FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fara suparare Steaua nu mai are valoare!

kyd08.05.2005 15:59

Steaua=echipa fara valoare.Totul merge din ce in ce mai prost pentru noi si suntem in pericol sa pierdem titlul.

In timp ce Dinamo si rapid castiga noi pierdem aproape fiecare meci.

Nu stiu cum e posibil asa ceva ,avem doar 3 atacanti din care 2 sunt accidentati si din aceasta cauza trebuie sa jucam cu juniori care nu prea au experienta.

boggy7708.05.2005 16:09

Este necesara demiterea IMEDIATA a lui Zenga si aducerea altui antrenor. Trebuie sa existe un soc la nivelul jucatorilor.(oricum jumatate dintre ei trebuie sa plece la vara la cat de petarde sunt). Nu poti sa schimbi peste noapte 15-16 jucatori dar un antrenor da.

O sa vedeti e chiar benefic.Totul e sa se intample.

Tot meciul nu am vazut decat aceleasi nesfarsite centrari spre careul advers , nu a existat pic de idee ofensiva ,conlucrare zero intre mijlocasi si atacanti.

Steaua e in CRIZA PROFUNDA!!!

De cand n-a mai inscris 1 gol in 4 meciuri in campionat????????????????????????????????????????????????????????????????

Mi-e rusine ca tin cu echipa asta

Virgil08.05.2005 16:28

Mi se pare un non sens sa spui ca Steaua nu are valoare.Stiu,sunt vorbe spuse la suparare.

In clipa de fata Steaua arata ca o echipa fara vlaga,fara dorinta de a câstiga,resemnata.Oare de ce ?Refuz sa mai fac presupuneri,sa arat care-s vinovatii,ce ar trebui facut,etc.

Mai sunt 5 etape si ai nostri nu dau semne ca putem macar spera ca se vor bate pentru titlu.

E o nebuloasa.E un lucru voit ceea ce fac ei?E un boicot?Daca e,spre cine e îndreptat?Pentru ca Steaua joaca,domina,dar nu reuseste sa dea gol.

Pâna acum eram nemultumiti ca dadeam un gol si ne bagam cu capul la cutie.Acum când nu mai dam nici acel amarât de gol si pe deasupra mai si încasam.ce ar mai fi de spus.

Din prima etapa a acestui retur,Steaua a pâlpâit.Acum e pe cale sa se stinga.

Somn usor Ciobanul,somn usor MM,somn usor Walter...,noapte buna.

fanatica08.05.2005 16:50

fara suparare,dar la Steaua nu se mai joaca fotbal!fotbalistii nu mai au respect pentru echipa asta,si ne fac de ras la fiecare meci!imi pare rau de nea Gigi ca baga atatia bani intr-o echipa fara valoare,intr-o echipa bazata pe tupeu,nesemtire,fitze si pile!am ajuns sa ne rugam sa nu primim mai mult de un gol!suntem jalnici:nu avem atacanti,pe portari ii dam afara,jucam cu juniorii!Steaua a ajuns o echipa formata de fotbalisti plini de fitze si tupeu si lipsiti de talent si vointa!nici macar bunul simt de a se lupta nu mai arata!sunt platiti degeaba!suntem penibili si asta pentru ca ocupati cu datul afara din echipa a talentelor si cu scandaluri!suntem tupeisti si avem pile la nea Gigi care ne da bani si ne tine in brate fara ca noi sa fecm nimic!asta e gandirea dragilor nostri fotbalisti care ne fac de ras echipa!nu au respect pentru culorile clubului!rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!suntem penibili!!!!!!!!!!!

Virgil08.05.2005 16:54

Fanatico,acolo e ceva mult mai profund decât presupui tu.Fi-ti-ar "nea Gigi" de râs sa-ti fie.

fanatica08.05.2005 17:04

cu tot respectul dar ce te enerveaza la Ciobanul?ca a ridicat clubul asta?ca finanteaza Steaua atat de bine ca nu mai avem probleme finaciare?o fi facut si el greseli dar ce vrei nu e omul cunoscator de fotbal,abia acum invata!si in plus sunt bani lui si are dreptul sa ia orice decizie fie ea corecta sau nu!

mai profund?explica!

misha08.05.2005 17:07
Mi-e rusine ca tin cu echipa asta

nu mai tine cu echipa asta, nu te obliga nimeni sa tii

mai bine tii cu Rapid sau cu Dinamo

unui suporter adevarat nu ii este niciodata rusine cu echia de suflet

asta ca Steaua nu ar avea valoare e o aberatie, daca nu am reusit aproape nimic in acest retur nu inseamna ca Steua n-ar avea valoare, acest lucru s-a intamplat la echipe mai mari la care jucatorii valorau foarte foarte mult

Virgil08.05.2005 17:21
cu tot respectul dar ce te enerveaza la Ciobanul?ca a ridicat clubul asta?ca finanteaza Steaua atat de bine ca nu mai avem probleme finaciare?o fi facut si el greseli dar ce vrei nu e omul cunoscator de fotbal,abia acum invata!si in plus sunt bani lui si are dreptul sa ia orice decizie fie ea corecta sau nu!

mai profund?explica!

Ce ma enerveaza la Gigi?Nu ma mai enerveaza nimic.Mai nou ma amuza.De fapt nici nu am spus ca ma enerveaza.Am spus "fi-ti-ar "nea Gigi" de râs sa-ti fie".Si m-am legat de faptul ca i-ai spus nea Gigi.Acum gândindu-ma ca nu ai decât 17 ani,conchid ca e firesc sa-i spui asa.E mai în vârsta decât tine.

