FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cum ar trebui sa ne simtim?

Adi08.05.2005 15:59

Cum ar trebui sa ne simtim, noi suporterii, dupa Otelul-Steaua 1 0?????

Bucurosi pentru ca dupa 25 de etape Steaua se afla pe 1 loc cu un punct in fata Rapidului si 2 in fata lui Dinamo?

SAU

Tristi si mihniti pentru ca din avansul de 6 puncte de la sfirsitul turului a mai ramas un punct? Si mai rau echipa noastra are un joc penibil :(:( :?:

Virgil08.05.2005 16:40

As fi bucuros daca Steaua ar câstiga titlul cu un punct avans în clasament.As fi bucuros daca l-ar câstiga chiar la egalitate de puncte.

Nu asta este esential în clipa de fata.Conteaza numai faptul ca Steaua nu mai joaca nimic,ca a uitat sa suteze la poarta,sa marcheze.E drept ca nici nu prea mai poate.

Mi-ar placea sa fie o lupta pe viata si pe moarte în trei,alaturi de Rapid si Dinamo.Dar nu mai sunt convins ca Steaua mai poate duce lupta.Pentru ca se pare ca a cam terminat benzina.

Un vis frumos dus pâna la încununarea cu titlul neoficial de campioana de toamna,e pe cale sa se naruie.

Mai crede cineva în minuni?

misha08.05.2005 16:58
Mai crede cineva în minuni?

da :wink:

fanatica08.05.2005 17:00

pe bune eu una ma simt trista pentru ca pierdem puncte fara macar sa luptam pentru ele!suntem penibili!ne hranim cu istoria!suntem bucurosi si sarbatorim castigarea cupei din 1986,suntem bucurosi ca am batut pe valencia;pacat ca asta e doar trecut si nimeni nu tine seama pe teren de istorie!suntem penibili!!!jucatorii nu mai au respect pentru clubul asta,sunt platiti degeaba!!!ne bazam pe asa zisul talent al baietilor,adevarul e ca in meciul de azi am dat pe afara de talentati ce suntem,suntem minunati!!!am jucat cred mai prost ca si Craiova(ma mir cum am reusit sa batem pe ultima clasata)!avem noroc ca am jucat deja cu rapid si Dinamo ca astfel ne afundam rau de tot!sunt total dezamgita de Steaua dupa meciul de azi in care nimic nu a mers!toata lumea a gresit:de la Ghionea,gaforul meciului,pana la Radoi,Munteanu si multi alti!de fapt singurul care a mai miscat pe teren a fost Paraschiv(pacat ca nu a fost titular)!s-a inceput cu o echipa jalnica,iar schimbarile au venit prea tarziu!ne-0am lamurit si cu mult prea talentatul si laudatul Tudor sau cu Radoi!au jucat penibil!imi venea sa plang cand vedeam ce echipa penibila vaem!trebuie sa trecem peste victorii si trebuie sa ne trezim pentru ca jucam penibil!oricum mi se pare mie sau de cand a venit MM Stoica la Steaua,noi nu prea castigam cu galatiul!toate meciurile care au contat le-am pierdut!oricum si Ghionea e un ex-galatean,asa ca de ce nu ar fi gafat?!rusine!!!!!!!!!!1

Virgil08.05.2005 17:00

Special for misha :

Ma rog,în afara de tine.

Adi08.05.2005 17:35

Daca pentru meciurile cu Cluj si cu Bacau de acasa nu imi fac probleme pentru ca cu ajutorul suporterilor o bagam noi in poarta, atunci pentru meciurile cu National, Brasov si Timisoara imi fac mari probleme: chiar nu cred ca avem forta sa cistigam in aceste 3 meciuri

Adi08.05.2005 17:38
dupa 25 de etape Steaua se afla pe 1 loc cu un punct in fata Rapidului  

Ma scuzati am facut o greseala, m-am grabit, la 3 puncte in fata Rapidului :D:D:D [/b]

misha08.05.2005 17:42

iar te-ai grabit, Steaua se afla la 2 puncte de Rapid

Virgil08.05.2005 17:44

Asta înseamna ca Rapidul a pierdut 2 puncte pe teren propriu.Motiv de usurare.Ma simt deja mult mai bine decât acum 3 ore.

Ore,ore/multumim Rapidule! :lol:

Hai ca se poate.Si noi,si ei,si câinii,suntem o apa si-un pamânt.

Felicitari Rapid !

misha08.05.2005 17:47

sincer credeam ca apulum va pierde, insa a facut egal, ce v-am zis eu ca se intampla si minuni :wink:

Virgil08.05.2005 17:54

Wow,dar asta nu e minune.E un lucru normal. :lol:

misha08.05.2005 17:56

ba e o minune :wink:

Virgil08.05.2005 18:01

Hai,treaca de la mine.Jumatate de minune. :lol:

Adi08.05.2005 18:10
iar te-ai grabit, Steaua se afla la 2 puncte de Rapid

:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pai cum sa fie la 2 puncte de rapid, daca inaintea acestei etape Steaua avea un avans de 4 puncte fata de rapid, iar in aceasta etapa Steaua a pierdut si nu a luat nici un punct, iar rapidul a facut egal si a luat un punct, prin urmare a micsorat diferenta dintre Steaua si rapid cu un punct; 4-1=3

Poate nu-s eu mare as in matematica, dar cind vine vorba de puncte si de bani is bun de tot :D

misha08.05.2005 18:13

scuze, insa am crezut ca nu se actualizase clasamentul si credeam ca inaintea acestui meci cu apulum Rapid avea 48 de puncte

weber_p08.05.2005 20:56

Am si eu o intrebare: misha tu nu stii decat sa faci caterinca?? de cand intru pe forumul asta vad numai mesaje tampite de la tine!! esti stelist si te respect pt asta dar acum tara arde si tu te pipteni!!

