FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

NOI !!! trebuie sa luam masuri !

Neaga8809.05.2005 15:46

Asta e parerea mea ! Cred ca daca vom continua in felul asta se alege prafu' de Steaua si de inimile noastre ... ! totushi sa mai le dam o sansa ... pana la sfarsitul campionatului ... si daca, Doamne fereste, pierdem titlul ... SA FACEM UN PROTEST DE AMPLOARE ! Nu stiu exact cum sa-l facem ... dar de exemplu prin a striga totzi impotriva lui Becali + coregrafie (protest) ! Pe bune ... io abia ca m-ai suport ... voi ce parere avetzi ? Nu am si io macar un pic de dreptate ? Daca suntetzi de aceeasi parere cu mine va rog sa datzi idei de protest ! Steaua

elvis09.05.2005 19:35

Grupurile se desfinteaza, nu mai suntem uniti ca alta data. Imposibil! Intra gorilele in PN si la revedere... Si eu sunt deschis la idei.

Neaga8809.05.2005 19:57

pey da ... dar am putea de exemplu sa incercam aceasta idee ... in PS ! nu ? ca tot s-au mutat toate grupurile tari care au mai ramas inca acolo .. io acum am ab la PN dar de la anul' vreau sa-mi i-au in PS, si sunt sigur ca multzi dintre cei care au acum ab la PN isi vor cumpara din sezonu urmator .. ab la PS !