FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[rezolvat][juridic] Situatia Juridica A Siglei Asa Din 1947

SSK13.01.2008 13:56

Trebuie sa aflam care este situatia juridica a primei sigle a Stelei, cui apartin drepturile de imagine asupra ei si, pe cale de consecinta, daca o putem folosi in proiectele noastre.

In acest scop, cred ca voi avea o discutie cu domnul Carlan si eventual voi formula si o solicitare formala catre CSA Steaua.

Deadline pentru adresarea solicitarii: 01 februarie. Sper sa primim raspunsul cat mai repede.

greco22.01.2008 23:38

D-l Carlan ne-a spus in toamna anului trecut ca toate vechile embleme ale Stelei + emblemele curente ale FC si CSA apartin CSA Steaua. Acum nu stiu daca e chiar asa, dar daca exista vreo sansa ar merita sa ne riscam si sa incercam sa inregistram noi cel putin prima emblema...

SSK24.01.2008 16:19

Intr-adevar, am vorbit cu domnul Carlan si mi-a confirmat ca toate emblemele CSA au fost inregistrate de catre CSA Steaua la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci).

Pentru ca noi sa putem utiliza aceasta emblema in scopuri comerciale ar trebui sa incheiem un contract de cesiune de marca cu CSA Steaua. N-am timp momentan, insa o sa ma interesez dupa sesiune sa vad exact ce presupune acest contract si in ce conditii ar putea fi incheiat. Oricum, acest lucru necesita acordul titularului marcii - in speta CSA Steaua - si de cele mai multe ori cesiunile acestea se fac pe bani frumosi. Nu stiu cata intelegere si sprijin vom gasi.