Ce credeti ca se va intampla cu cei 10 invinuiti in scandalul transferurilor si ce informatii noi credeti ca o sa apara.
Ce credeti ca se va intampla cu cei 10 invinuiti in scandalul transferurilor si ce informatii noi credeti ca o sa apara.
Sunt aproape sigur ca nu vor pati nimic. Cred ca e doar o smecherie electrorala dupa alegeri se va face o conferinta de presa in care se va zice ca nu-s destule dovezi sau ca respectivii au adus dovezi ca s-au platit taxe
Chiar daca nu este o smecherie electorala ei vor da spaga cui trebuie si vor scapa
N-o sa se intample nimic. Oricum, eu sper sa infunde puscaria toti. Is toti niste nenorociti, poate mai putin Gica Popescu pe care nu-l cred in stare de astfel de manarii.
N-o sa se intample nimic. Oricum, eu sper sa infunde puscaria toti. Is toti niste nenorociti, poate mai putin Gica Popescu pe care nu-l cred in stare de astfel de manarii.
Cred ca Gica Popescu a fost folosit la inaintare de fratii Becali. Un fel de tap inspasitor in caz ca existau probleme.....
Nu se vor lua nici un fel masuri, ca si in celelalte cazuri de-altfel.
Aia sunt prea mari sa se i-a niste masuri,daca ar fii sa aresteze pe cineva or sa fie unii pe care nu-i cunoaste lumea!!