Salut, e primul meu msj aici.
M-am saturat pana peste cap de adunatura asta de incapabili care ne fac clubul de ras. Sincer as fi bucuros sa pierdem si campionatul asta pt ca nu-l meritam. Privind inapoi spre parcursul nostru european imi dau acum seama ca a fost un sir de intamplari fericite.
Ma simt neputincios si nu mai gasesc nici un motiv serios pt a mai veni la stadion sa-mi sustin echipa.
Reforma in Peluza Nord? Hai ca n-am mai ras de mult asa. Cu cine acum ca Ultras e la Sud iar TB s-a desfiintat? Baietii astia erau singurii pt care mai veneam la meciuri in PN. Acum ma simt ca un suporter fara echipa. Departe sunt meciurile cu Aston Villa, sirul de titluri castigate, victoriile la scor din meciurile cu rivalii, placerea de a veni la stadion stiind ca echipa va da totul pe teren, mandria de a vedea un mare jucator ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] daruindu-se pentru culorile ros-albastre.
Nu va faceti prea multe iluzii. Campionatul e pierdut. Echipa nu ne mai apartine. Viitorul nu suna bine deloc.