FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

7 MAI 1986-SA VISEZI MEREU UN VIS IMPLINIT!

LACATUS707.05.2005 17:00

Iata ca se implinesc 19 ani de la Sevilla!Ce mult a trecut si totusi parca numai ieri ar fi fost.O noapte magica,care din pacate nu se va mai repeta.Din fericire eroii acelei nopti magice sunt fotbalistii,antrenorii si conducatorii echipei Steaua Bucuresti!Iti multumesc Steaua Bucuresti ca m-ai facut sa fiu microbist si sa te iubesc!

Va multumesc:

HEMUTH Duckadam

Stefan Iovan

Ilie BARBULESCU

Adrian Bumbescu

LUCIAN Balan(Tudorel Stoica)

Miodrag Belodedici

Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

Mihail Majearu

Victor Piturca

GAVRILA Pele Balint

LASZLO Boloni

Dumitru STANGACIU

Marin RADU II

WEISSENBACHER

PISTOL

Anghel Iordanescu

Emerich Jenei

Petre GAVRILA

Valentin CEAUSESCU

Daca am uitat pe cineva imi cer mii de scuze!

Va multumesc ca m-ati facut sa iubesc Steaua!!!

Va multumesc in numele tuturor stelistilor ca ne-ati daruit ceva la ce multi viseaza,dar putini au ocazia sa bucure.

Cred ca in acest moment cuvintele sunt de prisos.Ceea ce conteaza e aceasta extraordinara performanta a celor enumerati mai sus!

PS:Rusine actuallilor conducatori,care n-au gasit de cuviita sa organizeze nimic cu ocazia acestei aniversari!

Virgil07.05.2005 17:11

O performanta care în actualele conditii nu poate fi repetata nici peste 100 de ani.

Si când spun conditii ma gândesc la diferenta uriasa dintre fotbalul jucat la noi si cel jucat în tarile care se bat permanent pentru câstigarea trofeului continental : Spania,Italia,Anglia,Germania,Portugalia,etc.

Nu mai zic de masurile ilogice luate de Conducerea actuala a Stelei,de linistea care lipseste cu desavârsire în curtea noastra,de imixtiunea în treburile antrenorilor si jucatorilor ale unuia si aceluiasi numit Ciobanul,etc.

Dar sa revin la treburi mai placute.

Cinste acelor fotbalisti minunati si conducatorilor lor geniali,care au facut ca numele clubului nostru sa fie rostit cu respect în întreaga Europa.

FORZA

sorin_77707.05.2005 17:21

Becalii ar trebui sa aiba la el in birou portretul fiecaruia dintre acestia. Atunci arata ca era un STELIST ADEVARAT.

Va multumesc Steaua 86. La 10 ani am inceput sa inteleg fotbalul adevarat. Voi mi l-ati aratat!

Virgil07.05.2005 17:51

Corect.

In chip de icoane.

La care sa se închine,pentru ca palmaresul pe care l-a cumparat odata cu echipa,e faurit de ei(si de multi altii).

Dar si pentru ca Steaua e o religie.

reddog10.05.2005 22:41
Becalii ar trebui sa aiba la el in birou portretul fiecaruia dintre acestia. Atunci arata ca era un STELIST ADEVARAT.

Va multumesc Steaua 86. La 10 ani am inceput sa inteleg fotbalul adevarat. Voi mi l-ati aratat!

Eu pun pariu cu voi ca Gigi nu ii stie nici pe toti din lotul actual al Stelei, dar pe cei din '86.

Pe bune, nu ati organizat nimic ??? Rusinica. Trebuia sa va organizati voi si sa sarbatoriti un moment trecut cu care s-ar putea sa nu va mai intalniti niciodata.

Nero13.05.2005 20:48

Mda, exista astfel de momente unice in viata, cu care unii se intalnesc doar o data, altii deloc, mai sunt si care dau cu piciorul unei astfel de ocazii... si-apoi, din timp in timp, cate o aniversare sarita nu-i asa bai, mai ales ca se implinesc 19 ani! Nici 18, nici 20. Chiar nici nu merita :wink: Cea de anul viitor o sa fie si mai dulce! :P

elvis19.05.2005 12:42

Hai Steaua!

Suntem aproape de 22!

reddog19.05.2005 12:46

Si ce te-a apucat sa scrii chestia asta aici, unde se vorbea despre o cu totul alta Steaua?

elvis20.05.2005 15:23

Speranta!

reddog20.05.2005 15:26

Mai trei etape si poate moare si speranta...

elvis21.05.2005 08:43

intotdeauna ultima...