Steau ne-a dezamagit azi mai rau ca oricand!! dar e de datoria noastra sa-i sustinem asa cum sunt ei buni sau rai!! trebui sa mergem si sa fim langa ei!!! mai sunt 5 etape se mai pot intampla multe!! transferuri mai putine acum ca nu se poate dar pana la vara cu astia defilam pe astia sa-i sustinem!!

Virgil09.05.2005 04:21

Un mod serios de a pune problema.Respect Weber.

Intrebare.Unde a gresit Misha?Ca pâna acum am vazut-o sustinând neconditionat echipa.

Neaga8809.05.2005 06:03

mey ... nu stiu cum ar trebui sa se simta un stelist ... dar stiu cum ma simt io acum : suparat, dezamagit, prost-dispus, scarbit de modul de joc al Stelei ... si imi vine sa-i injur pe totzi cei care fac parte din F.C. Steaua, in afara de Munti ! asta daca nu deja i-am injurat :cry: :x !!! oricum mai e sperantza ... inaintea meciului cu Otzelu' ziceam ca am o presimtzire ca vom castiga ... n-a fost asa ... dar TOTUSHI ... SPER SA NU PIERDEM TITLU', ca chiar nu stiu ce as face .. si nici nu vreau sa aflu ! -=((( Forza Steaua vinci PER NOI )))=- ; [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ... Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] !!! apropo .. mai am si teza azi la romana :), so ... wish me luck ... va multzumesc ! Steaua : O iubire ce nu poate fi inselata niciodata !

Adi09.05.2005 07:50

Totusi eu spun ca Steaua a trecut cu bine peste cele mai grele 4 deplasari: Craiova, Constanta, Iasi, Galati. Cu 4 puncte din 12:) dar pe primul loc + derbyurile cu rapid si Dinamo au trecut............ Totul depinde de noi, nimic inca nu e pierdut

Allen09.05.2005 08:34

Salut, e primul meu msj aici.

M-am saturat pana peste cap de adunatura asta de incapabili care ne fac clubul de ras. Sincer as fi bucuros sa pierdem si campionatul asta pt ca nu-l meritam. Privind inapoi spre parcursul nostru european imi dau acum seama ca a fost un sir de intamplari fericite.

Ma simt neputincios si nu mai gasesc nici un motiv serios pt a mai veni la stadion sa-mi sustin echipa.

Reforma in Peluza Nord? Hai ca n-am mai ras de mult asa. Cu cine acum ca Ultras e la Sud iar TB s-a desfiintat? Baietii astia erau singurii pt care mai veneam la meciuri in PN. Acum ma simt ca un suporter fara echipa. Departe sunt meciurile cu Aston Villa, sirul de titluri castigate, victoriile la scor din meciurile cu rivalii, placerea de a veni la stadion stiind ca echipa va da totul pe teren, mandria de a vedea un mare jucator ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] daruindu-se pentru culorile ros-albastre.

Nu va faceti prea multe iluzii. Campionatul e pierdut. Echipa nu ne mai apartine. Viitorul nu suna bine deloc.

Jackass09.05.2005 12:45

:evil:

ce ne facem oamenilor?

Dinamo e doar cu 2 puncte in spate si rapid cu 3! sanse mai sunt dar oare avem puterea sa nu mai pierdem nici un meci? :roll:

ne trebuie jucatori noi daca vrem performanta! si Becali ar trebui sa aduca si mai multi straini! ca el tot zice ca vrea o echipa pura de romani! da ce ... mea? e nationalist?

SHAYAN09.05.2005 13:21

Gigi a declarat ca nu e mare paguba daca pierde titlul,asa ca e clar ca nu se va schimba nimic.Va fi in continuare lupta de orgolii la Steaua.Si chiar daca aduce oameni valorosi din vara,cand o sa i se para lui ca nu stiu ce la ei,imediat ii da afara si vom ajunge in aceeasi situatie ca acum.La Steaua problema nu e cu jucatorii,ci cu cei conducere care se comporta ca niste...(nu vreau sa folosesc cuvinte dure),dar asta e adevarul.Amestecul in alcatuirea echipei ne duce la dezastru.

misha09.05.2005 15:07
Am si eu o intrebare: misha tu nu stii decat sa faci caterinca?? de cand intru pe forumul asta vad numai mesaje tampite de la tine!! esti stelist si te respect pt asta dar acum tara arde si tu te pipteni!!

Steau ne-a dezamagit azi mai rau ca oricand!! dar e de datoria noastra sa-i sustinem asa cum sunt ei buni sau rai!! trebui sa mergem si sa fim langa ei!!! mai sunt 5 etape se mai pot intampla multe!! transferuri mai putine acum ca nu se poate dar pana la vara cu astia defilam pe astia sa-i sustinem!!

raspuns:da mai numai asta stiu sa fac de cand m-am nascut, ce-i cu tine, ia o pastila ca esti cam stresat in ultimul timp

a inca ceva:azi e bagarea in seama?

Gaga_mnx209.05.2005 16:14

nu este de vina Zenga, este de vina conducerea ca nu avem si noi atacanti de clasa, macar Neaga isi revenise, acum este Cristea care este cel mai praf dupa teren, cum este posibil ca la 22 de ani sa ai crampe musculare.

Jackass10.05.2005 11:59

shayan,

ai perfecata dreptate! Gigi e un bou si nu are pic de profesionalism! asta este si marea noastra problema! Becali e un fel de dictator, dar are marele argument ca baga bani in echipa! :x

la asta m-am referit si io: sa-si lase orgoliul la o parte si sa aduca jucatori buni, carola sa le dea si sansa sa arate ce pot, macar un an!