FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Robinson Zapata, Cel mai bun stranier din Romania (SteauaFC.com)!

fcsteaua.ro25.01.2008 03:45

Portarul Stelei, Robinson Zapata, a fost desemnat "Cel mai bun stranier" din campionatul romanesc, intr-un sondaj realizat de postul de radio Sport Total FM. Jucatorul columbian a primit distinctia la sediul postului, primind cu mare bucurie si modestie trofeul si diploma de la Sport Total FM.

"Ma bucur foarte mult pentru acest trofeu. Faptul ca eu am fost desemnat "Cel mai bun stranier" se datoreaza, in primul rand, colegilor mei, antrenorilor si Stelei. Fara ajutorul lor, nu as fi putut avea evolutii bune. De asemenea, le multumesc ascultatorilor postului Sport Total FM, care au avut incredere in mine si m-au votat. Acest premiu ma obliga sa muncesc si mai mult si sa demonstrez ca nu a fost o intamplare"

Robinson Zapata

yo_marius25.01.2008 05:32

un premiu meritat!!!!felicitari Zapata!!!

MoWeed25.01.2008 06:07

De departe cel mai bun stranier mult peste ce au in lot franarii de la CFR Cluj.

Un premiu meritat.....bravo continua tot asa

AndyQ25.01.2008 07:03

Felicitarile mele pentru Zapata.

Stiam cu totii ca Zapata merita aceasta distinctie si asteptam premiul de "Cel mai bun stranier" si la sfarsitul sezonului. Poate pana la sfarsitul campionatului o sa avem si titlul de cel mai bun marcator al campionatului, in persoana lui Dayro, daca baiatu` se pune pe treaba.

De asemenea asteptam criticile venite din partea lui Mircea Sandu cu referire la stranierii ligii intai.

JDERUL25.01.2008 07:30

Un titlu meritat.

Daca-si va imbunatati iesirile pe centrari va devansa multi portari de top la ora actuala!

Fan_Piturca25.01.2008 09:55

Sper sa ne caliuficam in C.L. pentru ca Zapata ar putea fi tentat sa plece la alta echipa din Europa. Ar fi mare pacat, acum ca am gasit in sfarsit portar!

Felicitari pentru trofeu si tine-o tot asa, Rufay

SSK25.01.2008 10:07

Fara Zapata, toamna asta ar fi fost cu adevarat dezastruoasa pentru Steaua.

SzabiStelistu25.01.2008 10:49

Bravo Zapata!!!Sper ca ramai multi ani la Steaua,ca esti un portar foarte valoros.....tine-o tot asa !!!FORRZZA Steaua!!!FORZZA ZAPATA!!!:D

makaan25.01.2008 11:05

Din pacate pentru noi, nu numai suporterii au observat valoarea acestui jucator,ci si cluburi mari din vest...la vara cred ca o sa ne parasesca,fericindu-l pe fecaliot cu alta suma frumusica de bani...

cosminho25.01.2008 11:17

S-ajungi la pensie, la Steaua! :steag_steaua_ro:

steaua_gloria25.01.2008 11:40

Zapata "Rufay" iti declaram dragoste vesnica!

Astristul25.01.2008 11:43

Felicitari Zapata!

Tine-o tot asa! :wink:

forzateaua

c.ronaldo1725.01.2008 15:01

"Premiul de cel mai bun jucator din Liga 1". Nu il vad pe nimeni care sa il depaseasca..

LARI25.01.2008 15:18

"Rufay", tata, nu stiu prin ce minune Dumnezeiasca ai ajuns la noi, dar nici nu-ti poti imagina cat de incantati suntem ca joci pentru noi...

FELICITARI PENTRU PREMIU si MULTUMIM!!!

laur_2325.01.2008 16:08

Arriba Robinson!

Felicitades!

Sunt mandru ca un asemenea jucator a ajuns la noi!!!

Nu mai conteaza cine l-a adus, cine a fost promotorul etc...

Sper sa stai cat mai multe sezoane in Ghencea, fiind convins ca, daca acest lucru se va intampla, vom fi pe maini bune!!!

SUPER JUCATOR !!! Robinson Zapata!!!

Un sincer GRACIAS pentru tot ceea ce ai facut de cand ai ajuns la Steaua!!!

axl25.01.2008 16:13

L-am ascultat aseara pe Rufay la radio si mi-a lasat o impresie foarte buna. Mi-a placut mult cum vorbeste, mai ales "Bravo, bravo, asa!" si "timititimi", una dintre mancarurile romanesti preferate.

In alta ordine de idei, un premiu meritat, incontestabil.

MoWeed25.01.2008 16:27

Pai Zapata vorbeste romana mai bine decat "como se dice" Raducioiu de exemplu....

ge6rge_rugby25.01.2008 17:49

bravo zapata !!! tine-o tot asa . avem nevoie de portari ca tine.....!!! multumim :steag_steaua_ro:

1uLy4Nn25.01.2008 18:21

EVIDENT...era de asteptat ca el sa fie ales..cel mai bun portar dupa parerea mea :steag_steaua_ro:

CaTaLiNsm StElIsTu25.01.2008 18:47

Etern respect"Rufay"!!!Ti-ai asigurat un loc in sufletele noastre!!!Esti spiritul Stelist intruchipat.Meriti cu prisosinta acest trofeu!

Nu stiu de unde atata modestie la un astfel de jucator si atata bun simt.....Multumim pentru tot ZAPATA!!!

VIVA ZAPATA!!!!!!!

Forza Steaua!!!

4_ever_steaua25.01.2008 19:28

normal ca e cel mai bun:Xe si cel mai iubit fotbalist de la Steaua(parerea mea)

felicitari zapata:X :steagcruce:

Nyghty27.01.2008 08:58

Acum,el este ,,Fiara" de pe teren si este modelul tuturor jucatorilor pe teren......Viva Zapata!

steaua_cip28.01.2008 18:01
:steagcruce: super!tineo tot asa!!La inceput nu iam dat credit absolut deloc crezand ca este un alt transfer ratat!Dar cu timpul a demonstrat ca este un portar cu experienta care merita sa joace la mult iubita noastra echipa Steaua fularsteaua2:rolleyes:forzateaua