FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Site-ul oficial al clubului Once Caldas confirma: Dayro la Steaua (GSP)!

fcsteaua.ro20.01.2008 15:40

Formația columbianã Once Caldas a anunțat, pe site-ul sãu oficial, transferul lui Dayro Moreno la Steaua, știre publicatã în exclusivitate de GSP acum douã zile. Atacantul columbian va semna zilele urmatoare contractul cu gruparea din Bulevardul Ghencea.

"Golgheterul Dayro Moreno va merge la echipa Steaua București, din România, potrivit acordului dintre cele douã cluburi. Caldas a cedat 80 la sutã din drepturile federative ale jucãtorului, dar a pãstrat 20 la sutã pentru viitoarele negocieri în vederea cumpãrãrii definitive", informeazã sursa citatã.

Managerul sportiv al Stelei, Adrian Ilie, a declarat pentru site-ul stelisti.ro cã jucãtorul va semna un contract valabil pe 4 ani și jumãtate.

CaTaLiNsm StElIsTu20.01.2008 16:22

Incepem sa intram in "lumea buna"...nu e Kaka sau Messi,nu e nu stiu ce vedeta dar din cate am vazut si auzit acesti ultim3"viteji"sunt jucatori buni.Doamne ajuta!Ne vedem pe primul loc!Si mai asteptam mijlocasi...ca mare nevoie avem....

Reptile1921.01.2008 00:16

Foarte promitator pare jucatorul asta

:cool:
Claudinho21.01.2008 13:34

dintre toti 5 adusi pana acum asta pare cel mai promitator si super talentat.sper sa nu ne dezamageasca.FORZZA Steaua

cioky21.01.2008 14:53

din ce am vazut cu Dayro,mi-a facut o impresie buna,ramane a rupa plasa in retur. forzateaua

w3bmaster21.01.2008 15:57

Daryo pare un super jucator ceilalti 2 buni

Daryo poate juca cica si mijlocas dar totus ne tre un mijlocas f bun se pare ca nu vine of of sa speram ca acesti sud americani vor da show la fiecare meci :)

Forza Steaua pooa vine si un mijlocas bun timp mai e ....

4_ever_steaua21.01.2008 19:51

e bine ca a venit un jucator ca el..incep sa visez la titlu:x mda...:))

1uLy4Nn22.01.2008 15:17

bun..poate presa lor nu mananca atata rahat cat mananca a noastra :P... spre24

ghindoi22.01.2008 16:06

cica Dayro Moreno a ajuns in Romania,acum sa vedem cand vor semna!

stelisti.ro