La vara yi vad plecati de la Steaua pe Curt, Keca, Dinita. Toti 3 nu au demonstrat absolut nimic de cind sunt la Steaua.
In aparare parca stam bine: Ogararu, Ghionea, Radoi, P.Marin, Baciu, Goian, Nesu. Este posibil sa plece Radoi, dar un cuplu central Ghionea-Baciu ar fi destul de bun.
La mijloc apar primele probleme: Fl.Dumitru, Bostina, Paraschiv, Munteanu, Dica, Nicolita, Lovin sunt cu totii buni, stapinesc bine jocul, construiesc, paseaza, dar parca ne lipseste putina fantezie. Atacurile noastre intilnesc dificultati mari in fata apararilor aglomerate, asa ca ne trebuie ceva fantezie: Caramarin ar fi f.bun, G.Coman e OK, Prepelita e un jucator de perspectiva si Plesan ar fi bun, dar imi pare mie ca daca va veni la Steaua va veni doar in trecere, fara mare chef de performanta. Trebuie luata in considerare si posibila retragere a lui D.Munteanu, ca no sa-i creasca plamini la infinit ![]()
In atac e dezastru: Cristea, Oprita si gata + Simion, Dinita e de prisos aici. Nu avem cu cine sa marcam goluri, ne trebuie in primul rind ATACANTI. Am dori cu totii un super-talent sud-american, tehnic, puternic etc. dar nu cred...Revenirea lui Raducanu ar fi o solutie, mai ales ca nu a jucat de un an de zile, nu prea e vazut bine la Arminia si Espanyol. Neaga nu va veni ca da goluri si ia bani in Coreea si se pare ca asta yi convine. Din tara ar fi bun G.Bucur, dar Siman vrea sa ia bani multi pe dinsu si nu cred ca Gigi ar da 1 mil. pe el, totusi sunt posibile variante cu imprumuturi de jucatori, procente din transferuri etc. V.Iacob de la Galati, Gurita de la Farul ar fi si ei solutii; oricum sunt mai buni decit Ciocoiu si Dinita.
Speram cu totii ca la vara se va intari lotul considerabil, dar am o presimtire ca Gigi iar va face o vizita la Bacau si va aduce vreo 3-4 jucatori de acolo. In atac pe Cursaru, Narcis Raducan si inca vreo doi pe care yi va da Sechelariu.