Lacatus confirma ca Gigi Becali nu mai are bani
Aflat in cantonamentul din Spania, Marius Lacatus a tinut sa lamureasca campania dezastruoasa de transferuri a Stelei. Tehnicianul ros-albastrilor a sugerat ca problema o reprezinta salariile si suma de transfer, nu lipsa de interes a jucatorilor. 'inca mai asteptam acel numar 9, insa problema este legata de salarii, de suma de transfer, nu ca nu ar vrea jucatorii sa vina', a declarat 'Fiara'. Lacatus a mai spus ca ii este dor de stagiul de pregatire de la Forban, insa si cantonamentul de la Oliva Nova este unul pe gustul sau: 'La Oliva Nova e ca la Forban.
Mie mi-a placut Forban, nu aveam probleme un an de zile. Ne este dor de casa, cui nu ii este? Nici la Forban nu vedeam pe nimeni... aici exista mai multe moduri de comunicare', a mentionat Lacatus. Altfel, antrenorul a comentat si atacurile fostului stelist Valentin Badoi la adresa sa. 'Eu sunt principalul vinovat, ca trebuia sa fac publice anumite lucruri si nu le-am facut. Am incercat sa apar jucatorul. Cu Badoi am gresit ca nu mi-am exprimat gandurile fata de el', a adaugat Lacatus.
L-au pierdut si pe Gregoire
si mijlocasul belgian Cristophe Gregoire, de la Gent, a refuzat-o pe Steaua si a semnat un contract pe doi ani si jumatate cu olandezii de la Willem II Tilburg.
Conform presei belgiene, Steaua ar fi oferit cinci milioane de euro pentru Gregoire, care a considerat, insa, ca venirea in campionatul Romaniei nu i-ar permite sa isi asigure locul in echipa nationala a Belgiei. 'Am ales sa-mi imbunatatesc cariera sportiva, sa fac un pas mai sus, in campionatul olandez. Aici nu e vorba de bani.
Sunt un jucator care munceste de placere, plus ca la un nivel mai inalt imi pot asigura locul la nationala. Din acest motiv am ales sa nu merg cu familia in Rom�nia. Nu doar banii conteaza', a spus Gregoire. in alta ordine de idei, conducerea Stelei se pare ca a ratat si transferul fundasului Laszlo Sepsi de la Gloria Bistrita. Internationalul de tineret este foarte aproape de a semna un contract cu puternica formatie portugheza Benfica Lisabona.
Sursa: Gandul