cine credeti ca va castiga anul acesta..eliade? [
]
cine credeti ca va castiga anul acesta..eliade? [
]
H.Coanda forever!!!!!
Lamuriti-ma si pe mine: aici joaca toate liceele din Bucuresti?
hahahahah anul trecut a avut echipa buna Coanda....anul asta e dificila rau situatia...
Lamuriti-ma si pe mine: aici joaca toate liceele din Bucuresti?
in principiu da!!
fiecare liceu trebuie sa se inscrie la Cupa(prin luna decembrie parca se faceau inscrierile) dupa care,in functie de rezultatele editiei precedente,sunt cateva echipe calificate direct in faza grupelor,restul urmand a juca niste meciuri eliminatorii intre ele,inainte de inceperea competitiei propriu-zise.
ca sa ma rezum la intrebare,in principiu,participa toate liceele bucurestene care se inscriu.
@Recoba
acu 2 ani Coanda a pierdut finala cu Eliade,anul trecut au terminat pe 3 daca nu ma insel.
sa vedem ce va fi anul asta,recunosc ca n-am mai avut timp sa trec pe la polivalenta sa vad macar un meci.
E bine ca se organizeaza astfel de competitii.
@Yo_marius stiu performantele...insa toti baietii din anii trecuti numai au drept de joc ...si cum nu prea a venit nimeni din urma...o sa vezi ![]()
stiti ceva despre Motzoc?![]()
eeee 14-le 14-le 14-le eeeee 14-le 14-le 14-le (electronica industriala) acolo am invatzat eu
:steag_steaua_ro:
eu una cred ca tot Eliade va castiga....desi mi-ar placea sa castige lic.meu bineinteles....Vulcanescu Mircea Vulcanescu.... :steag_steaua_ro: