FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cine urmeaza sa fie dat afara??

weber_p07.05.2005 04:19

In rituml in care dau astia jucatori afara de la Steaua sau ii vand ca au inceput sa prinda un pic de glas cred ca pana la sfarsitul sezonului putem sa jucam cu grupa de copii '90!!

Am si eu o intrebare asa ca chestie sa vedem cine are dreptate: Cine urmeaza sa fie dat afara??Radoi, Dica, Dorinel, Nicolita, Tudor, Ogararu, Dumitru?? cine ca nu inteleg mai nimic din noua politica de transferuri a conducerii din Ghencea! sau ei dau jucatori afara ca sa faca loc altora!!?? sau pur si simplu sunt mai prosti decat credeam noi??????????????????

Neaga8807.05.2005 07:30

pey cum .. ? n-ai auzit cine urmeaza sa fie dat afara ? Curt, Keca, Baciu si Lovin ... asta e .. poate unii chiar nu au valoare de Steaua ... dar ei i-au dat afara pe exact cei care au cea mai mare valoare de Steaua :( ... cu ei fara ei ... acuma io sper sa luam titlu', ca daca nu ....... Doamne fereste ! Forza Steaua vinci PER NOI !

I.N.Money07.05.2005 09:11

imi pare super rau dupa Hamu k era cel mai bun portar...dar Becali asta nu gandest..multzi zic k Zenga e d vina...dar bag mana`n foc k si "patronu" are cva d cu aceasta treaba....iar despre posibila plecare a lui Baciu...este chiar aiurea....Becali a uitat k in meciu cu Valencia d la Buc...vb lu Gradinescu ,Baciu s ducea dupa DI Vaio si in tribune+nu`mi aduc aminte d vreo greseala a sa...dak mai era Ricky acum eram campioni...7 May 1987 !!

SHAYAN07.05.2005 09:31

Becali pur si simplu s-a folosit de prilej,ca sa scape de Hamu,fara sa fie el direct implicat.Ne crede prosti probabil.Asta arata cat de mult ii pasa de suporteri si de castigarea titlului.Face numai ce vrea si da afara pe cine i se pune lui pata.Toata echipa e la cheremul lui si din pacate asta se observa la rezultate.Ieri nici nu mai vorbea de castigarea titlului,vorbea de familia lui,de parca intereseaza pe cineva treaba asta!Iar Zenga m-a dezamagit cumplit! Tot respectul pentru ce a facut pana acum,dar ultima faza nu-i face cinste in nici un fel,a pus orgoliul lui inaintea performantei Stelei.

fanatica07.05.2005 15:29

probabil ca urmatorii care vor pleca sunt baiu sau Lovin,asta daca il luam pe plesan!daca ramane Zenga ii va veni randul si lui Dumitru!cei care sigur ca nu vor pleca sunt Radoi si Cristea pentru ca ii place domnul Becali!asa ca la Steaua ramai mai mult daca ai pile si nicodecum valoare!trist! :(

misha07.05.2005 16:29

scuza-ma dar Radoi are valoare si a demonstrat ca el nu e titular doar pt ca e finul lui Gigi ci pentru ca e cel mai bun din Romania

si Cristea cu timpul o sa vezi ca o sa-si merite postura de titular

sorin_77707.05.2005 16:47

keca, Lovin si P.Marin vor fi out de la Steaua in vara.

Se vor in Ghencea: Lobont, Plesan, Prepelita. Va mai venii cu siguranta un atacant. Mi-as dori sa fie de afara. Sau sa existe unul bun in Simion.

Virgil07.05.2005 17:19

Ar fi mai interesant de stiut cine va veni la Steaua.Cine va pleca nu ma pasioneaza.

Oricum e clar ca sunt câtiva jucatori care în mod clar nu fac fata cerintelor unui club care-si propune an de an cucerirea cupei si campionatului.

Asa ca,sa ne asteptam.

Cine are chef de discutii pe o astfel de tema,nu are decât sa o faca.

sorin_77707.05.2005 17:23

Probabil e vizat Lobont, desi eu il prefer pe Minca de la Apulum pentru ca e de perspectiva.

Virgil07.05.2005 17:45

Lobont?

Betivul ala mânjit în alb-visiniu?Niciodata.

Si ca s-o lamurim,ar veni el rezerva lui Martin?

