FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Trei atacanti de clasa. Neaga si Iacob out (ProSport)!

fcsteaua.ro19.01.2008 19:46

"Doi Moreno la Steaua. Sunt sigur de transferurile lor, o sa vina. Daca consideram ca aceasta este o etapa importanta in pregatirea echipei, putem spune ca suntem multumiti. Cat timp am urmarit jucatorii adusi? Atat timp cat sa ne dam seama ca sunt necesari pentru Steaua. Data trecuta, cand v-am mai zis ce calitati au jucatorii, s-a interupt filmarea, ati aranjat voi ce sa apara. Eu pot sa va spun ca am facut intr-adevar niste transferuri bune. Ramane de vazut daca vor confirma pe perioada returului. Daca va mai fi necesar vom mai aduce si alti jucatori. Si Mendoza vine la Steaua. Calitatea dupa care noi am ales a fost valoarea jucatorului. Aceasta a fost o etapa intermediara de pregatire. Urmeaza stagiul din Cipru, urmeaza stagiul din Turcia si dupa aceea se poate trage o concluzie. Neaga a fost cu noi in cantonament in Valencia. Am adus trei atacanti la Steaua. Acum, cand nu aducem, ca de ce nu aducem, cand aducem, cine pleaca", a spus Argaseala.

"Avem șase vârfuri de atac, joci cu douã. Pãi ce sã facã Neaga? Nu sunt suparat pe Neaga, e prietenul meu, dar nu are valoare de Steaua. Le-am zis ca nu e niciun fel e rautate, va multumesc pentru ce ati facut pana acum, nu trebuie sa imi purtati dusmanie. Nu se poate sa stati la Steaua asa. Daca au inteles bine, daca nu sa fie sanatosi. Eu le dau banii pana la ultimul leu. Ce sa le fac? Pe Neaga și pe Iacob i-a luat (n.red. - în cantonamentul din Spania) pentru cã nu avea 22 ca sã joace acolo, dar nu vor rãmâne la echipa întâi. Dar ei nu vor ramane la Steaua. Nu am nimic cu Neaga, dar unde sa joace? Pe stanga, pe dreapta? In locul cui? Ce sa mai faca Iacob la Steaua? Mai poate sa joace Iacob la Steaua? Vor veni jucatori care pot sa dea si cu stangul si cu dreptul" a declarat Gigi Becali.

Joga Bonito19.01.2008 19:59

Mostra de inteligenta rara, din partea ciobanului....

AndyQ19.01.2008 20:01

Vorba ciobanului incult:

Daca aia confirma cu varf si indesat... ramanem fara romani in atac. Sa fie bine sau sa fie rau?

La un singur aspect sunt de acord cu Becali: Trebuie adusi straini pentru ca in Romania ori le salta preturile ametitor, ori nu gasesti jucatori de valoare.

yo_marius19.01.2008 20:05

asta confirma ce spuneam inainte de Craciun.vom avea 7-8 atacanti si doar 2 posturi de titular!!!

culmea e ca de data asta are ceva dreptate ciobanul.cu un singur amendament:Neaga poate oricand sa joace pe stanga(ca rezerva a lui Plesan),e muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllttttt peste romica surdulica.

P.S. dupa indelungi meditatii am ajuns la concluzia ca romica e unul din cei mai slabi jucatori din istoria recenta a Stelei la mare lupta cu Tibi Lung.

AndyQ19.01.2008 20:12

Am si uitat de Tibi Lung... Mai traieste?

Daca vin 1-2 mijlocasi raman Neaga si Surdu pe tusa, la fel cum o sa ramana toata linia de atac(Badea-Iacob-Habibou). O sa rupa banca baietii astia 3, in timp de columbienii o sa mature prin campionat cu cateii si echipele de compostori ale CFR si Rapid...

Asta pana jucam in compania formatiilor cu perspectiva: Vaslui, Ceahlau, Otelul, s.a.m.d. care o sa aiba ca scop scoaterea din joc a columbienilor Stelei, prin ruperea picioarelor..

strezahuzum19.01.2008 21:18
Am si uitat de Tibi Lung... Mai traieste?

