"In urma cu cateva zile, Thereau ii cerea lui Jacobs sa poarte o discutie serioasa, ca intre barbati, cu cartile pe fata, iar dupa ce aceasta discutie a avut loc, atacantul francez a decis sa plece de la Anderlecht, deoarece antrenorul i-a transmis ca nu are sanse prea mari sa fie titular.
"Simt ca nu voi avea ocazia sa-mi demonstrez valoarea. Din acest motiv cred ca cea mai buna solutie pentru mine e sa plec de la Anderlecht", a spus Thereau, in presa belgiana.
Thereau si-a manifestat deja regretul ca a plecat de la Steaua, club care il doreste in continuare, dar care nu vrea sa plateasca o suma de aproximativ 1 milion de euro in schimbul francezului.
Cyril Thereau a jucat in acest sezon 410 minute pentru Anderlecht in 11 meciuri si a reusit sa inscrie un singur gol."
Onlinesport
deci,desi iliutza il lauda pe unde poate pe "il jijinho" si ne tot declara cate zeci de milioane a oferit Steaua pentru cine site ce parasuta din America de Sud dar ca au fost refuzati (culmea,vorbim de Argentina si Brazilia unde foamea e in floare si se vand jucatori si pe 3 kile de banane),iata ca un atacant a carui valoare o stiu toti de la lot nu poate sa vina pentru un "amarat" de milion!!!!
in al 2-lea rand,acelasi iliutza informeaza ca Armenteros nu mai vine din cauza presei!!!!WTF???asta ne crede chiar prosti??
BAAAAAAA!!! da tu 2-3 milioane pe el (sau cat cer aia) da-i salariu de 5-600.000 jucatorului si o sa ramai surprins sa vezi ca il doare in.....cot de presa din Romania!!!
in al 3-lea rand,Fernandao de la Internacional cere salariu de vreo 3 milioane...si cum jijinho NU ARE de unde sa dea atatia bani nici el nu va veni....
app,pentru astia care ii lauda "averea" ciobanului:Fernandao cere 3 milioane,vine omu' semneaza pe 3 ani,ii dai 2 milioane prima de instalare si 300.000 pe an!!!PAK-PAK m-ai inteles? ideea ar fi sa si ai banii cu care te lauzi...pac-pac...