FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Lacatus confirma ca Gigi Becali nu mai are bani

fane_casieru'14.01.2008 20:41

Lacatus confirma ca Gigi Becali nu mai are bani

Aflat in cantonamentul din Spania, Marius Lacatus a tinut sa lamureasca campania dezastruoasa de transferuri a Stelei. Tehnicianul ros-albastrilor a sugerat ca problema o reprezinta salariile si suma de transfer, nu lipsa de interes a jucatorilor. 'inca mai asteptam acel numar 9, insa problema este legata de salarii, de suma de transfer, nu ca nu ar vrea jucatorii sa vina', a declarat 'Fiara'. Lacatus a mai spus ca ii este dor de stagiul de pregatire de la Forban, insa si cantonamentul de la Oliva Nova este unul pe gustul sau: 'La Oliva Nova e ca la Forban.

Mie mi-a placut Forban, nu aveam probleme un an de zile. Ne este dor de casa, cui nu ii este? Nici la Forban nu vedeam pe nimeni... aici exista mai multe moduri de comunicare', a mentionat Lacatus. Altfel, antrenorul a comentat si atacurile fostului stelist Valentin Badoi la adresa sa. 'Eu sunt principalul vinovat, ca trebuia sa fac publice anumite lucruri si nu le-am facut. Am incercat sa apar jucatorul. Cu Badoi am gresit ca nu mi-am exprimat gandurile fata de el', a adaugat Lacatus.

L-au pierdut si pe Gregoire

si mijlocasul belgian Cristophe Gregoire, de la Gent, a refuzat-o pe Steaua si a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu olandezii de la Willem II Tilburg.

Conform presei belgiene, Steaua ar fi oferit cinci milioane de euro pentru Gregoire, care a considerat, insa, ca venirea in campionatul Romaniei nu i-ar permite sa isi asigure locul in echipa nationala a Belgiei. 'Am ales sa-mi imbunatatesc cariera sportiva, sa fac un pas mai sus, in campionatul olandez. Aici nu e vorba de bani.

Sunt un jucator care munceste de placere, plus ca la un nivel mai inalt imi pot asigura locul la nationala. Din acest motiv am ales sa nu merg cu familia in Rom�nia. Nu doar banii conteaza', a spus Gregoire. in alta ordine de idei, conducerea Stelei se pare ca a ratat si transferul fundasului Laszlo Sepsi de la Gloria Bistrita. Internationalul de tineret este foarte aproape de a semna un contract cu puternica formatie portugheza Benfica Lisabona.

Sursa: Gandul

danimarcu14.01.2008 21:15

Pana nu pleaca gibonul,toti jucatorii de valoare sau de viitor or sa ne evite!...

Ciobanul asta paranoic a transformat Steaua in stana de oi,iar marketingul nostru e zero barat.

Doar pupincuristii si lingaii se vor inghesui sa lucreze la stapan...

Dar cu ei,nu vom face performanta!

axl14.01.2008 21:17

Totusi, nu inteleg titlul.

steaua_gloria14.01.2008 21:19

Nu e vorba cu nu are bani , e vorba ca nu vrea sa dea. El doar imprumuta, dar in limita bunului simt sa poata sa-i ia inapoi.

stelistu_614.01.2008 21:32

Cati bani are oieru`, dar e mai zgarcit ca Copos. :| Parca era mai nemilos cu banii.

IONUTZ-CIPRIAN16.01.2008 16:04

Eu incep sa cred ca,chiar nu mai are bani!!Are pamanturile alea,de acolo are el averea aia!!

andyro16.01.2008 16:26

Alt articol scris cu picioarele. Vorba lui axl, ce legatura are titlul cu ceea ce contine articolul ?

1on16.01.2008 20:01

Nu și-a dat bine demisia Cristian Tudor Popescu și au și început sã dea bulealã.

Sper sã ia lumea atitudine împotriva oierului de cum începe returul. ªi sper și galeriile sã facã nu lase lupta împotriva oierului deoparte pentru lupta împotriva legii lu miticã.

MoWeed16.01.2008 20:33

Nu a confirmat ca Becali nu are bani ci doar ca Becali e zgarcit

steaua_campioana17.01.2008 08:14

Probabil ca Lacatus a glumit ca sa scape de intrebarile stupide.

amarel17.01.2008 21:19

Dupa ce transferuri a facut Steaua pana acum, GB-ul n-are bani in buzunare , ci doar gura mare ,un laudaros din curtea scolii primare !!!! !!!