Minca ar fi chiar o varianta buna.

sorin_77707.05.2005 20:29

Asa este, nu ar accepta sa fie rezerva lui Martin. Poate ca maseur de portari. :D

weber_p08.05.2005 01:04

O fii Lobont betiv sau manjit in alb-visiniu dar una peste alta e destul de bun sa nu uitam ca cu el in poarta au luat campionatul si rapid si Dinamo!! cat despre minca eu sunt sigur ca el o sa vina fiinca e mai ieftin decat Lobont nu neaaparat si mai bun!! Si daca Tudor e pana la urma asa de bun de ce nu e nici macar rezerva la nationala!!

respect Vasili Hamutovski!!! Un portar excelent!! Tudor e un pacalici pe langa el!! Imi place si Tudor dar nu se compara cu Hamu!!!

Virgil08.05.2005 06:46

Vasili Hamutovski ? Un portar respectabil.Uneori gafeur.In general bun.

Imi place Hamu,dar nu ca Martin ! Martin este un portar adevarat,care în cel mai scurt timp va deveni titular în nationala României.

Martin este un caracter puternic.A avut taria sa suporte cu demnitate perioada mai putin buna în care s-a aflat,ca urmare a accidentarii,urmata de aparitia lui Vasea în poarta Stelei.Nu a comentat nici o data statutul sau de rezerva,chiar atunci când Hamu dadea semne ca nu e în forma.

Vasea,un caracter discutabil,care nu vrea sa recunoasca faptul ca Tudor,acum,azi,e mai bun decât el.Si care reproseaza fatis antrenorului,decizia acestuia de a-l tine pe banca de rezerve.

Avantaj Martin Tudor.

sorin_77708.05.2005 07:24

Trebuie sa fiu de parere cu virgil. Caracterul a facut diferenta dintre cei doi, desi in ultimul timp talentul incepea sa fie mai degraba de partea lui Martin decat a lui Vasea.

weber_p08.05.2005 09:44

ca no coment aici aveti amandoi dreptate dar eu nu cred ca Martin o sa ajunga sa fie titular la nationala!! si de ce cred eu asta?? fiinca piti n-o sa-l convoace de frica sa nu i se reproseze ca cheama prea multi stelisti la nationala!! oricum valoare are! caracter are!! si de aici alta intrebare!! daca vine Lobont din vara credeti ca mai suporta Martin sa fie si rezerva lu asta fiinca va spun eu la inceput Lobi o sa vina ca titular!! Asa se intampla cu toti jucatorii noi si cu putin renume!!

Virgil08.05.2005 12:08

Gazetele de sport nu pomenesc nimic în legatura cu o posibila venire a lui Bogdan Lobont la Steaua.

In schimb vorbesc despre agenda lui MM,în care printre alte nume,figureaza si cele ale lui Adnan Guso si Marius Popa.

Cei care fac comentariul înclina sa creada ca cel vizat ar fi bosniacul.

Tot din gazete am citit ca lui Martin Tudor,îi va expira contractul cu Steaua pe 8 iulie.Si ca pâna acum nu a "transpirat" nimic în sensul ca s-ar dori o prelungire.

Vom trai si vom afla.

run_away08.05.2005 12:16
eu unul m-am saturat .. mie si scarba sa ma uit la meciurile lui Steaua sincer .. pur si simplu nu intzeleg ce se intampla la echipa ... :roll: poate pierdem campionatu .... ar fii tot din cauza lui Gigi .... acum sa fim seriosi atat ne laudam cu Steaua .. extraordinara si nam mai castigat campionatu de 3 ani ... asta - i bataie de joc .... Gigi... eu stiu mai mult fotbal ca tine ... dak nu ai avea bani ... ai fi un NIMIC MA !!! RUSINE !!! sa vedem pe cine mai dai afara ...... neam si saturat de declaratiile tale de tot nimicu ... ziceai ca aia 4 jucatori nu sunt buni de nimic .... Lovin mi se pare valoare ... da ma rog ... tu crezi ca dak dai gol esti bun ... fotbalu se joaca si altfel Gigi ... RUSINE MA !!! !
misha08.05.2005 12:21
eu unul m-am saturat .. mie si scarba sa ma uit la meciurile lui Steaua sincer...

atunci nu te mai uita

daca ai fi un stelist adevarat ai sustine echipa nu ai critica-o

reddog10.05.2005 22:48
scuza-ma dar Radoi are valoare si a demonstrat ca el nu e titular doar pt ca e finul lui Gigi ci pentru ca e cel mai bun din Romania

si Cristea cu timpul o sa vezi ca o sa-si merite postura de titular

Aici sunt total de acord cu tine. Dupa cum am mai punctat si alta data pe forum, singurul jucator stelist pe care l-as vrea la Dinamo ar fi Radoi... E cel mai bun din tara pe postul lui. Ma indoiesc ca vreun stelist l-ar dori "exclus" din lot, fie el finul lui nea Gigi.