FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre români

Dany's10.01.2008 19:59

Am deschis acest topic deoarece dupa ultimele incidente din Italia simt ca imi e rusine ca m-am nascut aici,cand vad la stiri "un roman a ucis o femie in Italia"chiar e trist,adica am ajuns bataia de joc a Europei.Este ceva mizerabil,sa-ti fie rusine sa mergi in alta tara pentru ca esti roman.

MoWeed10.01.2008 20:06

Din pacate majoritatea crimelor din strainatate sunt facute de rromi(nu-s rasist statisticile zic asta).Tiganii astia nenorociti dupa ce ca traiesc in cocioabe, cersesc si fura se mai si prezinta ca romani.Dar si italienii exagereaza....totusi acu la orice crima, jaf, viol petrecute in Italia, imediat se zice ca "romanii sunt de vina". Parca ei nu au infractorii lor...

E cam dur sa zici ca ti-e rusine ca esti roman...

fane_casieru'10.01.2008 21:03

@Dany`s

A fi Roman nu este o rusine.Rusinos este sa ucizi,talharesti,furi,inseli,minti,violezi,etc,etc.

Ca fiecare copac care are uscaturile lui,asa fiecare popor are tiganii lui ( ca sa o zic pe romaneste).

Sa nu uitam ce fac alti straini care au venit in Romania imediat dupa revolutia din 89`cu o bruma de dolari si peste noapte dupa ce au dat tunuri mari statului roman au ajuns mari patroni.Este adevarat ca multi dintre noi nu mai sunt de mult patrioti sau pur si simplu cuvantul patriot il lasa rece,dar cand ajungem sa fim condusi de niste neica nimeni care abia au invatat sa se semneze si stiind prin ce mijloace a ajuns sus ,sa nu ne mire de ce multi romani si tzigani aleg sa plece afara sa munceasca sau sa dea in cap la drumul mare.Oricum...ne-am scos,suntem in U.E...restul e CANCAN !

john_8610.01.2008 23:15

eu sunt patriot, fane! :biggrin: :biggrin: si nici nu mi-e rusine ca sunt roman

steaua_gloria11.01.2008 12:16

Multi straini stiu de problema cu acea rasa colorata si stiu ca romanii sunt oameni buni. Eu personal am prin lista de messenger cativa straini si le explic de fiecare data ca romanul e roman si ala mic si negru care goleste buzunare e altceva, sigura problema e ca s-au stabilit la noi.

1on11.01.2008 20:33

Astã-varã am fost la bulgari la Nisipuri unde am fãcut banchetu de sfârșit de liceu. ªi eram noi mai mulți afarã, și vine la noi un suedez. ªi am tot vorbit cu el despre diverse lucruri (Dracula, Hagi, Mutu, Steaua, Rep. Moldova etc.), și la un moment dat, ne întreabã dacã țiganii și bulgarii sunt popoare îndrudite. Noi i-am zis cã nu, cã țiganii sunt de fapt veniți din India și Pakistan și cã, de obicei, în Vest românii sunt asociați cu țiganii. El ne-a dat dreptate. Da' nu pot spun cã nu m-am simțit mândru cã sunt român în anumite momente ale discuției (mai ales când se vorbea de Steaua de Hagi și de Mutu).

cristi_mold11.01.2008 20:45

Fratilor, eu am fost in Italia si sa stiti ca am vazut destula tiganie si pe acolo. In plus, rromi avem si noi si bulgari si unguri si ei. Asta este nu putem scapa de ei, cum a scapat Hitler de evrei.

Oricum EU unul sunt mandru ca sunt roman si nu cred ca as putea vreodata sa ma dezic de patria mea sau de neamul meu cel romanesc

Dany's12.01.2008 09:20

Dar e rusinos sa vezi unde se organizeaza EURO "Atentie la buzunare vin romanii''

P.S. chiar daca rromii fac lucruri murdare au de suportat romanii nevinovatii,o fata a fost batuta in metrou ca a vorbit romaneste

weeezer12.01.2008 09:36

Ca procentaj raportat la populatia totala a tarii, bulgarii au mai multi milogi decat avem noi.

dee12.01.2008 10:17
simt ca imi e rusine ca m-am nascut aici,cand vad la stiri "un roman a ucis o femie in Italia"chiar e trist,

Nu mi-e rusine ca un roman a omorat in bataie o italianca, sau ca unii cersesc pe sub podurile Romei, sau ca unii fura in metrou, mai degraba mi-e rusine de liderii nostri imorali. N-am ascuns niciodata faptul ca sunt romanca, indiferent unde am calatorit. Trebuie sa avem demnitatea asumarii nationalitatii, iar cei care nu o fac gresesc. E adevarat avem destui conationali care prin faptele lor ne eticheteaza,insa si ei au hoti si ei au talhari, n-am inteles niciodata de ce ai nostri sunt mai celebri decat ai lor?! Istoria universala este plina de evenimente mult mai crude decat ale noastre, nu vad de ce trebuie sa ne consideram cei mai rai si sa mai si suferim pentru asta.N-am sa-mi plec privirea in fata unui italian, eventual ii arat compasiune, solidaritate, insa nu trebuie sa ne asociem cu toate scursurile acestei natii. Asta e, avem o eticheta mostenita si trebuie sa-i facem fata, insa cu demnitate.

Quetzalcoatl13.01.2008 09:50

Mama, mama, ce ne mai place noua sa cadem in extreme. Ba ca suntem ratusca cea urata a Europei ba ca suntem buricul Terrei. Avem un talent neintrecut in a ne stigmatiza. Cred ca poporul german ar trebui sa-si toarne cenusa-n cap in fiecare zi pentru faptele din cele doua razboaie mondiale.

Nu mi-a fost si nu-mi va fi niciodata rusine ca sunt roman.