FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

campionatul "nostru"!!!

Alecu11.05.2005 19:51

Cica la inceputul returului eram campioni deja,toata lumea ne ridica in slavi si eram cei mai buni si cei mai tari.Acum cand jucatorii ua cea mai mare nevoie de noi,suporterii,noi le adresam injurii si uitam ca nu cu mult timp in urma tot acesti jucatori ne scoteau in strada cu jocurile lor minunate din Europa si acum la nevoie cand ar trebui sa-i intelegem cel mai bine pt ca au avut un sezon incarcat noi ii hulim.Dar asa e romanu asta,pacat pt oamenii aceia care baga bani si suflet in Steaua!

Neaga8811.05.2005 20:05

hmmm ... ai si tu dreptate ... dar nu se pune neaaparat problema ca ii hulim ... dar e foarte normal sa fim suparatzi .. si a mai zis cineva pe forum, sa le mai dam un ragaz, totushi ! si sa ii sustzinem sambata ! asa e .. nu trebuie sa tensionam situatzia si mai mult exact acum ... dar si daca nu batem pe CFR Cluj ? si daca pierdem titlu ? Doamne fereste ... ce facem ? ia zii ? noi totzi am zis ... si s-a vazut si pe rezultatul sondajului de pe site ... ca este mult mai important TITLUL DE CAMPIOANA decat un parcurs cat mai bun in Europa ... ! deci io am mai zis, nici nu vreau sa ma gandesc ce as face daca ne scapa titlul ! pt ca astept de prea mult timp sa ma bucur si io ... asa cum au facut-o javrele de exemplu in seara asta ! :( deci pana una alta ... doar NOI, spre 22 !!! -=((( Steaua : O iubire ce nu poate fi inselata niciodata !!! )))=-

fanatica12.05.2005 18:01

ma eu nu cred ca ii injuram,nu s-a ajins pana acolo,momentan doar li se taxeaza jocul slab din ultimele meciuri!mie personal mi se pare normal sa ii taxam,o gacem doar ca sa le aratam o realiate crunta!oricum eu cred ca suporterii adevarati ii sustin ata la bine cat si al greu,doar ca din cand in cand trebuie si ei treziti la realiate,pana la urma nu te poti bucura cand echipa favorita pierde si atunci te simti fustrat si incepi sa strigi lucruri care sa-i trezeasca un pic!bine oricum asta e parerea mea!

Alecu13.05.2005 10:04

da ma aveti si voi dreptate nu va contrazic dar sa-i lasam acum in pace si sa vede dupa incheerea campionatului ce se intampla si speram sa se intample ceva bun iar daca nu sa-i tragem la raspundere pe toti dar acum sigur nu e momentul sa ne departam de ei!!!parerea mea!

Neaga8813.05.2005 16:16

pey exact ... asta am zis si noi ! nu ne departam de ei .. doar am comentat .. si cum spune si fanatica, sa ii trezim ! dar dupa ... daca nu e bine ... e grav ! si atunci cred ca o sa-i luam la bataie pe strazi :D !

Alecu13.05.2005 20:28

da ma daca o sa fie rau o sa fie vai de mama lor pentru ca de prea mult timp asteptam un titlu si ne-am saturat ca javrele alea de la Dinamo sa tot sufere asa ca anul asta noi tre sa fim sefii,tre sa fim peste toti cum am fost mai mereu!hai ca vb si sper sa batem cluju!!!

reddog13.05.2005 21:09

Dar cum vine asta ca Dinamo sufera cand mai ia cate un titlu??? Alecule, asta nu am priceput-o. E ceva ascuns in postarea ta???

Neaga8813.05.2005 21:17

suferitzi ... adica nu va mai suportatzi, suntetzi plin de aere si va credetzi cei mai buni .. cand defapt nu e asa ! :P

reddog13.05.2005 21:37

Nu stiu care am fost mai increzuti anul acesta: noi sau voi... Cum era faza lui nea Jiji:" Am o mica problema: finala Cupei Romaniei coincide cu finala Cupei UEFA". Saracul, nici pe asta nu a nimerit-o.

Neaga8813.05.2005 21:39

hmmmm ... nu mai compara gandurile lu domnu' ciobanu' cu gandurile noastre ... pls ! ca nu sunt chiar asa .. si stii doar ...

reddog13.05.2005 21:43

hai ca si voi generalizati. Adu-ti aminte de faza cu scuipatul lui Dorinel. Toti dinamovistii am fost pusi in aceeasi oala.

Motanu D13.05.2005 23:27
hai ca si voi generalizati. Adu-ti aminte de faza cu scuipatul lui Dorinel. Toti dinamovistii am fost pusi in aceeasi oala.

Pai s-a dezis vreun suporter dinamovist de gestul celorlalti. I-a cerut vreunul scuze lui Dorinel ?

Neaga8813.05.2005 23:29

chiar ... uite ca m-a ajutat motanu in a-tzi da replica :P:) ...

reddog13.05.2005 23:30

Eu am spus ca nu sunt de acord cu scuipatul...in general. Ce vroiai sa fac, sa imi cer scuze? Stii bine cum il vad eu pe Dorinel, ti-am mai spus...

Motanu D13.05.2005 23:36

Nu ma refeream neaparat la tine, ma refeream la unul dintre cei "n" supoerteri dinamovisti care nu vor sa fie bagati toti in aceeasi oala. Sau vor ?!

reddog13.05.2005 23:39

Imi cer scuze, Motane, dar nu pot sa raspund in numele dinamovistilor in general. Treaba fiecaruia. Si pentru mine ca si pentru ei probabil, Dorinel nu e altceva decat un tradator. Doar ca eu nu sunt de acord cu acest tratament, il apreciez pe Dorinel ca un fost mare jucator al Nationalei, atata tot. Nu as scuipa pe nimeni vreodata...

Alecu14.05.2005 07:56

pai cum frate sa iei campionate jucate de Borcea si restu de acolo cu arbitri si altele si cand ajungi prin Europa sa te faci de rahat si sa nu mai vorbim sunt 7 conducatori cu bani la Dinamo si ei vand cate o echipa in fiecare an si stiu ei pe ce se bazeaza pe ARBITRI ca vor lua si anul asta cupa sau campionatu!E pacat ma pt fotbalu nostru ca s-a ajuns aici dar asta e!Oricum Steaua e campioana in tara asta si o sa fie singura care o sa mai scoata capul prin Europa fi-ti siguri de asta!Pe Dinamo o sa-i lasam sa se distreze cu arbitrii lor prin campionat si sa castige cupe contestate chiar de suporterii lor!!!

dbd18.05.2005 12:11

ai zis bine " CICA"

eu cred ca e un cosmar...cred ca toti visam urat...am adormit la inceputul returului !