Inca. Joaca undeva pe la oltenii lui, prin divizia B daca nu ma insel.

Daca vin 1-2 mijlocasi raman Neaga si Surdu pe tusa, la fel cum o sa ramana toata linia de atac(Badea-Iacob-Habibou). O sa rupa banca baietii astia 3, in timp de columbienii o sa mature prin campionat cu cateii si echipele de compostori ale CFR si Rapid...

Hei, usurel, usurel. Am ramas oare singurul pesimist prin zona ? Columbienii astia 2 nici n-au ajuns si noi deja suntem siguri ca au sa rupa tot. Hai sa asteptam macar sa-i vedem in amicale.

Asta pana jucam in compania formatiilor cu perspectiva: Vaslui, Ceahlau, Otelul, s.a.m.d. care o sa aiba ca scop scoaterea din joc a columbienilor Stelei, prin ruperea picioarelor..

De Ceahlau deja am scapat, am jucat cu ei tur-retur. Si eu zic sa nu fim chiar asa de paranoici. Ce dracu, exista niste reguli si intre fotbalisti.

think_again19.01.2008 21:48

bha transferurile sunt realizate intr-un cuvan o sa avem o echipa foarte puternica si dak o sa ramana si Goian si Dica o sa rupem tot si in Champions League o sa iesim din grupe poate!!!!!!

w3bmaster19.01.2008 22:44

Unu din moreno Daryo care pare cel mai tare din toti cei veniti poa juca si mijlocas dar totusi .... Avem aparare avem si atac cu astia dar MIJLOCU unde e (Dica se pare ca pleaca desi sper si nu prea cred ca va pleca) in rest mijlocu ? Azi dupa cum a zis Laca se pare ca nu sa renuntat la Armetranos (nu ca as crede cai vreun super jucator dar is sigur cai peste ceilalti mijlocasi de la noi) da poa vine si asta pe final ,......

De maturat prin campionat nu stiu asta suna prea optimist dar poa incepem si noi fotbal si daca mai e si un pic mixat cu Sud americanu e perfect poa incep sa vin si eu la stadion dinou ca in retur nu am fost la mai mult de 3 meciuri ca nu aveam ce vedea decat o echipa de non fotbalisti ...

Forza Steaua oricum pan nui vad eu in tricou nostru nu cred :)

dr.adrian919.01.2008 22:49
Unu din moreno Daryo care pare cel mai tare din toti cei veniti poa juca si mijlocas dar totusi .... Avem aparare avem si atac cu astia dar MIJLOCU unde e (Dica se pare ca pleaca desi sper si nu prea cred ca va pleca) in rest mijlocu ? Azi dupa cum a zis Laca se pare ca nu sa renuntat la Armetranos (nu ca as crede cai vreun super jucator dar is sigur cai peste ceilalti mijlocasi de la noi) da poa vine si asta pe final ,......

De maturat prin campionat nu stiu asta suna prea optimist dar poa incepem si noi fotbal si daca mai e si un pic mixat cu Sud americanu e perfect poa incep sa vin si eu la stadion dinou ca in retur nu am fost la mai mult de 3 meciuri ca nu aveam ce vedea decat o echipa de non fotbalisti ...

tu esti suporter al Stelei?!

suportera_nr.119.01.2008 22:54

Doamne, fa-i ceva acestui cioban nenorocit si paranoid! Doamne, scapa-ne de el, te rog! Prea isi bate joc de toti cei pe care i se pune pata! mai bine il tine pe surdulica, sau pe banelinho si-i arunca pe Neaga si Iacob ca pe maselele stricate. Ce bataie de joc! Putea sa le dea drumul fara pretentii si fara sa-i jigneasca in ultimul hal la TV, dar pana nu se umple de penibil nu poate. Ciobanule, se strange latul, ai grija, totul se plateste!

