FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

[foste Glorii] Baza De Date Adrese Foste Glorii

SSK13.01.2008 13:47

Trebuie sa strangem adrese ale fostelor glorii steliste, pentru a le putea trimite diverse felicitari, invitatii sau simple prezentari ale proiectelor Asociatiei. Includem, in cazul celor care folosesc asa ceva, si adresele de e-mail.

Nu avem un deadline, dar e bine sa incepem sa strangem cat mai curand.

Daca mai e nevoie sa precizez, includem si glorii din alte sporturi (Laura Badea, Roxana Scarlat, Timaru, Geru, Cristian Gatu, Vasile Stanga etc).

Stanici14.01.2008 21:40

Bun. Am pus pentru inceput cateva nume. Care mai are de adaugat pe cineva, sa nu ezite!! Momentan, ne aflam la prima faza - apoi(zic eu), sa completam rubrica observatii. Numerele de telefon n-ar fi o problema, adresele de mail - asa si asa. Adresele propriu-zise cred ca or sa ne puna niste piedici- dar o sa o scoatem noi la capat.

Astept sugestii, indicatii, capace, etc.

LE.- am incercat, in zadar, sa incarc un tabel excel. Nu mi-a iesit. Astept pana cand il prind pe Azzido pe mess si i-l dau lui sa il urce.

Azzido15.01.2008 09:31

incearca sa postezi fisierul din nou.

acum o sa mearga.

Stanici15.01.2008 13:02
Kustino15.01.2008 15:50
Asta e.

Nu mi se pare o idee buna ca aceasta baza de date sa fie facuta pe forum!!!!

Bodanel15.01.2008 18:18

de acord cu kustino.

Stanici29.01.2008 20:19

Baieti, dupa cum vedeti- sunt scrise doar numele. Datele personale nu o sa le facem publice. Numai ca nu sunt atotstiutor si ma gandeam ca poate mai vine cineva cu cate o completare, etc, o idee de glorie stelista:)).

novac29.01.2008 20:37

Va asteptam sa contribuiti la completarea listei si sa postati cotestarile (daca aveti motive) celor de pe lista. Daca a facut gesturi sau a dat declaratii care i-ar putea murdarii postura de fosta glorie, postati-le aici. Dan Petrescu este un bun exemplu de dezbatere - astazi am vazut ca este... foarte controversat.

Pentru rezolvarea simpla (a validarii celor controversati) cred ca ar trebui deschis un pool pentru fiecare caz nou care apare. Evitam astfel discutii inutile si nu mai pierdem timpul cautand date despre unul care nu este dorit.