezavuau scaparile creditorului. Pentru ca, in clipa in care o sa vad la Steaua proiecte, masuri administrative si interes ce vizeaza marea performanta si binele echipei, personal o sa fac un pas in spate. Motivul este simplu: sunt preocupat exclusiv de Steaua, de binele acesteia si nicidecum de personalitatea malefica a finantatorului. Desigur, episoade in care fostii jucatori vor fi umiliti sau cel de la Meciul Dinamo - CFR vor fi taxate cu varf si indesat, dar atentia noastra trebuie sa fie indreptata spre jucatori si spre performanta.

In ceea ce priveste exemplul Liverpool, acesta e bun dar lumea evocata e alta. Ei isi permit sa fie idealisti, moralisti pana la Dumnezeu, demni si poleiti tocmai pentru ca fac parte din lumea aceea a fotbalului spre care noi tindem. Deocamdata avem nevoie macar de un singur centru de juniori si un proiect care sa fie aprobat si sustinut financiar de un om care nu e stelist.

P.S. Aia cu spalatul imaginii e o mica rautate, sper neintentionata. Daca ai avea ocazia sa discuti cu redactorii fcsteaua, probabil ca aproape toti isi vor exprima dezamagirea cu privire la actiunile d-lui Becali. Mai mult, la noi in redactie nu cred ca au fost vreodata cazuri in care sa se incerce scrierea unor articole la comanda. Adica eu nu stiu de asa ceva, iar in cazul meu este exclus. Chiar si in clipa in care ni s-a solicitat indirect ajutorul sa-l sustinem pe fostul Presedinte al clubului am preferat sa ramanem neutri, tocmai pentru a nu ne amesteca si pentru a ne mentine impartiali. Motivul a fost simplu: aprecierile si criticile se aduc separat, in functie de fapte si atitudini, iar fiecare redactor isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce scrie.

yo_marius28.01.2008 12:48

Este evident ca este mai mult decat necesar un centru de juniori si o echipa secunda organizata!!!asta nu contesta nimeni!!!

voiam sa subliniez insa,ca de la a face o declaratie despre un ipotetic proiect (eu asa il vad deocamdata-sunt satul de intoxicarile "conducerii") si pana la a-l vedea macar inceput (de exemplu inceperea constructiei acelui camin,sau macar schimbarea tehnicienilor de la juniori si Steaua II si aducerea unora cu adevarat capabili) este o cale incredibil de lunga!!

tocmai de aceea imi pastrez rezerve fata de "schimbarea la fata" a creditorului din pipera county.

Apoi,in ceea ce priveste respectivul protest,Liverpool nu e chiar asa departe de noi.Oamenii de acolo au inteles ca ei platesc pentru a vedea un Liverpool antrenat de Benitez si nu sunt de acord cu eventuala demitere a lui.La fel cum si noi platim acele bilete(plus gama de articole din magazinul Stelei) pentru a vedea macar niste jucatori care isi dau sufletul pe teren,chiar daca unii sunt limitati tehnic.Iar in momentul in care exista jucatori impusi in echipa (ca tot vorbeam de "constrangeri") sau care fac figuratie,la fel de bine este dreptul nostru sa nu mai platim acele bilete si sa protestam prin absenta si implicit prin reducerea incasarilor clubului la adresa unor actiuni cu care nu suntem de acord.SI NIMENI NU ARE DREPTUL SA SPUNA CA E MAI STELIST DOAR PENTRU CA EL/EI AU/A ALES ALTA MODALITATE DE PROTEST!!!

LATER EDIT:

nu este nici o urma de rautate,cu atat mai mult intentionata!!!sunt sigur de integritatea morala a redactiei si nu cred ca am sugerat altceva in postul meu..

steaua_gloria28.01.2008 12:49

Intr-adevar am luat pusti pentru echipa a II-a si asta e bine, dar va asigur ca noii veniti la echipa mare vor pleca in vara, bineinteles daca joaca bine.Asa ca viitorul e asigurat, dar e un viitor apropiat.

w3bmaster28.01.2008 16:19

Sper ca incet incet sa se comporte si Steaua si sa fie atitudinea cum trebuie adica ca un mare club care este ca sa zic asa

Am mare incredere in Adi Ilie ....

Forza Steaua

mad7928.01.2008 16:51

Ma simt nevoit sa adaug ceva la cele spune de voi,si anume ca Steaua este o echipa cu traditie mandra,si jucatorii ei,romani in special stiu ce inseamna Steaua,si de aceea tare mie frica,ca trufia unor fosti jucatori de mare talent,gen Hagi sau Lacatus,sa nu accepte ni ci un alt post la Steaua,decat cel de antrenor principal,cand foarte bine si-ar putea exercita stiinta pedagogica,pe care o au dn plin,la centrele de juniori si copii,adica la viitorul Stelei.Nu pot sa nu imi aduc aminte de cantonamentul din vara din Austria,unde Hagi ii punea pe jucatorii deja formati ai Stelei cum sa loveasca mingea.Asta ar utea-o sa o faca la centrele de juniori,dar cum deviza noastra este MEREU SUPERIORI,ma tem ca acest deziderat ca ei sa vina la copii si juniorii,e un vis mult prea indepartat.Se cred mult prea mari antrenori,ca sa se coboare la un nivel asa mic!

FORZZA Steaua

dr.adrian928.01.2008 17:34
Ma simt nevoit sa adaug ceva la cele spune de voi,si anume ca Steaua este o echipa cu traditie mandra,si jucatorii ei,romani in special stiu ce inseamna Steaua,si de aceea tare mie frica,ca trufia unor fosti jucatori de mare talent,gen Hagi sau Lacatus,sa nu accepte ni ci un alt post la Steaua,decat cel de antrenor principal,cand foarte bine si-ar putea exercita stiinta pedagogica,pe care o au dn plin,la centrele de juniori si copii,adica la viitorul Stelei.Nu pot sa nu imi aduc aminte de cantonamentul din vara din Austria,unde Hagi ii punea pe jucatorii deja formati ai Stelei cum sa loveasca mingea.Asta ar utea-o sa o faca la centrele de juniori,dar cum deviza noastra este MEREU SUPERIORI,ma tem ca acest deziderat ca ei sa vina la copii si juniorii,e un vis mult prea indepartat.Se cred mult prea mari antrenori,ca sa se coboare la un nivel asa mic!

FORZZA Steaua

ai uitat ce sa intamplat in august-septembrie cu Hagi.

costhinia28.01.2008 21:19

Vine Villanueva la Steaua ?

In anturajul Stelei se aude ca Adi Ilie s-a hotarat si va face o oferta pentru Villanueva in valoare de 4 mil euro si un salariu de 500.000 de euro . El il avea in vizor de mai mult timp dar nu a vrut sa se afle pentru a nu afecta transferul .(www.mysport.ro)

yo_marius28.01.2008 21:27

In anturajul Stelei se aude ca Adi Ilie s-a hotarat si va face o oferta pentru Villanueva in valoare de 4 mil euro si un salariu de 500.000 de euro . El il avea in vizor de mai mult timp dar nu a vrut sa se afle pentru a nu afecta transferul .(www.mysport.ro)

defineste anturajul Stelei....

iar faptul ca "se aude" e suficient sa te faca sa te indoiesti de veridicitatea stirii

mai mult,simplul motiv ca e pe "mysport" ar trebui sa fie suficient pentru a nu-i da crezare

MoWeed28.01.2008 22:11

Am asa o presimtire ca nu mai vine nimeni la Steaua.....nu cred in primul rand ca i-ar da un asa salariu si pur si simplu nu poti sa crezi ceva din presa noastra de kkt...