CaTaLiNsm StElIsTu20.01.2008 06:08

Pai cei doi trebuiau avertizati de la inceput ce rol au nu acum sa fie aruncati ca si niste carpe.Iar in ceea ce priveste aportul celor2...daca cineva trebuia sa ramana la prima echipa era Zaharia si nu Iacob,iar cu atat mai putin Neaga.

florin_b_*20.01.2008 09:06

"dar MIJLOCU unde e"...pai Daryo poate juca oriunde la mijloc...

MoWeed20.01.2008 11:04

Din cate am inteles columbienii astia au avut in trecut probleme cu viata extrasportiva....sper sa nu faca si ei ca circaru ala de Carlos. Astept sa-i vad la treaba inainte sa ma pronunt cat de buni sunt.Oricum din atacantii care ii aveam in lot trebuia pastrat doar Zaharia...deci Iacob chiar e bine ca pleaca

1uLy4Nn20.01.2008 12:22

asa domne....sa mai facem si noi ceva transferuri, in\mi pare rau de plecarea celor 2 dar sa speram ca o sa fie spre binele echipei spre24

steaua_gloria20.01.2008 14:38

Na ma, aia care ii plangeati de mila lui Zaharia, pleaca si Iacob si Neaga. Oricine ramane ,eu am incredere in el.

mountytoma20.01.2008 22:49

ar fi frumos ca odata cu venirea noilor achizitii sa se termine problemele noastre in atac.

insa avand in vedere cum stie ciobanul prost sa dea cu mucii in fasole, cum a terfelit el spiritul stelist, tare mi-e teama ca nu vor fi nici ei decat alti Carlos, Elton, zaharia, Neaga, Iacob etc

stiind ce au patit cei de dinainte, jucatorii buni nu vor mai veni la noi (TORJE NU TREBUIA RATAT, MERITA SI 5 MILIOANE!), pentru ca un jucator valoros nu se lasa umilit de un bou, chiar si cu mustata. asa la Steaua nu vor mai veni decat cei care nu stiu nimic despre Steaua, sau mercenari gen badoi (care au totusi meritul ca il storc de bani pe prostul prostilor, cred ca numai falimentul ne scapa de el, sau moartea...)

sunt foarte curios sa vad pana cand ii va considera bekkatul jucatori buni pe astia care vin acum

oricum el ramane cel mai prost om care a ajuns vreodata cu treaba pe la Steaua

eu le multumesc si voi duce dorul si lui Neaga, si lui Iacob. asa cum ii duc dorul lui Bostina, lui Elton...

neaga190021.01.2008 17:15

cati extracomunitari avem acum?patru?armenteros e tot un extracominitar? are pasaport argentinian.... o sa fie tare nasol, dar macar de ar veni pentru ca e nevoie de el la mijloc! eu sunt in spnia si il privesc de cate ori am posibilitatea: e un bun dispecer, e un adevarat nr 10! sa dea Dumnezeu sa vina! si camus era bun , dar francezul e prea plin de el sa accepte sa joace la noi!

john_8621.01.2008 17:22

cu tot cu cei 3 avem 8 straini in echipa : zapata, emeghara, golanski, dino eze, habibou, mendosa si cei 2 moreno

bodanelu21.01.2008 18:28

@john sunt 4 extracomunitari: Cei doi Moreno, Rufay si EME :D

ghindoi22.01.2008 11:14

cica ciobaninho a declarat ca Neaga nu mai pleca!

sport....ro

MoWeed22.01.2008 12:51
cica ciobaninho a declarat ca Neaga nu mai pleca!

sport....ro

am inteles ca l-a convins Laca sa-i mai dea o sansa....

waliazar22.01.2008 21:36

A mai gresit odata cind l-a vindut pe Neaga la Coreeni...acum ar trebui sa-l lase in teren..in cronicile de meci din ''Gazeta'' singurul jucator care apare peste tot e ...'' Neaga'' nu stiu daca a-ti citit????????????