FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NEAGA SI HAMU INAPOI !

SHAYAN10.05.2005 11:26

Sper ca cineva din conducerea Stelei sa citeasca si parerile noastre de pe forum si sa tina cont de ele.Neaga e declarat de nenumarate ori ca vrea inapoi,iar ieri Gigi spunea ca daca nu are oferta pentru Hamu o sa-l aduca inapoi. Poate ca se mai poate razgandi Becali,poate ca si-a dat seama ca ar fi spre binele echipei sa-i aduca pe cei 2 oameni valorosi inapoi,poate se gandeste si la noi suporterii,cei care avem in inima doar Steaua.

VA VREM INAPOI BAIETI,ACUM MAI MULT CA ORICAND :!: :!: :!:

AVEM NEVOIE DE VOI :!: :!: :!:

Virgil10.05.2005 11:57

Hamutovski e în continuare al nostru.Atât ca Zenga l-a avertizat ca nu-l va mai folosi pâna la sfârsitul sezonului.

Neaga cum sa mai vina daca a fost vândut si banii pe el s-au încasat?Sa fim seriosi,om vrea noi,dar nu se joaca nimeni de-a vânzarea-cumpararea.

Mai mult,Neaga s-a adaptat foarte bine si e vedeta în acea echipa.Câstiga de 5 ori mai bine,cel putin,decât aici.Tu te-ai mai întoarce?

wlady10.05.2005 12:08

Nu se poate e vorba de orgoliul ranit al autoritarului (cand se poate, sau cand nu este cazul) nostru antrenor si despre nationalismul mult stimatului Jiji, care nu are nevoie de jucatori straini pentru a castiga campionate si cupe europene.

Cine e Hamu ???? cand el are "maibah". Cum se poate ca un jucator al Stelei sa-si exprime nedumerirea ???

Si cu ata mai mult cu cat portarii de la juniori sunt curtati de cluburi importante al Europei. Voi nu ati vazut ce prestatie extraordinara au.

Sau sa nu ii dam sansa lui Zenga sa revina in poarta??? Mai voi nu va ganditi deloc, Jiji se gandeste la toate.

elvis10.05.2005 13:57
Sper ca cineva din conducerea Stelei sa citeasca si parerile noastre de pe forum si sa tina cont de ele.Neaga e declarat de nenumarate ori ca vrea inapoi,iar ieri Gigi spunea ca daca nu are oferta pentru Hamu o sa-l aduca inapoi. Poate ca se mai poate razgandi Becali,poate ca si-a dat seama ca ar fi spre binele echipei sa-i aduca pe cei 2 oameni valorosi inapoi,poate se gandeste si la noi suporterii,cei care avem in inima doar Steaua.

VA VREM INAPOI BAIETI,ACUM MAI MULT CA ORICAND  :!:  :!:  :!:  

AVEM NEVOIE DE VOI :!:  :!:  :!:

Vise, tata, vise!

Am vrea noi!

Sigur titlul nu ne scapa!!!!! Hai Steaua!

sorin_77710.05.2005 14:07

Neaga daca nu avea nevoie de bani nu pleca. Foarte bine a facut pentru el. Toti vrem sa castigam mai mult. Dar va zic ca atunci cand a plecat nu a facut-o doar pentru bani, cred ca a fost impins usor de la spate. Nu trebuie sa vina Neaga inapoi. De Hamu nu mai vb. pentru ca nu e inca plecat! De ce nu inscrie Cristea? de ce nu mai marcheaza Dinita? De ce? Pentru ca nu e cineva care sa ii puna in situatia de a marca. Dica nu grabeste jocul asa cum cei doi ar dori, D.Munteanu ar vrea dar nu mai poate sa faca la fel de bine si faza de atac. Paraschiv se teme sa urce prea mult pentru a nu il lasa pe Dorinel singur. Banel Nicolita nu a jucat in nici un meci pana acum pe postul lui favorit, Bostina nu e om de creatie. NU AVEM MIJLOC!!! ATACUL ce sa faca in acest caz?!?!?!?

Ne-ar fi trebuit, asa cum a cerut Zenga, Caramarin si totul era rezolvat. Daca ciobanul nu a ascultat acum sa tremure.

fanatica10.05.2005 17:29
Mai mult,Neaga s-a adaptat foarte bine si e vedeta în acea echipa.Câstiga de 5 ori mai bine,cel putin,decât aici.Tu te-ai mai întoarce?
eu nu prea cred ca pentru Neaga conteaza banii,din contra el a declarat de nenumarate ori ca s-ar mai intoarce la Steaua!si oricum s-o fi acomodat dar totusi e in coreea,cam departe de casa si deci cred ca s-ar intoarce in tara mai repede de cat ai crede!

cat despre conducere nu prea cred ca regreta cineva de acolo,ca cei mai valorosi jucatori au plecat!

oricum cred ca Neaga ar putea reveni in Ghencea daca cei de sus ar realiza cat conteaza rica pentru echipa!iar Hamu a fost tratat foarte prost si nu cred ca va mai ramane,asta doar daca pleaca Zenga!

ideea e ca s-a vazut in lipsa lui Neaga(exceptie a facut meciul cu valencia,dar doar atat,un meci in rest ne-a lipsit!)si in curand se va vedea si lipsa lui Hamu;atunci cand va gafa Tudor si vor realiza ca nu au nici un alt portar de valoare care sa-l inlocuiasca!!!

Virgil10.05.2005 18:42

Foarte bine,sa vina Neaga.Cine nu vrea.Ma tem ca nu mai e posibil.Dar cine stie?

