FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

SA FACEM CEVA ODATA

SHAYAN09.05.2005 11:19

CAT TIMP TREBUIE SA MAI TREACA PANA SA INTELEAGA CEI IN CONDUCEREA Stelei CAT RAU AU FACUT ECHIPEI SI SPRE CE DEZASTRU NE INDREPTAM?SE OBSERVA ACUT LIPSA LUI Neaga,CRED CA NU MAI DUREAZA MULT PANA O SA PLANGEM SI DUPA Hamu.PANA SI Dorinel A RECUNOSCUT CA SUNTEM IN CADERE LIBERA.LUPTA DE ORGOLII DINTRE Zenga SI Gigi SE FACE PE SPATELE ECHIPEI,E CLAR CA PE Zenga NU-L MAI INTERESEAZA DECAT SA TREACA MAI REPEDE ETAPELE SI SA PLECE ODATA.

NU AM PUTUT SA INTELEG IERI DE CE S-A TRANTIT REPEDE PE BANCA,DUPA GOLUL OTELULUI,SI ISI FACEA VANT CU MANA,CHIAR CREDEA CA A PUS IN TEREN UN 11 DE SUCCES?Steaua A JUCAT INCREDIBIL DE PROST,NICI SPECTATORILOR NU LE VENEA SA CREADA CA A LUAT Steaua BATAIE.M-A DURUT DE FIECARE DATA CAND VEDEAM VALURILE PE CARE LE FACEAU CEI DIN STADION SI APOI BUCURIA DIN ORAS SI-MI DADEAM SEAMA ASA CUM SI-AU DAT SEAMA TOTI CEI CARE AU VAZUT MECIUL, CA Otelul A JUCAT PROST,DAR Steaua CU MULT MAI PROST.

dbd09.05.2005 12:09

iti spun eu ...pana cand i se va da stadionul lui Becali si se vor alege 15 noi jucatori !

moby09.05.2005 15:24
Fratilor suntem condusi de un machidon bolnav,care a reusit sa distruga o echipa si care isi bate joc de noi.Se vede ca nea Gigi habar nu are ce este fotbalul si Zenga asta se crede un antrenor de nota 10 iar asta o sa-l coste.Si Zenga s-a saturat cred ca de toata conducerea asta de rahat pe care o are Steaua. :cry: De vina pt ceea ce se intampla la Steaua este si antrenorul dar cea mai mare parte o are conducera si asta ar trebui sa ne ingrijoreze tare rau.Se vede pe fata jucatorilor ca nu mai au pt ce juca nu mai au motive sa se bata de la egal la egal si asta nu inteleg de ce? :?: Trebuie sa se faca ceva si cat mai rapid si ca tot veni vorba de Rapid sa ne rugam la un egal in meciul pe care il vor avera cu Dinamo,alta salvare nu mai vad :cry: dar sa fim optimisti :D . HAIDE Steaua
FANATIK RED-BLUE09.05.2005 20:44

Referitor la titlul thread-ului:Sa facem ceva o data.

Acel ceva este sa ne incurajam echipa pana la capat, ca fara ajutorul nostru(suporterilor) nu cred ca vom lua titlul.

FORZA Steaua!!!!!!!

Cu totii in Ghencea!!!!!!!!!!!!

SSK10.05.2005 19:25

Bine zis, Fanatik red-blue ! Deocamdata, tot ce putem face este sa fim alaturi de echipa ! Suntem inca pe locul intai, avem inca cele mai mari sanse la titlu, deci nu sunt inca motive sa ne apucam de proteste ! Nu va e teama ca v-ati putea simti penibil daca luam totusi tilul cu o echipa huiduita de propriii suporteri in ultimele 6 etape ?!? CU Steaua PANA LA MOARTE !!![/u]