FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Scandalul care zguduie fotbalul romanesc

cristi_mold18.01.2008 09:26

Ce credeti ca se va intampla cu cei 10 invinuiti in scandalul transferurilor si ce informatii noi credeti ca o sa apara.

MoWeed18.01.2008 09:38

Sunt aproape sigur ca nu vor pati nimic. Cred ca e doar o smecherie electrorala dupa alegeri se va face o conferinta de presa in care se va zice ca nu-s destule dovezi sau ca respectivii au adus dovezi ca s-au platit taxe

Chiar daca nu este o smecherie electorala ei vor da spaga cui trebuie si vor scapa

steaua_gloria18.01.2008 11:28

N-o sa se intample nimic. Oricum, eu sper sa infunde puscaria toti. Is toti niste nenorociti, poate mai putin Gica Popescu pe care nu-l cred in stare de astfel de manarii.

MoWeed18.01.2008 11:34
N-o sa se intample nimic. Oricum, eu sper sa infunde puscaria toti. Is toti niste nenorociti, poate mai putin Gica Popescu pe care nu-l cred in stare de astfel de manarii.

Cred ca Gica Popescu a fost folosit la inaintare de fratii Becali. Un fel de tap inspasitor in caz ca existau probleme.....

stelistu_618.01.2008 12:55

Nu se vor lua nici un fel masuri, ca si in celelalte cazuri de-altfel.

IONUTZ-CIPRIAN18.01.2008 17:00

Aia sunt prea mari sa se i-a niste masuri,daca ar fii sa aresteze pe cineva or sa fie unii pe care nu-i cunoaste lumea!!