Zici ca a ridicat clubul asta ? Inexact.Clubul l-a ridicat pe el.L-a propulsat în sfera celor mai cunoscuti oameni din tara.

Mai zici ca are dreptul sa ia orice decizie,ca sunt banii lui.A luat.Si ce-a facut?Numai rau a adus.

Vrei sa-ti explic ce e atât de profund în apatia Stelei?

Asteapta sa mai cresti si poate o sa întelegi singura.

SSK08.05.2005 18:14

Suntem in cadere libera de vre 3-4 meciuri. Nu mai jucam mare lucru. Ce-i drept, lupta inca nu-i pierduta, pentru ca tiganii au facut un egal chinuit cu Apulum azi, iar dintre ei si caini mie de ei mi-era mai frica.

Nu stiu ce dracu se intampla la echipa, dar toti jucatorii sunt blazati si joaca incet, lateral, fara idei, fara sclipiri. Asta este Steaua lui Piti, nu e Steaua lui Zenga ! Pe vremea lui Piti, daca nu mergeau Dumitru si Aliuta (sau Trica, mai la inceput), s-alegea prafu'... Azi, daca nu merge Dica (sau mijlocul in general), nu merge nimic. De atac mi-e groaza sa vorbesc !

Oricum, cred ca trebuie sa ramanem alaturi de echipa, pentru ca, sincer sa fiu, nu avem alta varianta momentan. Desi ne doare ca am fost atat de "favoriti" si nu mai suntem, nu cred ca avem dreptul sa protestam atata timp cat suntem inca in frunte si cat timp depinde doar de noi sa castigam titlul !

PS Fanatica, hai sa nu incepem o discutie despre "nea Gigi", te rog frumos ! :x

PS 2 Cred ca jucatorii nostri au cele mai proaste preluari din Divizia A... :evil:

reddog10.05.2005 22:56
Steaua=echipa fara valoare.Totul merge din ce in ce mai prost pentru noi si suntem in pericol sa pierdem titlul.

In timp ce Dinamo si rapid castiga noi pierdem aproape fiecare meci.

Nu stiu cum e posibil asa ceva ,avem doar 3 atacanti din care 2 sunt accidentati si din aceasta cauza trebuie sa jucam cu juniori care nu prea au experienta.

Din pacate Dinamo nu a castigat cu Brasovul si cu nationalul, sa nu mai spun cu voi...Eram departe...Adevarul e ca nu ma gandeam ca de la 8 puncte distanta ajungem la 2. Mai sunt sperante. CFR? Nasol meci...

FANATIK RED-BLUE11.05.2005 19:00

Cu CFR avem meci nasol, hai fii serios, daca era in deplasare mai ziceam, da asa....

Meciurile nasoale sunt cu National si Poli

Bogdan4Steaua11.05.2005 22:03

Sa incercam sa nu dam vina doar pe jucatori. Sa tinem cont si de faptul ca au plecat de la Steaua jucatori importanti, cu care am fi fost campioni si anul trecut probabil: Neaga si Danciulescu sunt doar doua dintre exemple. Problema apare si in vara: Cristea nu impresioneaza, Dinita este mediocru, iar Litu este deocamdata necopt. Avem un singur atacant ce merita sa fie pastrat in lot(daca facem abstractie de juniori), si acela este Oprita(atacant de careu, care poate sa isi depaseasca in dribling adversarul). Cristea are viteza, insa ii trebuiesc spatii largi, iar contra echipelor care stau cu 7-8 jucatori in careu este greu sa intalnesti astfel de spatii largi. Avem nevoie de atacanti: o solutie ar fi revenirea lui Neaga, dar nu cred ca acest lucru se va intampla(este la cutite cu Ciobanul, Zenga si Dorinel Munteanu). In tara ar fi doar Gigel Bucur si eventual Mansour. Voi vedeti alte solutii in campionatul intern? Pe plan international, totul este o loterie(jucatori cu nume nu putem sa aducem, iar la cei "de pe internet" ar trebui sa spunem pas). Situatia nu este deloc roza nici de acum incolo.

Oricum, sper sa avem noroc si sa castigam titlul: nu il meritam prin prisma jocului prestat in retur, insa pentru evolutiile din tur si din Cupa UEFA, meritam acest lucru cu prisosinta.

Hai Steaua!!!

Motanu D12.05.2005 05:15

Fotbalistii nu-si pierd valoarea peste noapte. Steaua nu si-a pierdut valoarea ci conditiia fizica. Probabil ca daca altii ar fi jucat 5 meciuri in Europa acum de abia ar mai fi fugit prin campionat. Si n-ar mai fi rezistat nici prin baruri...

SHAYAN12.05.2005 08:35

nu cred ca solutia ar fi demiterea lui Zenga.Doar cu el am jucat 12 meciuri in Cupa UEFA,nu? Iar acum cand echipa e in scadere de forma,ce facem,cautam tapi ispasitori?Am pierdut jucatori de valoare,asta e,iar cei care mai sunt ori sunt obositi ori accidentati.

Sunt de acord ca cei 2 atacanti tineri sunt de mare viitor la Steaua,dar nu acum cand ne-ar trebui oameni cu experienta.Din pacate,nu avem de unde,asa ca sa speram ca vor reusi sa faca ceva in meciurile care au mai ramas.

reddog13.05.2005 15:18
Cu CFR avem meci nasol, hai fii serios, daca era in deplasare mai ziceam, da asa....

Meciurile nasoale sunt cu National si Poli

Nationalul si Poli nu vor juca la adevarata valoare cu voi. Mai ales ca daca v-ar bate, titlul ar putea ajunge in Groapa...Ar fi ultimul lucru pe care l-ar dori aceste doua echipe...