"Doi Moreno la Steaua. Sunt sigur de transferurile lor, o sa vina. Daca consideram ca aceasta este o etapa importanta in pregatirea echipei, putem spune ca suntem multumiti. Cat timp am urmarit jucatorii adusi? Atat timp cat sa ne dam seama ca sunt necesari pentru Steaua. Data trecuta, cand v-am mai zis ce calitati au jucatorii, s-a interupt filmarea, ati aranjat voi ce sa apara. Eu pot sa va spun ca am facut intr-adevar niste transferuri bune. Ramane de vazut daca vor confirma pe perioada returului. Daca va mai fi necesar vom mai aduce si alti jucatori. Si Mendoza vine la Steaua. Calitatea dupa care noi am ales a fost valoarea jucatorului. Aceasta a fost o etapa intermediara de pregatire. Urmeaza stagiul din Cipru, urmeaza stagiul din Turcia si dupa aceea se poate trage o concluzie. Neaga a fost cu noi in cantonament in Valencia. Am adus trei atacanti la Steaua. Acum, cand nu aducem, ca de ce nu aducem, cand aducem, cine pleaca", a spus Argaseala.
"Avem șase vârfuri de atac, joci cu douã. Pãi ce sã facã Neaga? Nu sunt suparat pe Neaga, e prietenul meu, dar nu are valoare de Steaua. Le-am zis ca nu e niciun fel e rautate, va multumesc pentru ce ati facut pana acum, nu trebuie sa imi purtati dusmanie. Nu se poate sa stati la Steaua asa. Daca au inteles bine, daca nu sa fie sanatosi. Eu le dau banii pana la ultimul leu. Ce sa le fac? Pe Neaga și pe Iacob i-a luat (n.red. - în cantonamentul din Spania) pentru cã nu avea 22 ca sã joace acolo, dar nu vor rãmâne la echipa întâi. Dar ei nu vor ramane la Steaua. Nu am nimic cu Neaga, dar unde sa joace? Pe stanga, pe dreapta? In locul cui? Ce sa mai faca Iacob la Steaua? Mai poate sa joace Iacob la Steaua? Vor veni jucatori care pot sa dea si cu stangul si cu dreptul" a declarat Gigi Becali.