In privinta lui Hamutovski,repet,el este în continuare al Stelei.Daca Gigi nu va reusi sa-l vânda,va reveni la echipa.Chiar daca Zenga va ramâne în continuare.Desi nu cred ca va mai ramâne.In ultime vreme se tot pune de-a curmezisul patronului si e bine stiut ca lui Becali nu-i plac cei care se contreaza cu el.

Bogdan4Steaua12.05.2005 20:35

Neaga nu a plecat doar pentru bani ci pentru ca i s-a sugerat frumos ca e mai bine sa plece si de aceea nu va mai fi adus inapoi. Oricum, s-a acomodat bine acolo si din cate stiu este capitanul echipei. Este adevarat ca nu avem nici mijloc care sa construiasca eficient, insa atacantii sunt foarte slabi. Neaga era prezent si la mijlocul terenului, recupera mingi si putea sa isi depaseasca de multe ori adversarii directi. Singurul om din linia de atac care mai poate face acest lucru este Oprita, insa e accidentat. Cristea este dupa mine atacantul stereotip, foarte usor de marcat. Practic are un stil monoton si usor de anticipat: Cristea da randament doar in situatii de genul celor din meciul din tur cu Dinamo(atunci cand a marcat) sau din returul cu Valencia(cand a marcat). Nu vad de la el un 1-2 sanatos, o pasa de geniu, nimic. De cele mai multe ori primeste mingea cu spatele la poarta, cu un fundas in spate, incearca sa se intoarca si se izbeste exagerat de adversar, in speranta ca va obtine ceva: o lovitura libera, un alt stereotip care a functionat in unele meciuri: centrare Dorinel, cap Dica. Stilul lui Cristea este pe undeva asemanator cu cel al lui Florin Bratu(vedeti ca s-a scufundat in mediocritate la Nantes - cred ca transferul lui a fost considerat teapa anului in Franta). Bine spunea un tip intr-o emisiunea televizata pe OTV: atacanti de genul lui Cristea gasim cu sutele in Liga a treia Germana. Sigur, nu uita nimeni golurile date in poarta Valenciei, insa atunci toata echipa a jucat eroic. Daca e sa ne referim la Dinita, acesta e un baiat modest atat in afara terenului, cat si pe teren(din pacate). Este prea fragil si total ineficient. Litu ar putea reprezenta o solutie, insa nu poti incepe cu el ca titular decat in cazul in care ai probleme de lot. El trebuie sa intre in unele meciuri din minutul 60-70 si sa capete experienta in Divizia A cel putin un an. Abia atunci il putem da ca si titular sigur(daca va confirma, desigur).

SHAYAN12.05.2005 20:50

cand am postat aceste lucruri chiar ma gandeam ca se mai poate face ceva,macar cu Hamu,dar degeaba.Deja l-au dar la Dinamo Kiev(speram sa se razgandeasca Becali) iar cu Neaga era doar un vis frumos.Intr-adevar,nu ne putem juca de-a vanzarea cu jucatorii.

Spyke_Steaua13.05.2005 08:28

E A DOUA MARE PROSTIE (FAPTUL CA L-A DAT AFARA PE Hamutovski)DIN PARTEA LUI Becali.dUPA CE L-A DAT PE Neaga LUI CHUNAMM DRAGONS, ACUM IL AFARA PE CEL MAI BUN PORTAR DIN Romania (DUPA PAREREA MEA) SUNT CEL MAI MARE SUPORTER AL LUI Hamu SI SPER CA Gigi SA SE GANDEASCA SI LA NOI, SUPORTERII, CAND IA O DECIZIE. SPER CA SI-A DAT SEAMA CE-A FACUT DANDU-L AFARA SI SPER SA SE RAZGANDEASCA SA-L ADUCA INAPOI!!!!!!!!!!!!! :cry:

ADRIAN PACURAR13.05.2005 11:37

Lasa ca se pare ca ajunge la Dinamo Kiev , echipacare joaca de cativa ani buni in Liga , asta e ...

Neaga8813.05.2005 16:25

Ma baietzi .. am observat ca tot ma vretzi inapoi la echipa ... pey hai ca poate ma gandesc sa vin ... ca mi s-a cam facut dor de casa ... si mi s-a acrit de cainii astia pe care ii mananc aici .. mai bine ii umilesc la noi in tara .. ce zicetzi ? vin ? :D:D:D:D:D:D:D !!! :lol:

reddog13.05.2005 20:56

Neaga, ai fost tare la faza asta...ma faci sa rad cu gura pana la urechi...

Neaga8813.05.2005 21:03
:) dupa cum vezi si io rad :D :lol: dar defapt nu vad ce-i de ras .... CHIAR VREI SA MA ENERVEZ si SA VIN INAPOI ? :))))) :P :wink:
Neaga8813.05.2005 21:05

acuma sa vorbim serios ... intr-adevar e un vis frumos ... dar oricum, in viatza totul e imprevizibil .. asa ca nu se stie niciodata ce se poate intampla ziua urmatoare ... am dreptate ? :)

dbd18.05.2005 12:00

DE geaba ne rugam ca prostii de Gigi caci nu tine el cont de ce zicem noi in viata lui ! asa ca degeaba ...putem sa vrem noi sa il aduca si pe Ronaldo !

reddog19.05.2005 11:38

Neaga nu se intoarce la Steaua, uitati acest gand frumos. Ii e bine acolo unde e, de ce s-ar intoarce? Pentru ce?