Bravo Jiji,bravo,erai prost si fara mustata,cu ea esti si mai batut in cap. pentru binele suporterilor stelisti,sper sa nu-ti lasi barba ca o sa te crezi vreun socrate,aristotel sau mai stiu eu cine.
Va intreb pe voi ca poate nu sunt eu normal,ce sa caute pancu in Ghencea,cand asta ne-a injurat peste tot,dar absolut peste tot. Daca accepta panarama asta sa vina la Steaua,inseamna ca pancu,dupa ce ca e un zero ca jucator,mai e si o mare curva,linge unde a scuipat.
Cu badoi si rada am inteles care era faza,rada a fost baiat destept si eu inca mai cred in el,cred ca are valoare insa daca ramane Goian cred ca va fi vandut. Pacat. Badoi ne-a injurat si el insa el avea calitati si este un jucator care joaca bine doar daca e bagat meci de meci,dar ce sa-i faci,pe Banel nu-l scoate nimeni din echipa 
Eu nu-l regret atat pe badoi in sine,cat faptul ca era un pasator bun si cand a venit am avut sperante ca Banel va freca un pic banca de rezerve,dar ce sa-i faci....
Dar pancu? Pancu? De ce nu-i invitam si pe lucesti in staff(ca tot am fost aproape),sa-l punem pe Borcea fie manager si Copos sa se ocupe de finantele noastre?
Dupa ce ca pancu e anti-stelist pe fata,mai este si un jucator slab care a atins un varf la un moment dat la echipele lui Lucescu si apoi s-a stins cand a jucat la orice echipa mai rasarita.
Nu sunt genul de om care sa injure jucatorii,nici astia vechi cand joaca prost nici pe astia noi cand nu ma impresioneaza,dar in cazul lui pancu mi-as incalca principiile,acest baiat merita toate injuraturile din lume daca va calca in Templu purtand tricoul Stelei. Si acelasi tratament l-ar merita orice anti-stelist care intai ne injura peste tot si apoi vine sa ne ia banii.
Ideea e sa faci diferenta intre cei care ne injurau cand erau la o anumita echipa din "obligatie"(astia sunt destui) si aia care o faceau si in timpul liber gen pancu,lucestii,Borcea,Copos etc.
Sper ca chestia asta cu pancu sa fie inca o basina rasuflata a presei noastre de 2 lei.
Off-topic:legat de transferuri,sa stiti ca singura bomba adevarata este daryo moreno,nu neaparat mendoza sau pepe moreno,zic asta pentru ca daryo este intr-adevar un jucator bun,o speranta a fotbalului columbian,chiar ma mir cum de a ajuns la noi. Insa problema ramane: cine-i serveste pe acesti atacanti in afara de plesan? Radoi,Lovin,ov Petre? Nu prea cred.
Chiar daca vroia sa scape de Neaga si de Iacob,ciobanul si-a aratat din nou fata si lipsa de educatie,trebuia sa le zica ca nu mai intra in planurile echipei,nu ca sunt jucatori de kakao,stiti voi cum se exprima ciobanul,cand dai goluri esti de 20 milioane cand nu mai esti in forma te scuipa si te da afara. Inca 2 jucatori umiliti de jijel,insa cine-i mai numara?
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.