FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri

Adi07.05.2005 19:19

La vara yi vad plecati de la Steaua pe Curt, Keca, Dinita. Toti 3 nu au demonstrat absolut nimic de cind sunt la Steaua.

In aparare parca stam bine: Ogararu, Ghionea, Radoi, P.Marin, Baciu, Goian, Nesu. Este posibil sa plece Radoi, dar un cuplu central Ghionea-Baciu ar fi destul de bun.

La mijloc apar primele probleme: Fl.Dumitru, Bostina, Paraschiv, Munteanu, Dica, Nicolita, Lovin sunt cu totii buni, stapinesc bine jocul, construiesc, paseaza, dar parca ne lipseste putina fantezie. Atacurile noastre intilnesc dificultati mari in fata apararilor aglomerate, asa ca ne trebuie ceva fantezie: Caramarin ar fi f.bun, G.Coman e OK, Prepelita e un jucator de perspectiva si Plesan ar fi bun, dar imi pare mie ca daca va veni la Steaua va veni doar in trecere, fara mare chef de performanta. Trebuie luata in considerare si posibila retragere a lui D.Munteanu, ca no sa-i creasca plamini la infinit :)

In atac e dezastru: Cristea, Oprita si gata + Simion, Dinita e de prisos aici. Nu avem cu cine sa marcam goluri, ne trebuie in primul rind ATACANTI. Am dori cu totii un super-talent sud-american, tehnic, puternic etc. dar nu cred...Revenirea lui Raducanu ar fi o solutie, mai ales ca nu a jucat de un an de zile, nu prea e vazut bine la Arminia si Espanyol. Neaga nu va veni ca da goluri si ia bani in Coreea si se pare ca asta yi convine. Din tara ar fi bun G.Bucur, dar Siman vrea sa ia bani multi pe dinsu si nu cred ca Gigi ar da 1 mil. pe el, totusi sunt posibile variante cu imprumuturi de jucatori, procente din transferuri etc. V.Iacob de la Galati, Gurita de la Farul ar fi si ei solutii; oricum sunt mai buni decit Ciocoiu si Dinita.

Speram cu totii ca la vara se va intari lotul considerabil, dar am o presimtire ca Gigi iar va face o vizita la Bacau si va aduce vreo 3-4 jucatori de acolo. In atac pe Cursaru, Narcis Raducan si inca vreo doi pe care yi va da Sechelariu.

Adi08.05.2005 19:00

Chiar nu are nimeni chef de discutii pe tema transferurilor???

SSK08.05.2005 19:14

Adi, Victoras Iacob si Gurita ti se par solutii :?: Hai sa fim seriosi, oamenii nu au treaba cu Steaua ! Iar Gurita cred ca are vreo 30 si ceva de ani...

Sincer, ne-ar trebui atacanti, da' din tara nu prea avem ce lua. Bucur in sus, Bucur in jos, da' ati uitat ca si despre Dinita vorbeam la fel ? Si ce s-a ales de el ? Ar trebui sa ne intrebam de ce nici un jucator de la Sportul nu reuseste sa se afirme si la echipele mari.

Si totusi, pentru a ma contrazice nitel, cred ca daca ar fi un transfer de facut, acela ar putea fi al lui Tibi Balan de la...Sportul ! :P Nu de alta, da tipu mi se pare super talentat si joaca pe un post de care fotbalul romanesc (implicit Steaua !) duce mare lipsa : mijlocas coordonator ! Parerea mea este ca el ar fi prima optiune.

Apoi, mie imi place foarte tare Gigel Coman, desi cu mijlocul nu se poate spune ca stam chiar rau... In atac insa, habar nu am daca exista varf in Romania care sa fie de nivelul unei echipe ce-si doreste sa intre in ChL (daca luam titlul :roll: ).

weber_p08.05.2005 20:59

Adi e prea devreme acum sa vb de transferuri!! mai sunt 5 etape mai e de jucat mai ales ca acum campionatul e mai palpitant!! deci inca nu e vremea sa discutam despre transferuri!! si eu sunt constient ca tre sa aducem niste jucator dar mai e timp!! mai e pana macar putem sa tragem linie si sa spunem!! Aia nu e bine aia merge aia e excelenta!!

Virgil09.05.2005 04:16
Chiar nu are nimeni chef de discutii pe tema transferurilor???

Nu prea ai ales bine momentul.Subiectul ar fi interesant dupa terminarea campionatului.Pâna atunci cred ca se impune sa ne concentram pe finalul campionatului.

Te înteleg totusi.Ai ales un subiect în care poti visa în voie tot ce e mai frumos,decât sa te enervezi cu prezentul urât,plin de emotii,neclar.