Hehe, ce tinerel esti Neaga!!! Aveam dreptate... Bine ai ajuns la 200.
Multi inainte, Neaga. Cat despre un eventual cadou de la Steaua, mai bine te-ai ghida spre alta echipa... :wink:
multzumesc ! i-a da-mi tu un exemplu ... spre ce echipa ???
)))
Pai Milan de exemplu, sau, ia ghici tu...
Tot timpul ma gandesc la Dinamo. Tii cu baba??? Nu se poate... :evil:
am observat ceva ... un fel de regula ... sau cel putzin seamana ... rrapidisti tzin in general cu Roma, voi cu Milan si noi cu Lazio ... nu ai observat ? asta desi io tzin cu Juve dar imi place si Lazio ...
Am obsercat ca multi dinamovisti tin cu Milan, de voi nu stiam ca tineti cu Juve, cat despre rapidisti, nu prea ma intereseaza. O fi vorba de culori? Nu cred, nu prea sunt asemanatoare. De performante? Pai atunci Milan... :wink:
pey tzi-am zis ... majoritatea tzin cu Lazio .. dar mai sunt si exceptzii de ex io
care tzin cu Juve ...
Exceptiile de obicei intaresc regula.
In nici nu caz nu e o regula insa intr-adevar si eu stiu multi stelisti care tin cu lazio.
Eu nu tin cu nimeni. Tineam cu Fiorentina, daca luam campionatul o sa tin cu Inter.
Merda Milan
astia chiar mi se par insuportabili. Din cauza lor am plans prima oara la o infrangere...
*intr-adevar !
))))) na' ca te-am prins si io George
:D:D ![]()
Bine, m-ai prins. Dar sa nu ma superi prea tare, ca le spun baietilor ce muzica asculti!
In nici nu caz nu e o regula insa intr-adevar si eu stiu multi stelisti care tin cu lazio.Eu nu tin cu nimeni. Tineam cu Fiorentina, daca luam campionatul o sa tin cu Inter.
Merda Milan
astia chiar mi se par insuportabili. Din cauza lor am plans prima oara la o infrangere...
Cand? Sa nu imi spui ca la cel 4-0...Ai plans? Saracutul George...
FORZA Milan! Mai, dar noi nu tinem cu nimeni la comun, imi esti dusman peste tot. :wink:
Neaga cu cine vorbeai acum, cu mine sau cu George?