FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Neaga ramane in echipa mare (Sport.ro)!

fcsteaua.ro22.01.2008 16:27

Final fericit in telenovela Neaga! Patronul Stelei a anuntat ca, in ciuda jocului mediocru al lui Neaga, nu-l va mai da afara pe atacantul Stelei.

Becali a dezvaluit ca un rol important in aceasta decizie l-au avut antrenorul Marius Lacatus si managerul Adrian Ilie, care l-au convins sa-l pastreze pe cel care a batut-o de unul singur pe rivala Dinamo.

"Eu nu fac de capul meu, ma consult cu Lacatus si Adi Ilie. Nu sunt dictator, dar ultima decizie este a mea. Mi-au spus ca s-a antrenat bine si sa-i mai dau o sansa. Lacatus ii da o sansa, nu eu. Il dau pe Neaga si la Dinamo, si la Rapid si la CFR Cluj. Fac asa cum am facut cu Bostina. Pe Neaga vreau 500.000, dar la Rapid il dau cu 400.000", a declarat Gigi Becali.

shack3r22.01.2008 16:38

Foarte bine.Oricum,nu va inselati,ciobanul nu si-a revenit,doar incearca sa Para normal.Dar o sa fie in curand la fel cum suntem obisnuiti si atunci chiar va fi revolutie in Ghencea,pentru ca va fi incalcat cuvantul lui Lacatus .

Off-topic: Pancu la Rapid ! I-a fost frica de tzigani si si-a schimbat decizia.Perfect

LARI22.01.2008 16:43

Pentru mine, asta e o veste buna. Si mai buna e vestea ca panCutiaDeGunoi s-a inteles cu Rapid. Nici nu ma asteptam la altceva.

Excelent!

1on22.01.2008 17:22
Foarte bine.Oricum,nu va inselati,ciobanul nu si-a revenit,doar incearca sa Para normal.Dar o sa fie in curand la fel cum suntem obisnuiti si atunci chiar va fi revolutie in Ghencea,pentru ca va fi incalcat cuvantul lui Lacatus .

Da' când era oieligofrenul normal ca sã-și revinã?

w3bmaster22.01.2008 17:48

Un stelist adevarat este pastrat f bine Neaga chiar merita a 2 sansa

Pancu nu merita nimik doar fluieraturi

Forza Steaua

vlad7522.01.2008 17:57

Il felicit pe pancu ca-i mare rapidist( :?: :?: :?: ) si a ales pe negriciosi!Alegerea lui n-are nicio legatura cu amenintarea interlopului ,Gigi corsicanu,ci cu dragostea lui eterna( :?: :?: :?: ) pentru ghenele de gunoi!

Rica speram sa revii la forma din zilele bune!

MoWeed22.01.2008 18:03

Bine ca a ramas oricum raman la parerea ca e mai bun decat Surdu si Badea

IONUTZ-CIPRIAN22.01.2008 18:07

Aceeasi opinie o am si eu,imi parea f rau daca pleca de la Steaua,sunt sigur ca va revenii la forma pe care o avea inainte,sa nu uitam ca alt argesean de-al sau ,Dica,a avut si el o perioada nefasta si cu timpul a revenit!!

steaua_gloria22.01.2008 19:53

Foarte frumos ! Hai sa-i mai dam o sansa!

stelis222.01.2008 21:18

ciobanu tot cioban!auzi..sa-l vanda pe Neaga la rapid..Neaga care a renuntat la bani chinezilor pentru Steaua,sa fie tratat chiar asa..

cat despre pancu:buna alegere a facut!chiar nu vad ce ar fi cautat in Ghencea pentru ca:

1.n-are loc

2.n-are fata

http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot...r_campionii.gif

makaan22.01.2008 21:24

Seara asta numai vessti bune: Neaga ramane, cacatul ala expulzat de la otomani sa dus dracului unde e locul lui, Iacob a fost dat la nemti (aici ma bucur pentru Iacob ca plecat,ca jocul lui era obosit, nu pentru ciobanissimo ca a luat un MILION??? pe el), Moreno e oficial al Stelei... Aproape ca s-au rezolvat toate prea bine ca sa fie adevarat... doamne ajuta!

Totusi: "il dau si la Dinamo, si la rapid si la kfr, vreau 500.000 pe el" e cam aceeasi declaratie sfidatoare pe care o afiseaza :))Clarc Gheibãl:)) de obicei...deci nu stiu daca Neaga va avea cu adevarat sansa de a demonstra ca nu e terminat (si parerea mea e ca nu e!), pentru ca sentinta a fost doar amanata, nu anulata...

CaTaLiNsm StElIsTu23.01.2008 07:07

Nega nu merita sa fie injosit de clubul ale carui culori ii curg prin vene,insa dupa cum se arata ori va lustrui banca de rezerve,ori va fi reprofilat pe un post de mijlocas...

1uLy4Nn23.01.2008 10:38

ma bucur sincer pentru el insa nu cred ca o sa prinda primul 11...mai ales acum cu transferurile efectuate, dar macar isi ia un salariu bun :D :steag_steaua_ro: